Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

ET EKSTRA GODT VALG

NYHET

- ET EKSTRA GODT VALG! 

 Du vil nå finne symbolet "Et ekstra godt valg" på mange av våre produkter fremover. Dette er produkter som er et ekstra godt valg for både barn, personale, miljøet, samt for de som produserer våre produkter.

Lekolar er leverandør av produkter som daglig brukes av barn og ungdom, samt voksne som jobber med barn og unge. Siden Lekolar er en nordisk organisasjon får de respektive land glede og nytte av alle de lokale krav og lovverk til miljø, sikkerhet og kvalitet gjeldene i Sverige, Danmark, Finland og Norge.

I Sverige er det stort fokus på et prosjekt igangsatt av den svenske regjeringen kalt «Giftfri Barnehage».  I prosjektets ekspertgruppe for leker, møbler og tekstiler deltar Lekolar. På oppdrag fra regjeringen er det utarbeidet en kravspesifikasjon til utvalgte produkter som skal hjelpe kommunene å gjøre giftfrie innkjøp til barnehagene. Kravene til disse utvalgte produktene er svært tøffe.

 

Garanterer for alle våre produkter

Vi garanterer for alle våre produkter og kan med sikkerhet melde at de overholder alle lokale lover/krav og gjeldende EU-regulativ innenfor de ulike kategoriene. Men akkurat produktene merket med dette symbolet leverer på ekstra tøffe krav og vilkår, og er derfor et ekstra godt valg for alle parter.

Lekolar jobber hele tiden med sine produkter og sitt sortiment for å sikre at ingen av våre produkter distribueres med ulovlige, tvilsomme eller farlige emner eller materialer.

 

Code of Conduct

I tillegg må alle våre produsenter og leverandører signere vår helt egne Code of Conduct for bærekraftig utvikling, rettferdig handel og utbredt samfunnsansvar.

Les gjerne mer om vårt arbeide med miljø, sikkerhet og kvalitet her i nettbutikken.

>>HER KAN DU LESE MER OM GIFTFRITT MILJØ FOR BARN OG UNGE

Nedenfor finner du smakebiter på produkter innenfor denne kategorien. Men vi har langt flere. Se etter symbolet i katalogen eller på våre nettsider.

KUNST OG HÅNDVERK