Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Aktiv programmering

FILTER

26 Produkter
 • LEGO® Education Coding express

  LEGO® Education Coding express

  Art.nr: 15258
  234 deler. Med dette fine togsettet med DUPLO-klosser får barna mulighet til tidlig å utvikle sin forståelse for hva koding innebærer. Inneholder 5 ulike kodebrikker som legges ut på banen der toget utfører ulike funksjoner avhengig av brikkens farge: Stoppe, endre retning, lyd, lys eller påfyll av drivstoff. Kodeekspressen er interaktiv og ved å laste ned en app kan du også bytte kommando eller karakter, øve på matematikk mm. Sammen kan barna utforske, løse problemer og analysere årsak. Veiledning, 6 dobbelsidige inspirasjonskort og aktivitetsforslag følger med. Av ABS plast. Krever 4 AAA batterier, følger ikke med. Alder 2-5 år.
  kr 3 456,00
 • Et ekstra godt valg
  Strawbees skolesett

  Strawbees skolesett

  Art.nr: 15197
  4060 deler. Strawbees er et prisbelønnet konstruksjonssystem for alle aldre. Det bygger på enkle, patenterte enheter som kalles Strawbees hvor du bygger stråene sammen med hverandre. Du kan bygge både små og store mekaniske gjenstander i 3D med bare sugerør og strawbees. Materialet er lett og kan bøyes og vris. Du kan hele tiden forbedre og forsterke for å finne den ultimate modellen. Blander innovasjon, kreativitet og design. Stimulerer fantasien og oppmuntrer den eksperimentelle og undersøkende lysten. Dette er et stort sett der mange barn kan bygge samtidig og som passer fint for SFO og skole. Inneholder idéer til lærerstyrte instruksjoner og 90 byggeidéer. Fra 3 år.
  kr 3 628,00
 • Ozobot Evo Klassesett 18 stk

  Ozobot Evo Klassesett 18 stk

  Art.nr: 56674
  Ozobot Evo er en prisbelønnet programbar robot for neste generasjon. Ozobot Evo er en liten robot som kan brukes via en PC, nettbrett eller på vanlig papir. Her får du flere muligheter og ro ulike måter å kode på. Inneholder 18 Evo robot, 18 Ozoskall, 3 stk 6-ports ladestasjoner, 18 pakker med 4 merkepenner i ulike farger, lærerveiledning, aktivitetskort, posters, og quickstart-guide. Fra 8 år.
  kr 25 537,00
 • Et ekstra godt valg
  Aktiv programmering

  Aktiv programmering

  Art.nr: 56624
  Å programmere med kroppen er et skritt i riktig retning. Dette spillet introduserer barna for tidlig programmering kombinert med aktivitet, uten elektronikk. Disse aktivitetene fremmer samarbeid, grovmotorikk, problemløsing og sekvenstrening. Inneholder 20 kvadratiske teppebiter (23x23 cm), 20 dobbeltsidige programmeringskort og tilbehør. Teppe av EVA. Fra 5 år.
  kr 487,00
 • Et ekstra godt valg
  Strawbees 1000 - The crazy scientist

  Strawbees 1000 - The crazy scientist

  Art.nr: 15196
  1000 deler. Strawbees er et prisbelønnet konstruksjonssystem for alle aldre. Det bygger på enkle, patenterte enheter som kalles Strawbees hvor du bygger stråene sammen med hverandre. Du kan bygge både små og store mekaniske gjenstander i 3D med bare sugerør og strawbees. Materialet er lett og kan bøyes og vris. Du kan hele tiden forbedre og forsterke for å finne den ultimate modellen. Blander innovasjon, kreativitet og design. Stimulerer fantasien og oppmuntrer den eksperimentelle og undersøkende lysten. Hvorfor ikke prøve å bygge et av verdens sju underverker? En instruksjonshåndbok med 21 prosjektideér følger med. Fra 3 år.
  kr 846,00
 • Ozobot Evo Klassesett 12 stk

  Ozobot Evo Klassesett 12 stk

  Art.nr: 56673
  Ozobot Evo er en prisbelønnet programbar robot for neste generasjon. Ozobot Evo er en liten robot som kan brukes via en PC, nettbrett eller på vanlig papir. Her får du flere muligheter og ro ulike måter å kode på. Inneholder 12 Evo robot, 12 Ozoskall, 2 stk 6-ports ladestasjoner, 12 pakker med 4 merkepenner i ulike farger, lærerveiledning, aktivitetskort, posters, bowlingutfordring med kjegler og quickstart-guide. Fra 8 år.
  kr 20 346,00
 • Ozobot Bit 2.0 Startpakke Blue

  Ozobot Bit 2.0 Startpakke Blue

  Art.nr: 56665
  Ozobot starter Pack blander koding og kreativitet til en morsom opplevelse. Den bruker optiske sensorer for å lese streker og Ozokoder - korte fargede sekvenskoder som tegnes på papir med merkepennene. Bruk Ozokoder for å gi kommandoer til roboten for å øke farten, gå saktere eller snurre rundt for å klare labyrinter og utfordringer. I Starter Pack følger alt du trenger med. Passer fra 6 år. Inneholder 1 robot, 4 merkepenner, 2 Ozoskall, aktivitetspakke med 25 STEAM-aktiviteter, 25 gjør-det-selv klistremerker og pop-outs, USB ladekabel og quickstart-guide.
  kr 703,00
 • Ozobot Evo Crystal White

  Ozobot Evo Crystal White

  Art.nr: 56670
  Ozobot Evo er en prisbelønnet programbar robot for neste generasjon. Ozobot Evo er en liten robot som kan brukes via en PC, nettbrett eller på vanlig papir. Takket være det store tilbudet av programmeringsoppgaver kommer man lett igang. Ozobot Evo kombinerer pedagogisk spill med programmering og sosial interaksjon. Inneholder 1 Evo robot, utfordringskort, spillebrett, Ozoskall, 4 merkepenner i ulike farger, oppbevaringsenhet, USB ladekabel og quickstart-guide. Fra 8 år.
  kr 1 592,00
 • Ozobot Bit 2.0 Startpakke White

  Ozobot Bit 2.0 Startpakke White

  Art.nr: 56666
  Ozobot starter Pack blander koding og kreativitet til en morsom opplevelse. Den bruker optiske sensorer for å lese streker og Ozokoder - korte fargede sekvenskoder som tegnes på papir med merkepennene. Bruk Ozokoder for å gi kommandoer til roboten for å øke farten, gå saktere eller snurre rundt for å klare labyrinter og utfordringer. I Starter Pack følger alt du trenger med. Passer fra 6 år. Inneholder 1 robot, 4 merkepenner, 2 Ozoskall, aktivitetspakke med 25 STEAM-aktiviteter, 25 gjør-det-selv klistremerker og pop-outs, USB ladekabel og guickstart-guide.
  kr 1 044,00
 • Ozobot Bit 2.0 2pack

  Ozobot Bit 2.0 2pack

  Art.nr: 56664
  Lær deg kodig gjennom farger, språk og blokkprogrammering. Enkel og intuitiv å bruke. Det er enkelt å programmere OZO Bit: Styr den med OzoCodes ved å tegne streker og fargemønster på vanlig tegnepapir eller et nettbrett. Inneholder 2 robot, 2 Ozoskall, 2 oppbevaringsenhet, 2 USB ladekabel, 2 demobane og quickstart-guide. Passer fra 6 år.
  kr 923,00
 • Et ekstra godt valg
  Strawbees 400 - Inventor kit

  Strawbees 400 - Inventor kit

  Art.nr: 15194
  400 deler. Strawbees er et prisbelønnet konstruksjonssystem for alle aldre. Det bygger på enkle, patenterte enheter som kalles Strawbees hvor du bygger stråene sammen med hverandre. Du kan bygge både små og store mekaniske gjenstander i 3D med bare sugerør og strawbees. Materialet er lett og kan bøyes og vris. Du kan hele tiden forbedre og forsterke for å finne den ultimate modellen. Blander innovasjon, kreativitet og design. Stimulerer fantasien og oppmuntrer den eksperimentelle og undersøkende lysten. Dette er et lite sett som kan brukes for å prøve ut og komme i gang, eller som et påbyggingssett. Fra 3 år.
  kr 483,00
 • Et ekstra godt valg
  Radiostyrte biler

  Radiostyrte biler

  Art.nr: 56620
  4 stk/pk. Fire oppladbare fjernstyrte kjøretøy. Fireknappsystem som gir bilene mulighet til å kjøre framover, bakover, til venstre og til høyre. Kan brukes innen sekvenstrening, forstå instruksjoner og enkel programmering. Leveres i fire glade farger med fjernkontroller i samme farge. Alle fire kan brukes samtidig og det er ikke nødvendig å stille inn ulike frekvenser. Rekkevidde 10 m. Passer både ute og inne. Bilene trenger ingen batterier, de lades i dockingstasjonen ved behov. Brukstid ca 1 time pr lading. Mål: 17x9x7 cm. Fra 3 år.
  kr 3 079,00
 • Ozobot Bit 2.0 Titanium Black

  Ozobot Bit 2.0 Titanium Black

  Art.nr: 56662
  Lær deg kodig gjennom farger, språk og blokkprogrammering. Enkel og intuitiv å bruke. Det er enkelt å programmere OZO Bot: Styr den med OzoCodes ved å tegne streker og fargemønster på vanlig tegnepapir eller et nettbrett. Inneholder 1 robot, 1 Ozoskall, 1 oppbevaringsenhet, 1 USB ladekabel, 1 demobane og quickstart-guide. Passer fra 6 år.
  kr 907,00
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Smart Tech togsett

  BRIO Smart Tech togsett

  Art.nr: 11161
  11 deler. Med denne utrolige togbanen venter nye eventyr! Toget kører rundt på skinnene med lyd og lys på mange måter takket være en interaktiv teknologi. Ulike ting skjer avhengig av hvilken tunnel som kommer etterpå. Barna kan, ved å flytte på tunneler og stasjoner, lage nye leke- og læresituasjoner hver gang. Gjennom en trådløs teknologi er det lokomotivet som styrer elle "smarte" funksjoner og sender og tar imot signaler fra andre Smart Tech produkter. Mål: 59x51x10 cm. Krever 2 stk AA batterier, følger ikke med. Av FSC-merket bøk og ABS-plast. Fra 3 år.
  kr 909,00
 • Ozobot Merkepenner ulike farger

  Ozobot Merkepenner ulike farger

  Art.nr: 56667
  4 stk/pk. Merkepenner for Ozobot. Inneholder fargene rød, grønn, blå og svart.
  kr 147,00
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Smart-Tech bondegård

  BRIO Smart-Tech bondegård

  Art.nr: 11164
  Sammen med et Smart-Teck lokomotiv (art nr 11154) og lett forståelige funksjoner blir det liv på gården. La toget kjøre inn på bondegården der lyd og andre ting lager en interaktiv lek. BRIO's Smart-Tech produkter bygger på en sikker, trådløs teknologi og alle kan kombineres med hverandre og BRIO's Togbaner. Brukes sammen med et Smart-Tech lokomotiv for å kunne bruke alle de morsomme funksjonene. Mål: 16x15,5x16 cm. Av FSC-merket bøk. Fra 3 år.
  kr 509,00
 • Osmo Coding Duo

  Osmo Coding Duo

  Art.nr: 56915
  I Coding Duo arbeider jordbærelskende Awbie sammen med det sinlle monsteret Mo for å løse vanskelige utfordringer. Awbie og Mo samarbeider for å hjelpe vitenskapsmenn til å finne husdyret som er forsvunnet. (PlayOsmo) Oppdag de ulike måtene Awbie og Mo kan arbeide sammen på gjennom avanserte kodepuslespill, samarbeidsspill og spennende oppdrag. For å spille Coding Duo bruker man blokken fra Osmo Coding Awbie samt Osmo Coding Jam Game. Coding Duo kan du spille alene eller sammen, side ved side ved at en spiller koder fro Awbie og en annen spiller koder for Mo. Obs! Osmo Coding Duo krever Osmo Coding Awbie Game og Osmo Coding Jam Game samt Osmo base och speil fra et Brilliant Kit, Creative Kit eller Genius Kit sammen med en iPad (følger ikke med). Fra 5 år.
  kr 177,00
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Smart-Tech togverksted

  BRIO Smart-Tech togverksted

  Art.nr: 11162
  Når toget er ødelagt må det til verkstedet for å bli reparert. Når toget passerer actiontunnelen begynner toget å lage lyder og bevege på seg som om det er noe galt og det må på verkstedet. BRIO Smart-Tech produkter bygger på en sikker, trådløs teknologi og alle kan kombineres med hverandre og BRIO's togbaner. Dette settet inneholder verksted, actiontunnel og en liten mekaniker. Mål: 23x11x11xcm. Av FSC-merket bøk. Fra 3 år.
  kr 323,00
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Smart-Tech Action tunneler

  BRIO Smart-Tech Action tunneler

  Art.nr: 11163
  Inneholder to actiontunneler der man kan styre lokomotivets hastighet. I skilpaddetunnelen går toget saktere og i kanintunnelen går det fortere. BRIO's Smart-Tech produkter bygger på en sikker, trådløs teknologi og alle kan kombineres med hverandre og Brio's togbaner. Krever 2 stk AA-batterier, følger ikke med. Av ABS-plast. Fra 3 år.
  kr 172,00
 • Ozobot Merkepenner svart

  Ozobot Merkepenner svart

  Art.nr: 56668
  4 stk/pk. Merkepenner for Ozobot.
  kr 147,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.