Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

LEKOLAR PREMIUMFARGER

Vårt fargekart med premium- og standardfarger på understell til stoler og bord har fått en ny look. I tillegg til sølv finnes nå både svart og hvitt som standard. Og man kan velge blant hele 20 inspirerende premiumfarger til fordelaktig pris og leveringstid (7-9 uker). Minimumsbestilling av stoler i premiumsfarge er 20 stk. Minimumsbestilling av bord i premiumsfarge er 10 stk (ingen minimum på runde bord).

Lekolars standard- og premiumfargekart gjelder følgende serier: 12:38 bord, Matte elevstol, Poly elevstol, Take elevstol samt Karoline elevstol. Vi håper å kunne tilføye flere produktserier i fremtiden.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.