Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

NYTT VÅRMAGASIN TIL SKOLE OG BARNEHAGE

Vi gleder oss til våren og da passer det fint å dykke inn i våre nye ferske vårmagasin. Her finnes masse tips og inspirasjon til utendørs læringsmiljøer, naturlig kreativitet, forståelse av omverdenen og mye mer. Vi byr på spennende produktnyheter som lekekjøkken, gatemaling, sammenleggbare tralle i tekstil og naturlekeplass. Og selvfølgelig har vi mange morsomme og vårlige tips for både store og små. 

Har du ikke fått magasinet eller bare ønsker mer informasjon? Kontakt oss gjerne på bestilling@lekolar.no eller 33 72 98 00. 

Vi ønsker dere en deilig vår!

30% vårrabatt på utvalgte produkter (gjelder ut mars)

 • Et ekstra godt valg
  Aktivitetsringer Nordic GONGE

  Aktivitetsringer Nordic GONGE

  Art.nr: 124029
  6 stk/pk. Ringer i nøytrale farger, laget av myk og vannavvisende TPE-gummi. God overflate som er fin til sensorinsk stinulering. Kan også brukes ved jonglering, last- og fangøvelser mm. Passer til individuell bruk og i grupper. Trener øye- og håndkoodrinasjon. Mål: Ø16,4 cm.
  kr 780,00
 • Et ekstra godt valg
  River Stones Nordic GONGE

  River Stones Nordic GONGE

  Art.nr: 124020
  Trener barnas koordinering, balanse og evne til å bedømme avstand. Steinene er trekantede og har gummiføtter. Inneholder 3 steiner i størrelse 25x25x25 cm, høyde 4,5 cm og 3 stk i størrelse 36x36x36 cm, høyde 8,5 cm. Kan stables for å ta mindre plass når den ikke er i bruk. Kan brukes både utendørs og innendørs, men lagres innendørs. Av PP og TPE.
  kr 840,00
 • Et ekstra godt valg
  Aktivitetsringer GONGE

  Aktivitetsringer GONGE

  Art.nr: 72508
  6 stk/sett. Fargerike og tiltalende ringer av gummi med uendelige bruksområder f eks sjonglering, kaste- og fange øvelser, dans, regneøvelser mm. Passer både til individuell lek og lek i grupper. Mål: Ø16,4 cm.
  kr 343,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.