Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre tekniske utfordringer med vårt telefonsystem, men håper å være tilbake ila kort tid. Kontakt oss gjerne på info@lekolar.no eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Blue marine Dantoys.png
NYHET! BLUE MARINE SAND- OG VANNLEKER

Dantoy lanserer en serie med slitesterke sand- og vannleker laget av resirkulert restmateriale fra maritime fiskeredskaper som garn, trål og tau. De er direkte inspirert av det materialet de er laget av; farger og form inspirert av sand, vann, koraller og liknende. Produksjonen av denne miljøvennlige og bærekraftige serien skjer i Danmark. Både farger og overflate oppleves som annerledes enn vi en vant til, men demonstrerer at dette er unike og bærekraftige produkter. Produktene kan vaskes i oppvaskmaskin..

Blue maritime toy - proces_production.png

 • Et ekstra godt valg
  Sand- og vannhjul Blue marine

  Sand- og vannhjul Blue marine

  Art.nr: 134813
  Et slitesterkt sett med spade, sandform og vann- og sandhjul. Tren opp barnets finmotorikk og inviter til lek i naturen med sand og vann. Høyde 44 cm. Laget av resirkulert restmateriale fra maritime fiskeredskaper som garn, trål og tau. Tåler vask i oppvaskmaskin. Av PP. Fra 2 år.
  kr 270,00
 • Et ekstra godt valg
  Sandsett Blue marine

  Sandsett Blue marine

  Art.nr: 134814
  59 deler/pk. Et stort sandlekesett i god kvalitet med alt fra båter og lastebiler til spader, former og bøtter som gir store muligheter for utelek med vann og sand. Laget av resirkulert restmateriale fra maritime fiskeredskaper som garn, trål og tau. Tåler vask i oppvaskmaskin. Av PP. Fra 2 år.
  kr 2 646,00
 • Et ekstra godt valg
  Dravogn Blue marine

  Dravogn Blue marine

  Art.nr: 134817
  En fin dravogn som har avtagbar drastang. Vognen tåler opptil 50 kg, noe som skaper store muligheter for lek med sand og vann i naturen. Laget av resirkulert restmateriale fra maritime fiskeredskaper som garn, trål og tau. Av PP. Håndvask. Fra 2 år.
  kr 815,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.