Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

VINTER & JULEHØYTID

Vinter og juletid vekker mange følelser og minner hos de fleste av oss. Mørket som faller tidlig, levende lys, førjulskos, tradisjonsmat, bål og hygge. Gode lukter og smaker, julepynt, pakker og nydelige julesanger hører også med. Ja, denne årstiden er spennende å utforske, spesielt med sansene våre. Oppleve, skape, lytte, kjenne, lukte og smake. Bruke det naturlige mørket til arbeid med lys/skygger eller eksperimentere med kulde og is for å nevne noe. I julemagasinet vårt håper vi du finner mye flott inspirasjon til store og små i skole og barnehage.

Klikk på magasinet for å bla digitalt!

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.