Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Teknisk vedlikehold

Vi har teknisk vedlikehold i vår nettbutikk. Vennligst kontakt kundeservice på 33 72 98 00 for bestillinger og mer informasjon.

Aktivitet i skolen

Glade barn

EN SKOLE I STADIG BEVEGELSE

Mange barn beveger seg ikke nok, spesielt om de heller ikke deltar i idrett på fritiden. Det er dessuten en klar sammenheng mellom fysisk aktivitet og læringsutbytte. Det er mange måter å øke den fysiske aktiviteten i løpet av en skoledag, eksempelvis flere gymtimer, aktiv innlæring i øvrige fag samt oppmuntring til fysisk aktivitet i pausene.

Hva med løpebaner i korridorene eller basketballkurver på veggen. Myke gymmatter ut og inn av klasserom for rulling av kråke, tilgang på baller, rokkeringer og sportsprodukter til utlån på lik linje med bøker på biblioteket.

Les mer om aktivitet i skolen i våre foldere nedenfor

  

Bevegelse i skolen

   

Reportasje i høstmagasin