Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Saga bordskjerm stor

Art.nr: 136574
Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det er behov for privatliv i en større gruppe. Den hjelper deg med å fokusere på en oppgave ved å skape din egen stille plass i rommet. Skjermen består av tre deler som enkelt kan vinkles til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer da som lydabsorbent. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt laget av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
Pris fra:
kr 990,00

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Saga bordskjerm stor
 • Miljømerking: Oeko-Tex
 • Bredde: 50 cm
 • Høyde: 50 cm
 • Dybde: 50 cm
 • Tykkelse: 1 cm
 • Farge:

Andre kjøpte også

 • Lukerive

  Lukerive

  Art.nr: 43061
  Av rødlakkert metall. Redskapen er ikke leketøy, men ordentlig hageredskap.
  kr 41,00
 • Et ekstra godt valg
  Saga fot enkel

  Saga fot enkel

  Art.nr: 130206-90
  Tilbehør til Saga lekeskjermer. 4 enkeltføtter for at lekeskjermene kan stå på gulvet. Laget i lys grå filt. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
  kr 175,00
 • Et ekstra godt valg
  Saga bordskjerm liten

  Saga bordskjerm liten

  Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det er behov for privatliv i en større gruppe. Den hjelper deg med å fokusere på en oppgave ved å skape din egen stille plass i rommet. Skjermen består av tre deler som enkelt kan vinkles til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer da som lydabsorbent. Mål: 50x35x35 cm. Materiale: Syntetisk filt laget av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
  Pris fra:
  kr 915,00
 • Et ekstra godt valg
  Saga lekeskjerm slott

  Saga lekeskjerm slott

  Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. 5 skjermer med 10 enkle føtter og 2 doble føtter, forskjellige fester som kan brukes til forskjellige kombinasjoner. 8 stk treveisfester, 18 stk 90-gradersfester, 10 stk 135-gradersfester og 2 stk 4-veisfester er inkludert. Føtter og fester følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Festene er for å stabilisere skjermen. Mål på skjermer: B81xH100 cm, B112xH46 og B58xH50 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
  Pris fra:
  kr 4 952,00
 • Et ekstra godt valg
  Saga lekeskjerm fjell

  Saga lekeskjerm fjell

  Lekeskjermer i lydabsorberende filt. Brukes til scener, som romdeler eller som et forsterkende element i leken. Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen.Alle delene i Saga-serien kan brukes sammen. 2 skjermer med 6 enkele føtter og 4 doble føtter. De doble føttene gjør det enkelt å justere i dybden. Føtter følger samme fargekombinasjon som fargevalget. Mål på skjermene: B91xH100 cm. Minst 50% resirkulert materiale. 100% resirkulerbart.
  Pris fra:
  kr 2 066,00
 • Liknende produkter

  • Skjerm for auditiv og visuell avskjerming

   Skjerm for auditiv og visuell avskjerming

   Art.nr: 137451
   Lydabsorberende bordskjerm for effektiv skjerming mellom elevene. Perfekt for økt konsentrasjon og læring og når du skal skrive eksamen. Skjermen er utstyrt med oppbevaringsrom, penneholdere og stropper for oppbevaring av papir og studiemateriell. Skjermen kan henges og brettes, noe som gjør den til en plassbesparende lydabsorbent. Mål: 50x50x50 cm. Produktet har Oeko-Tex® Standard. 100 % resirkulert materiale.
   kr 499,00
  • Et ekstra godt valg
   Small Silent Space 2 stk

   Small Silent Space 2 stk

   Denne støydempende bordskjermen er utmerket når man trenger å være avskilt fra en større gruppe. Den er et flott hjelpemiddel for alle som trenger hjelp med å fokusere på sin egen oppgave, man skaper sitt eget stille rom i rommet. Skjermen består av tre deler som lett vinkles etter ønsket behov. Etter bruk henges skjermen på veggen og fungerer da som lydabsorbent i rommet. Mål: 50x35x35 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
   Pris fra:
   kr 2 395,00
  • Et ekstra godt valg
   Silent space 2 stk

   Silent space 2 stk

   Denne støydempende bordskjermen er utmerket når man trenger å være avskilt fra en større gruppe. Den er et flott hjelpemiddel for alle som trenger hjelp med å fokusere på sin egen oppgave, man skaper sitt eget stille rom i rommet. Skjermen består av tre deler som lett vinkles etter ønsket behov. Etter bruk henges skjermen på veggen og fungerer da som lydabsorbent i rommet. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar.
   Pris fra:
   kr 2 912,00
  • Et ekstra godt valg
   Silent Space Blazer Lite 50x50x50 cm 2 stk

   Silent Space Blazer Lite 50x50x50 cm 2 stk

   Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det oppstår behov for enkel avskjerming. Ved å lage et stille rom i rommet er det enklere å fokusere på en oppgavbe. Skjermen består av tre deler som du enkelt kan vinkle til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer som en lydabsobent. Borrelås holder skjermen på plass. Grå kantlist. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar. Stoff 100% ull.
   Pris fra:
   kr 1 922,00
  • Et ekstra godt valg
   Small Silent Space Blazer Lite 50x35x35 cm 2 stk

   Small Silent Space Blazer Lite 50x35x35 cm 2 stk

   Denne lydabsorberende bordskjermen er utmerket når det oppstår behov for enkel avskjerming. Ved å lage et stille rom i rommet er det enklere å fokusere på en oppgavbe. Skjermen består av tre deler som du enkelt kan vinkle til ønsket behov. Etter bruk kan skjermen henges på veggen og fungerer som en lydabsobent. Borrelås holder skjermen på plass. Grå kantlist. Mål: 50x35x35 cm. Materiale: Syntetisk filt av minst 50 % resirkulert materiale. 100 % resirkulerbar. Stoff: 100% ull.
   Pris fra:
   kr 1 768,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.