Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

GDPR og personopplysninger

GDPR og dine personopplysninger

Du har registrert deg som kontaktperson i vår nettbutikk i forbindelse med etablering av kundeforhold eller via en signert rammeavtale med oss. Lekolar har derfor lagret, og vil behandle personopplysninger om deg, og er ansvarlig for denne informasjonen. Du skal være trygg på at vi vil behandler, benytte og lagre denne informasjonen i tråd med gjeldende retningslinjer og juridiske krav.

Personopplysninger som vil brukes og lagres er navn, adresse (besøks og leveringsadresse), navn på enhet (skole, barnehage eller institusjon), epost, telefonnummer, kjøpshistorikk og kundegruppe eller tilhørende avtale, og vil håndteres av alle relevante avdelinger i vår organisasjon.

 

Hvor og hvordan brukes dine personopplysninger

Det vil forekomme personlig informasjon om deg i våre e-postsystemer, webtrafikk, lagrede dokumenter og vil således behandles automatisk i våre systemer. Ved henvendelse til vårt kundesenter, enten direkte eller digitalt, vil de kunne innhente og benytte eventuell informasjon om deg til videre dialog og personlig oppfølging/betjening. Videre registreres og prosesseres din personlige informasjon når du registrerer deg og handler i vår nettbutikk, lekolar.no. Har du ved tidligere anledning registrert deg, bedt om eller samtykket til å motta nyhetsbrev fra oss vil også ditt navn, postnummer, bedriftsnavn og e-post bli lagret i våre system. Du kan som alltid melde deg av vårt nyhetsbrev når som helst ved å bruke avmeldingsfeltet nederst i alle våre nyhetsbrev. Vi vil da slette deg fra tjenesten. Utover dette vil det bli registrert informasjon om deg når du besøker vår nettside, ved oppfylling av samarbeidsavtale med deg og din enhet, regnskapslovgivning, fakturahåndtering, generelle markedsføringsaktiviteter, reklamasjon, kundeservice eller annen kommunikasjon med deg, eller du skulle være i kontakt med oss som krever at vi er kjent med din identitet for videre bistand eller prosess.

Dine personopplysninger lagres internt hos oss i prinsippet så lenge ditt kundeforhold med oss varer.  Regnskapslov eller andre juridiske krav kan kreve at dataene lagres over en lengre periode.

 

Om å dele personopplysninger

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med andre selskaper, virksomheter eller samarbeidspartnere. Det er du som eier dine personopplysninger, og du kan når som helst få innsyn i informasjon vi har om deg eller rette eventuelle feil. Vi trenger imidlertid dine kontaktdata for å kunne sende deg dine bestilte varer for levering via vårt distribusjonsselskap.

 

Du kan når som helst kontakte oss for be om innsyn i opplysninger vi måtte ha om deg. I tillegg kan du be om korrigering, eller begrense informasjon eller dialog/kommunikasjon med deg som kunde, du kan videre gi oss dine innvendinger og/eller forespørsel om å få slettet informasjonen din. Er din opplevelse at vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt eller i henhold til lovverket, ta kontakt med oss eller Datatilsynet. 

 

Vi benytter såkalte «cookies» i kombinasjon med dine personopplysninger. Våre informasjonskapsler lagrer ikke informasjon som navn og personlig informasjon.

 

Har du spørsmål eller det er annet i forbindelse med dette ta kontakt med oss.

 

Lekolar AS

Mail: post@lekolar.no info@lekolar.no

Tlf: 33 72 98 00

Besøk: Wirgenes vei 8a, 3157 Barkåker

Post: Postboks 2424, 3104 Tønsberg

www.lekolar.no