Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noen tekniske utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

HANDLE PEDAGOGISKE KVALITETSPRODUKTER PRIVAT?
Lekolar tilbyr privatpersoner 30% RABATT og FRI FRAKT ved bestilling over kr 1.000,-! (Merk! Fraktfritt gjelder ikke møbler og lekeplassutstyr.)

Nå kan du kjøpe hele vårt innholdsrike sortiment av pedagogiske produkter, formingsmateriell, sykler, leker, utelek, spill, programmering, aktivitet-, sports- og forbruksprodukter privat med betaling via VIPPS. Se hele vårt soriment på lekolar.no. Minner om at alle våre priser vises UTEN MVA da vi primært selger til skole, barnehage og institusjon.  

For å bestille kontakter du vårt kundesenter med din bestilling via telefon eller mail (33 72 98 00 / bestilling@lekolar.no). Du mottar VIPPS med betalingsinformasjon og godkjenner, så sender vi din bestilling gjennom. Snakk gjerne med vårt profesjonelle kundesenter om produktanbefalinger, pedagogiske råd, øvrige relevante kampanjer, mva og leveringstid, samt ev. frakt (møbel/lekeplassutstyr). Rabatten gjelder ikke på allerede nedprisede nettoprodukter og kan ikke kombineres med andre avtaler eller kampanjer.

Merk! Lekolar er et selskap som i hovedsak driver sin forretning mot andre bedrifter. Det betyr at vi per dags dato ikke er rigget fullstendig optimalt for privatsalg. Det er derfor viktig at privatkunder vet at alle priser i vår nettbutikk vises uten MVA og eventuell frakt. Vi kan oppleve noe lenger leveringstid i perioder, og vi forholder oss til kjøpsloven og ikke forbrukerkjøpsloven. Det er likevel viktig for oss at våre privatkunder er fornøyd med oss, våre produkter og betingelser, så ta kontakt med oss om din ordre ikke er i henhold så finner vi en tilfredsstillende løsning sammen.

Husk også å alltid be om et godt tilbud 🙃
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.