Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

MODY - en stol, fire måter å sitte på

Vi er stolte av å lansere vår nye elevstol MODY. En unik elevstol som oppmuntrer og inspirerer elever til å sitte på en mer aktiv måte. Stolen er også utformet slik at det er like behagelig å sitte forover som bakover eller sidelengs.

– Elever med behov for spesiell støtte kan ha behov for alternative løsninger som sitteputer, pilatesballer og stolsykler, sier Pernilla Blom. Pernilla er pedagog og tidligere kåret til «Årets lærer» i Stockholm har vært involvert i designprosessen av stolen. "Med MODY får elevene flere ulike sitteposisjoner, det kan være nødvendig for noen, men definitivt bra for alle».

Møbeldesigner Johan Lindstén og arkitekt Jennie Edfast har tatt utgangspunkt i nyeste forskningen på læringsmiljøer mår de har utformet og designet MODY.

«Vi vet at bevegelse stimulerer både konsentrasjon og læring. Ergonomisk sett er det også bra å kunne variere sittestillingen, noe MODY muliggjør», forklarer Jennie.Kollagebild_mody_1200x300.jpg

Designet på elevstolen skal oppleves som lun, myk og leken. De rene formene med et robust stålstativ bærer et svakt bøyd sete i tre som lett faller ned på stolens begge sider. Det er det som gjør det like bekvemt å sitte fremover, sidelengs eller baklengs. Stolen er dessuten designet ut fra et sirkulært perspektiv, og produseres og monteres lokalt på Lekolars lager i Osby.

Vi gleder oss til å vise deg elevstolen MODY som er tilgjengelig med levering fra mai/juni.

Les mer om stolen i vårt produktdatablad.

Designteamt LEAD Johan Lindstén och Jennie Edfast
Johan og Jennie har designet elevstolen Mody.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.