Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

FILTER

10 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Knaball

  Knaball

  Art.nr: 59028
  Klem sammen knaballen og på noen sekunder er den tilbake til sin fulle størrelse. I hendene på barn har ballen en beroligende og avstressende effekt og hjelper når de skal konsentrere seg. Ballen passer også fint til håndøvelser og styrker musklene i hender og underarmer. Ø 7 cm, vekt 27 g. Av polyuretanskum.
  kr 45,00
 • Et ekstra godt valg
  Koosh-ball

  Koosh-ball

  Art.nr: 72061
  Herlig kooshball som gir taktil stimulans og har en beroligende og avstressende effekt på barna. Ø7 cm, 45 g. Av syntetisk gummi. Fra 3 år.
  kr 38,00
 • Et ekstra godt valg
  Tangle Relax

  Tangle Relax

  Art.nr: 58120
  Hjelper barna å fokusere og konsentrere seg samt trener hånd. og fingermuskulaturen. Vri, snu og snurre. En taktil overflate med små knotter som stimulerer den sensoriske sansen. Ø3,6 cm. Lengde 18 cm. Av ABS og TPR.
  kr 152,00
 • Et ekstra godt valg
  Nuppeball Ø17,5 cm

  Nuppeball Ø17,5 cm

  Art.nr: 75248
  Smånuppete overflate som gjør ballen gripevennlig og gir en taktil stimulanse. Trener gripeevnen.Kan brukes i vann. Av PVC, uten ftalater. Fra 3 år.
  kr 103,00
 • Et ekstra godt valg
  Tangle

  Tangle

  Art.nr: 59026
  Hjelper barn til å fokusere og konsentrere seg samt trener hånd og fingermuskulaturen. Vri, vend og snurr. Med myk overflate som er uimotståelig og vanskelig å legge fra seg. Fra 3 år. Mål: 16 cm lang, Ø3,6 cm.
  kr 153,00
 • Et ekstra godt valg
  Nuppeball Ø8 cm

  Nuppeball Ø8 cm

  Art.nr: 56377
  Nuppete overflate som gjør ballen lett å gripe og gir en taktil stimulering. Passer for de som trenger øvelse i å gripe og ta imot baller. Kan også brukes i vann. Av TPR. Fra 3 år.
  kr 71,00
 • Anti-stressball Ø6 cm

  Anti-stressball Ø6 cm

  Art.nr: 59124
  Anti-stressball har en fantastisk gripefølelse og tilpasser seg lett etter hånden. Vekten i ballen skaper en stimulerende og avstressende følelse, samtidig som blodsirkulasjonen til hånd, fingre og underarm øker. Et enkelt avstressende verktøy. Av PVC, uten forbudte ftalater og fylt med metallsand. Mål: Ø6 cm.
  kr 207,00
 • Et ekstra godt valg
  Kneteppe 1,3 kg

  Kneteppe 1,3 kg

  Art.nr: 59030
  Et mykt og taktilt teppe som kan ha beroligende effekt på de urolige barna som kan behøve hjelp med å fokusere. Teppet inneholder kuler av polypropen, stoff av bomull og polyester. Vekt 1,3 kg. Mål: 38x28 cm.
  kr 654,00
 • Et ekstra godt valg
  Nuppeball Ø15 cm

  Nuppeball Ø15 cm

  Art.nr: 71322
  Overflate med nupper som gjør ballen lett å gripe. Passer for barn som har problemer med å gripe og kaste baller. Kan også brukes i vann. Av TPR. Fra 3 år.
  kr 103,00
 • Sandballer

  Sandballer

  Art.nr: 59093
  4 stk/pk. Små baller fylt med sand. Å kna og klemme på ballene kan ha en beroligende effekt når man må konsentrere seg i klasserommet. Styrker musklene i hender og underarmer. Spretter ikke. Ø 8 cm, vekt 680 g. Leveres i 4 forskjellige farger.
  kr 662,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.