Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Sorteringskasse med speil.

Art.nr: 12070
En sensorisk sorteringskasse. En enkel, men tiltalende leke som passer sammen med barnas interesser og utviklingsbehov. De små barna elsker å putte baller og lignende i hullene og repeterer igjen og igjen. Tilbehør følger ikke med. Av tre og polystyrenplast. Mål: 40x40x20 cm. Hull i ulike størrelser mellom 7-10 cm. Brukes innendørs og med fordel på mykt underlag, da skarpe kanter kan lage riper i overflaten. Rengjøres med myk klut. Fra 1 år.
Din pris:
kr 1 814,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Sorteringskasse med speil.

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Speilsteiner sølvfarget

  Speilsteiner sølvfarget

  Art.nr: 12090
  20 stk/pk. Barna blir oppslukt av disse fine og blanke steinene. Kan fint brukes til å bygge svaiende tårn eller månelandskap i miniatyr. Finnes i fire ulike størrelser og har fine matematiske egenskaper. Noter forskjellene, sorter og legge de i rekkefølge. Fire ulike størrelser fra Ø4,5-Ø15 cm. Brukes innendørs og med fordel på mykt underlag, da skarpe kanter kan lage riper i overflaten. Rengjøres med myk klut. Av ABS. Fra 10 mndr.
  kr 1 451,00
 • Sensoriske mysteriekuler

  Sensoriske mysteriekuler

  Art.nr: 58188
  Rabatt -30%! Ordinær pris 731,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 512,00
 • Sensoriske speilkuler

  Sensoriske speilkuler

  Art.nr: 58187
  Rabatt -30%! Ordinær pris 434,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 304,00
 • Speil-uro stjerner og måne

  Speil-uro stjerner og måne

  Art.nr: 52649
  Rabatt -30%! Ordinær pris 1025,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 718,00
 • Et ekstra godt valg
  Speiltrær

  Speiltrær

  Art.nr: 56609
  3 stk/pk. Plasser speilsamlingen i hagen eller i klasserommet og stimuler utforskningslysten og tegnegleden med f eks barberskum, vindusmaling eller -fargestifter. Plasseres gjerne strategisk i et rom eller utendørs for å gi følelse av lys og flate. Sikkerhetsspeil laget i 3 mm akrylplast. Forborede hull for enkel montering. Festeanordninger følger ikke med. Mål på største speil: 60x80 cm.
  kr 3 016,00
 • Liknende produkter

  • Byggespeil rundt

   Byggespeil rundt

   Art.nr: 15159
   Passer fint som base for byggeklosser. Ved å bruke speil når man bygger får man andre illusjoner og nye perspektiv. Av kryssfiner og speil med sikkerhetsfilm på baksiden. Mål: Ø50 cm, 3,5 cm tykk. Fra 3 år.
   kr 1 717,00
  • Et ekstra godt valg
   Utendørs speilbord

   Utendørs speilbord

   Art.nr: 13742
   Stimuler kreativiteten utendørs i naturen hele året. Et innbydende bord med speilflate som gir barna muligheter til å observere seg selv og hverandre og inspirerer til kreativitet gjennom refleksjoner i miljøet. Oppmuntrer barn til å utforske mønster, lys, reflekser og naturen. Laget av impregnert FSC-merket skandinavisk furu. Skarpe gjenstander bør unngås på speiloverflaten. Høyde 50 cm, Ø100 cm. Passer for barn fra 2 år. Leveringstid ca 6 uker.
   kr 15 600,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.