Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Spill

Trinn
Lydabsorberende
Miljømerking
Varemerke
Mål
 • Barnehage 1
 • Spesialundervisning
 • Tøm filter
79 Produkter
 • Babblarna den første snakkepakken

  Babblarna den første snakkepakken

  Art.nr: 123375
  Denne snakkepakken med Babblarna innenholder: Fire bøker om Babblarna (Dadda kommer på besøk, I Babblarnas hus, I Bobbos veske, Hvor er Babbas ting?), Babblarna figurer, figurpuslespill, Babblarna Lotto og en praktisk eske for å oppbevare alle produktene i. Også inkludert er en lett å følge veiledning som gir tips og ideer for hvordan materiellet brukes. En fin A3-plakat er inkludert som en ekstra bonus. En perfekt start for å komme i gang med språkspill der fantasien kan flyte fritt. PVC-fri.
  kr 2 344,00
 • Babblarna snakkepakke

  Babblarna snakkepakke

  Art.nr: 123379
  Et herlig sett med materiell å snakke om og leke med. Settet inneholder følgende: Babble fingerdukker - lek og la fantasien flyte! 8-10 cm. Bilen Tut - hvem vil være med? Alle fingerdukkene får plass! Tittei puslespill med babblarne som gjemmer seg bak buskene i Babblarnes dal, men de titter fram når du snur puslebrikken. Morsomt tittepuslespill for de minste. Snakkeboken Daddiddoo Babblarna hvor vi får møte Tut og Babblarna og se inn i Babblarna hus, men hele tiden er det noen som mangler. Hvem? Pek, fortell og prat! Prateboken Babbibboo Babblarna. Hva gjør babblarne? Hvem gjemmer seg bak sofaen? Hvem har bart? Hvem kjører høyest i berg- og dalbanen? Dette er en bok som inviterer til mye snakk om de forskjellige karakterene i morsomme og fristende miljøer. Pek, fortell og prat! Pratebøkene er for det meste uten tekst, og formålet er at voksne og barn skal utforske og snakke sammen om hvert oppslag og hva som skjer på bildene. Morsomt og lærerikt for de minste. Settet inneholder også en lett å følge guide med tips og ideer for hvordan materiellet kan brukes i gruppen.
  kr 1 551,00
 • Stor myk terning

  Stor myk terning

  Art.nr: 75330
  Skumterning med gummilignende overflate. Mål 16x16 cm. Av PU.
  kr 174,00
 • Kortstokk stor

  Kortstokk stor

  Art.nr: 72350
  Kortspill med 52 store kort av papp med plastet framside. Mål: 17,5x12,5 cm.
  kr 155,00
 • Bondesjakk

  Bondesjakk

  Art.nr: 16163
  Bondesjakk er et abstrakt stategispill der to spillere legger på en brikke annenhver gang. Den som først får tre på rad vinner. Spill av FSC-merket tre. Mål: 18,5x18,5 cm. Fra 3 år.
  kr 250,00
 • Clicko lær deg bokstaver A-Å

  Clicko lær deg bokstaver A-Å

  Art.nr: 121276
  Clicko A-Å er et pedagogisk lekemateriale som lærer bokstaver på en enkel, leken og kreativ måte ved å kombinere barnas interesse for konstruksjon med en fasinasjon for magneter. Snu, vri og sett sammen de magnetiske trekomponentene til bokstaver eller ord. Perfekt for små hender som ennå ikke har lært å holde en blyant. Med A-Å kan du bygge alle 29 bokstavene i alfabetet samtidig. Nordiske bokstaver. Clicko A-Å består av 79 magnetiske tredeler + kortstokk og leveres i en tøypose. Egnet for førskole og skole der flere barn leker samtidig. Det passer også bra hvis du vil kunne bygge store, kule og kreative ting.
  kr 5 012,00
 • Babblarna lotto

  Babblarna lotto

  Art.nr: 16764
  Inneholder 36 lottokort og 4 spillebrett 20x20 cm. Fra 2 år.
  kr 273,00
 • YOLI Språkbrett

  YOLI Språkbrett

  Art.nr: 139051
  Språktavlen er basen for alle YOLI-spill, som består av 30 brikker som legges på språktavlen i en bestemt kategori, rekkefølge eller på annen måte. Når brikkene legges på språktavlen, reagerer brettet med en lyd eller en vibrasjon, eller avviser brikken dersom den er feil. Et interaktivt språkspill som fanger barnas interesse med vibrasjoner og lyder. Det fungerer både individuelt og i grupper. De ulike spillene lages sammen med pedagoger for å inspirere og motivere barna til å prøve ulike løsninger og bruke fantasien. Fra 3 år.
  kr 4 871,00
 • Følelser i spill

  Følelser i spill

  Art.nr: 130525
  Barna øver på å uttrykke sine egne følelser, gjenkjenne en venns følelser og respektere andres følelser. Du lærer også å ta og gi komplimenter. Uttrykksformene er tegning, rytme / musikk, kroppsspråk eller prat.
  kr 1 187,00
 • Ludo stort

  Ludo stort

  Art.nr: 72286
  Spillebrett med nedsenkede, fargede spillemarkeringer og gripevennlige, robuste spillebrikker. Spillebrettet er laget av 8mm tykk bjørk kryssfiner og overflatebehandlet med flere lag med hard lakk. 50x50 cm. Spillebrikkene er 6,5 cm høye. 2-4 spillere. Fra 4 år. Ca 20 min. spilletid.
  kr 905,00
 • Puslespill logikk tall og antall

  Puslespill logikk tall og antall

  Art.nr: 52099
  Trepuslespill som lærer barna å kjenne igjen ulike tallbilder som representerer tallene 1-5. Gir også en forberedelse i å lese diagram. 25 trebrikker i treramme. Mål: 23,5x23,5x0,7 cm.
  kr 265,00
 • Marken

  Marken

  Art.nr: 16255
  Et spennende spill med flere spillevarianter. Velg mark og spillet kan begynne. På de to terningene finnes det en med farge og en med former. Først ferdig med sin mark vinner spillet. Her trenes finmotorikk, farger og former. Av tre. Spilletid 15 min. 1-4 spillere. Fra 3 år.
  kr 700,00
 • Shape up

  Shape up

  Art.nr: 16310
  Et spennende og hurtig strategispill. Spillerne plasserer og tilpasser sine former, som et tangram, for å fylle spillebrettet. Kast terningen og bruk den formen som vises. Du har bare 10 sekunder på å plassere formen på brettet. Først fylt brett vinner. 2-4 spillere. Fra 7 år.
  kr 619,00
 • Babblarna bowling

  Babblarna bowling

  Art.nr: 125026
  Babblarna liker å bowle! Dette morsomme settet har 6 myke kjegler i de ulike babblarna med tygde i bunnen for økt stabilitet, samt bowlingkule med hull til små fingre. Settes opp i ulike formasjoner og forsøk å velte så mange som mulig.Høyde på kjegle 20 cm. Anbefalt alder fra 2 år. Godkjent og CE-merket ihht EN71.
  kr 695,00
 • Bingo

  Bingo

  Art.nr: 139221
  Snurr bingotrommelen, les opp nummeret og vent på at noen skal rope «Bingo!». Inneholder bingospinner i metall, nummerkuler 1-75, markører og 18 bingobrett. Mål på trommle 16 cm. Spilletid ca 30 minutter. Anbefalt fra 6 år.
  kr 435,00
 • 1-2-3 Jeg kan regne

  1-2-3 Jeg kan regne

  Art.nr: 16522
  Et morsomt og lærerikt spill som trener farger og enkel regning opp til 6. 4 magnetiske spillebrett og 84 brikker som holder alt på plass. Mål på brett 33x23 cm. For 1-4 spillere. Spilletid ca 15 min. Fra 3 år.
  kr 1 187,00
 • Babblarna memo

  Babblarna memo

  Art.nr: 16766
  72 memokort, 36 par. Esken måler 20x20 cm. Fra 2 år.
  kr 273,00
 • Spill til Yoli språkbrett: Fargejakt

  Spill til Yoli språkbrett: Fargejakt

  Art.nr: 139059
  I dette spillet øver du på fargekunnskap og -gjenkjennelse. Det pedagogiske målet med dette spillet er at barnet skal øve på kunnskapen om fargene. Gjennom lek får barnet mulighet til å øve på språkferdigheter på en morsom og lærerik måte. I tillegg, som en del av spillet, kan man styrke barnets kommunikative ferdigheter og utvide barnets begrepsverden ved å snakke om de mange morsomme motivene som er på brikkene. Fra 3 år.
  kr 1 198,00
 • Babblarna domino

  Babblarna domino

  Art.nr: 16769
  Et morsomt og lærerikt gjenkjenningsspill med bilder av Babblarna og antall. Legg brikker med prikker eller bilder i lange rader slik at like bilder ligger mot hverandre. 2-4 spillere. Fra 3 år. 28 deler.
  kr 273,00
 • Spill til Yoli språkbrett: Hvor er dyrene?

  Spill til Yoli språkbrett: Hvor er dyrene?

  Art.nr: 139057
  I dette spillet kan du lære mer om hvor i naturen du kan møte forskjellige nordiske dyr. Det vil være naturlig å starte med å legge ned en stedsbrikke og finne dyrene som passer. Men man kan også kombinere brikker på flere måter, f.eks. starte med et dyr og finne andre dyr som lever på samme sted, og dermed skape flere variasjoner av spillet. Fra 3 år.
  kr 1 198,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestill passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.