Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Tilbehør, programmering

43 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matter

  Blue-Bot matter

  Art.nr: 56618
  Sett med 3 matter til Blue-Bot. Inneholder mattene: Landskapsmiljø, gatemiljø og Farge og form. Mål 75x75 cm. Av PVC uten forbudte ftalater.
  kr 1 198,00
 • Et ekstra godt valg
  Strawbees skolesett

  Strawbees skolesett

  Art.nr: 15197
  4060 deler. Strawbees er et prisbelønnet konstruksjonssystem for alle aldre. Det bygger på enkle, patenterte enheter som kalles Strawbees hvor du bygger stråene sammen med hverandre. Du kan bygge både små og store mekaniske gjenstander i 3D med bare sugerør og strawbees. Materialet er lett og kan bøyes og vris. Du kan hele tiden forbedre og forsterke for å finne den ultimate modellen. Blander innovasjon, kreativitet og design. Stimulerer fantasien og oppmuntrer den eksperimentelle og undersøkende lysten. Dette er et stort sett der mange barn kan bygge samtidig og som passer fint for SFO og skole. Inneholder idéer til lærerstyrte instruksjoner og 90 byggeidéer. Fra 3 år.
  kr 3 628,00
 • Et ekstra godt valg
  Transparent matte til Blue-bot og Bee-bot

  Transparent matte til Blue-bot og Bee-bot

  Art.nr: 56628
  Transparent matte med rutenett som kan skape nye spennende veier for Bee-bot og Blue-bot. Kan legges over andre underlag. Mål: 60x60 cm. Av PVC-uten ftalater. Fra 3 år.
  kr 332,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot Tactile reader

  Blue-Bot Tactile reader

  Art.nr: 56615
  Blue-Bot Tactile reader er en unik og alternativ måte å programmere Blue-Bot på. Legg brikkene på rad for å skape en instruksjonssekvens, trykk på "go" og se hvordan Blue-Bot utfører kommandoen. En enkel og tydelig måte å lære seg programmering på, trykk på "kople til" på leseren og vent til Blue-Bots øyne blir blå for å vise at den er tilkoplet. Inneholder 25 brikker. Oppladbar. Mål: 40x9 cm. Fra 3 år og oppover.
  kr 1 540,00
 • Et ekstra godt valg
  TTS sportskamera med WiFi

  TTS sportskamera med WiFi

  Art.nr: 56885
  TTS sportskamera gjør det enkelt og morsomt å ta bilder. Lett anvendelige knapper og WiFi for tilknytning til nettbrett eller mobil, og kan da fungere som søker og fjernkontroll. Sportskameraet har 2" LCD-skjerm, er vanntett ned til 30 m og har 4K videoutgang, HD-oppløsning og supervidvinkelobjektiv på 140 grader. Kameraet leveres med vanntatt hus, et utvalg av fester, en trådløs fjernkontroll og mini HDMI-kabel. OBS! Krever micro SD-kort, følger ikke med.
  kr 1 039,00
 • Blue-Bot matte verdenskart

  Blue-Bot matte verdenskart

  Art.nr: 110930
  La Bee-bot og Blue-bot være med på en reise verden rundt. Verdenskartet viser hav, kontinenter, hovedstader og andre store steder. Laget av PVC uten ftalater. Engelst tekst. Mål: 120x210 cm
  kr 1 425,00
 • Et ekstra godt valg
  Strawbees 1000 - The crazy scientist

  Strawbees 1000 - The crazy scientist

  Art.nr: 15196
  1000 deler. Strawbees er et prisbelønnet konstruksjonssystem for alle aldre. Det bygger på enkle, patenterte enheter som kalles Strawbees hvor du bygger stråene sammen med hverandre. Du kan bygge både små og store mekaniske gjenstander i 3D med bare sugerør og strawbees. Materialet er lett og kan bøyes og vris. Du kan hele tiden forbedre og forsterke for å finne den ultimate modellen. Blander innovasjon, kreativitet og design. Stimulerer fantasien og oppmuntrer den eksperimentelle og undersøkende lysten. Hvorfor ikke prøve å bygge et av verdens sju underverker? En instruksjonshåndbok med 21 prosjektideér følger med. Fra 3 år.
  kr 846,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matte med lommer

  Blue-Bot matte med lommer

  Art.nr: 56876
  La elevene skape sin egen Bee-Botmatte ved å legg inn egne bilder og retninger. Lag egne kort for å gjenfortelle en favoritthistorie eller arbeide med emner. Programmer deretter Bee-Bot eller Blue-Bot for å reise gjennom elevenes verden. Fra 3 år.
  kr 328,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matte med skattekart

  Blue-Bot matte med skattekart

  Art.nr: 56877
  Utforsk øya og let etter en skatt. Denne matten for Blue-Bot og Bee-Bot stimulerer barnas eventyrlyst og fantasi. Øvelser kan lastes ned. Fra 3 år.
  kr 328,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matte eventyrverden

  Blue-Bot matte eventyrverden

  Art.nr: 56878
  En matte til Blue-Bot og Bee-Bot som tar barna med gjennom en fortryllende eventyrverden. De programmerer seg gjennom velkjente eventyr. Fra 3 år.
  kr 328,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matte med gatemiljø

  Blue-Bot matte med gatemiljø

  Art.nr: 56612
  Tilpass programmeringen med georafisk kunnskap og begrep for både plass og retning. Illustrasjoner kan variere. Mål: 90x105 cm. Av PVC uten forbudte ftalater.
  kr 560,00
 • Et ekstra godt valg
  Strawbees 400 - Inventor kit

  Strawbees 400 - Inventor kit

  Art.nr: 15194
  400 deler. Strawbees er et prisbelønnet konstruksjonssystem for alle aldre. Det bygger på enkle, patenterte enheter som kalles Strawbees hvor du bygger stråene sammen med hverandre. Du kan bygge både små og store mekaniske gjenstander i 3D med bare sugerør og strawbees. Materialet er lett og kan bøyes og vris. Du kan hele tiden forbedre og forsterke for å finne den ultimate modellen. Blander innovasjon, kreativitet og design. Stimulerer fantasien og oppmuntrer den eksperimentelle og undersøkende lysten. Dette er et lite sett som kan brukes for å prøve ut og komme i gang, eller som et påbyggingssett. Fra 3 år.
  kr 483,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matte farge og form

  Blue-Bot matte farge og form

  Art.nr: 56614
  En perfekt måte å la elevene bli kjent med geometriske former. Kan du finne den gule trekanten? Mål: 75x75 cm. Av PVC uten forbudte ftalater.
  kr 395,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-bot matte bokstaver a-z

  Blue-bot matte bokstaver a-z

  Art.nr: 56629
  Denne alfabetmatten er et fint tilbehør når man vil kombinere lese- og skrivekunnskap og programmering. I rutefeltet vises bokstavene både som gemene og versale bokstaver. Mål: 75x90 cm. Av PVC, uten flalater. Fra 3 år.
  kr 445,00
 • Ozobot Merkepenner ulike farger

  Ozobot Merkepenner ulike farger

  Art.nr: 56667
  4 stk/pk. Merkepenner for Ozobot. Inneholder fargene rød, grønn, blå og svart.
  kr 147,00
 • Blue-Bot TacTile flerfunksjonspakke

  Blue-Bot TacTile flerfunksjonspakke

  Art.nr: 56874
  Blue-Bot TacTile flerfunksjonspakke introduserer ekstra funksjonalitet til standardpakken. F eks kan du nå lage 45° svinger og repetere en kommando både en og flere ganger, samt pause. Inneholder 25 kommandobrikker. Fra 3 år.
  kr 250,00
 • Et ekstra godt valg
  Ladestasjon Bot

  Ladestasjon Bot

  Art.nr: 56652
  Ladestasjon til Bee-Bot og Blue-Bot
  kr 570,00
 • KUBO kodebrikker

  KUBO kodebrikker

  Art.nr: 56388
  46 stk/pk. Ekstra kodebrikker til KUBO.
  kr 815,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matte med landskapsmiljø

  Blue-Bot matte med landskapsmiljø

  Art.nr: 56613
  Programmer roboten til å besøke ulike steder på bondegården. Kjør f eks først til kuene og så videre til låven. Regn ut hvor mange knappetrykk som kreves. Oppgaven utgjør en lenke mellom naturvitenskap, lese- og skrivekunnskap samt IKT. Mål: 75x75 cm. Av PVC uten forbudte ftalater.
  kr 395,00
 • Et ekstra godt valg
  Blue-Bot matte 4 deler

  Blue-Bot matte 4 deler

  Art.nr: 56866
  Disse mattene til Blue-Bot og Bee-Bot er laget i PET og er helt uten PVC. Mattene leveres i ark med 4, total størrelse på matten er 60x60 cm. Mattene ligger rett og jevnt på gulvet og gjør at roboten lett kan forflytte seg. De er transparente for å gi plass for egen kreativitet for elevenes egen verden under.
  kr 311,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.