Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Omnia

OMNIA - LEKOLARS EGET LEKEPLASSORTIMENT

Lekolar er stolt forhandler av Lappset produkter, en av verdens ledende produsent av lekeplassutstyr. I samarbeid med disse har vi nå utviklet vår helt egen serie med lekeplassutstyr.

Målet var en optimal kombinasjon av enkelhet, kvalitet og funksjonalitet, og med et ønske om å skape et lekeunivers med tidløs design, og i harmoni med naturen. Gjennom hele prosessen har vi hatt fokus på helhet i sortiment, farger, funksjon, materialer og kvalitet.

Tross enkel design står lek og funksjonalitet i høysetet, med så mange løsninger og funksjoner som mulig på hvert produkt. Både for å skape en optimal lekeverdi, men også for å appellere til barn i ulike aldersgrupper. Resultatet er lekeplassprodukter som fremmer gleden av å være i bevegelse, og inviterer barn til en rekke ulike former for lek.

Klikk på bildet for å bla i folderen

Omnia lekeplass

ALLE VÅRE OMNIAPRODUKTER FINNER DU HER

For mer informasjon kontakt oss på

Lekolar AS | T 33 72 98 00 | F 33 72 98 01 | bestilling@lekolar.no | www.lekolar.no