Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

iStock-489588111 ungdom.jpg Vennskap og inkludering liten.png

Vennskap & inkludering

I et inkluderende læringsmiljø skal alle barn og elever oppleve sosial tilhørighet og ha en naturlig plass i fellesskapet. Man skal føle seg trygg og betydningsfull, bli respektert og akseptert.

Det å legge til rette for at mange kan leke med mange, kan fungere som et forebyggende tiltak mot opplevelsen av utestengelse og mobbing. Som lærer har du en viktig rolle og stor mulighet til å gjøre en forandring for barna. Engasjer deg gjerne i den fysiske aktiviteten og bryt opp i etablerte grupper.

Oppleggene i dette magasinet er ment som inspirasjon og tips til deg som er lærer. Her kan du plukke aktiviteter som passer formålet og elevgruppen for å jobbe for et trygt og godt læringsmiljø.

Både ved skolestart, men også gjennom hele skoleåret. Klikk på bildet under for å bla i magasinet.

Vennskapsuka epost.png

Har du spørsmål, ønsker magasiner tilsendt eller annet ta gjerne kontakt med oss. Flere kreative og pedagogiske undervisningsforslag finnes her på lekolar.no, eller på lekolar-skole.no – vår egne skoleside for pedagoger.
Lykke til!

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestill passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.