Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre tekniske utfordringer med vårt telefonsystem, men håper å være tilbake ila kort tid. Kontakt oss gjerne på info@lekolar.no eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Headerbild_alfabetochsiffror_1200x400.jpg

Lær bokstaver og tall på en enkel, leken og kreativ måte

Det skal være gøy å lære seg noe nytt! Og siden barn og unge lærer på ulike måter gjelder det å finne hva som er best for den enkelte. Vi har et bredt sortiment av pedagogiske produkter som hjelper barn å lære bokstaver og tall, og som i tillegg trener fysiske og kognitive ferdigheter.

LetterConstructuion_Banner_SE utan text.jpg

Clicko

Clicko er et pedagogisk lekemateriale hvor man lærer bokstaver på en enkel, leken og kreativ måte ved å kombinere barna interesse for konstruksjon med en fasinasjon for magneter. Snu, vri og sett sammen de magnetiske trekomponentene til bokstaver og ord. Passer bra både i skole og barnehage der flere barn leker og lærer samtidig. Clicko passer også bra til å bygge store, kule og kreative ting.

 • Et ekstra godt valg
  Clicko lær deg bokstaver A-Å

  Clicko lær deg bokstaver A-Å

  Art.nr: 121276
  Clicko A-Å er et pedagogisk lekemateriale som lærer bokstaver på en enkel, leken og kreativ måte ved å kombinere barnas interesse for konstruksjon med en fasinasjon for magneter. Snu, vri og sett sammen de magnetiske trekomponentene til bokstaver eller ord. Perfekt for små hender som ennå ikke har lært å holde en blyant. Med A-Å kan du bygge alle 29 bokstavene i alfabetet samtidig. Nordiske bokstaver. Clicko A-Å består av 79 magnetiske tredeler + kortstokk og leveres i en tøypose. Egnet for førskole og skole der flere barn leker samtidig. Det passer også bra hvis du vil kunne bygge store, kule og kreative ting.
  kr 4 503,00
 • Et ekstra godt valg
  Clicko lær deg bokstaver 12

  Clicko lær deg bokstaver 12

  Art.nr: 121274
  Et pedagogisk spill som lærer bokstaver på en enkel, leken og kreativ måte ved å kombinere barnas interesse for konstruksjon med en fasinasjon for magneter. Snu, vri og sett sammen de magnetiske trekomponentene til bokstaver eller ord. Perfekt for små hender som ennå ikke har lært å holde en blyant. Et kortspill med bokstavkort, samt monstre og stjerner er inkludert, slik at du kan spille bokstavspillet. Ta et kort og bygg bokstaven på kortet ved hjelp av tredelene. For hver bokstav får du en stjerne, men vær oppmerksom på monstrene som elsker stjerner ... Første til fem stjerner vinner. Du kan bygge alle bokstavene i alfabetet. Nordiske bokstaver. Innhold: 12 deler + kortstokk. Mål: henholdsvis 18 og 10 cm høye deler. FSC-sertifisert kryssfiner. Fra 3 år.
  kr 663,00
 • Et ekstra godt valg
  Clicko lær deg bokstaver 38

  Clicko lær deg bokstaver 38

  Art.nr: 121275
  Et pedagogisk lekemateriale som lærer bokstaver på en enkel, leken og kreativ måte ved å kombinere barnas interesse for konstruksjon med en fasinasjon for magneter. Snu, vri og sett sammen de magnetiske trekomponentene til bokstaver eller ord. Perfekt for små hender som ennå ikke har lært å holde en blyant. Med dette settet får barn i tillegg til økt forståelse av bokstaver også muligheten til å bygge både ord og navn, i tillegg kan flere barn bygge samtidig. Settet kommer også med et kortspill med bokstavkort og kort med monstre og stjerner. Ta et kort og bygg bokstaven på kortet. For hver bokstav får du en stjerne, men vær oppmerksom på monstrene som elsker stjerner ... Første til fem stjerner vinner! Med Byggbox Stor kan du bygge ord og navn med opptil 12-15 bokstaver samtidig. Flere barn kan bygge samme bokstav samtidig. Ideell for førskoler, skoler og fritidssentre. Nordiske bokstaver. Innhold: 38 magnetiske tredeler + kortstokk + ABC-plakat.
  kr 2 245,00
 • Et ekstra godt valg
  Clicko ordlek, kortspill

  Clicko ordlek, kortspill

  Art.nr: 121273
  1 kortstokk med 4 ulike kortspill. Barna leker med bokstaver, staving og ord. Man kan f eks skrive ned så mange ord som mulig som begynner eller slutter på ulike bokstaver, lage kryssord eller mikse bokstaver og bilder fritt. Perfekt for barn som akkurat har begynt å lese. Inneholder 55 kort, hvorav 29 bokstavkort med nordiske bokstaver, 6 mønsterkort, 20 stjernekort samt spilleregler.
  kr 167,00

Plusplus_1200x400.jpg

PLUS-PLUS

Ved hjelp av populære PLUS-PLUS knyttes bygg, konstruksjon, bokstaver og tall sammen til kreativ læring for elever i skolen og barn i barnehagen. Med Plus-Plus utvikles finmotorikken og de er enkle å bruke for både store og små. Her viser vi nyheter, klikk på linken over for å se hele vårt sortiment.

 • Et ekstra godt valg
  PLUS-PLUS MINI Lær deg bokstaver og tall

  PLUS-PLUS MINI Lær deg bokstaver og tall

  Art.nr: 136106
  600 stk/pk. Bygg med PLUSS-PLUSS mens du lærer ABC og 123. Dette pedagogiske og lærerike settet inneholder 600 PLUSS-PLUS-klosser og 40 dobbeltsidige kort. Kortene har bokstaver og tallene 0-9. Laget av næringsmiddelgodkjent PE. Fra 5 år
  kr 481,00
 • Et ekstra godt valg
  PLUS-PLUS MINI tropiske farger

  PLUS-PLUS MINI tropiske farger

  Art.nr: 136107
  1200 stk/pk. Mini byggeklosser i tropiske farger som er morsomme og kreative å bygge med. Å lage fantasifulle kreasjoner utvikler kreativitet, problemløsning og finmotorikk. Med PLUS-PLUS kan du bygge både todimensjonalt og tredimensjonalt. Laget av næringsmiddelgodkjent PE. Fra 3 år.
  kr 535,00
 • Et ekstra godt valg
  PLUS-PLUS MINI Jungelfarger

  PLUS-PLUS MINI Jungelfarger

  Art.nr: 136108
  1200 stk/pk. Mini byggeklosser i jungelfarger som er morsomme og kreative å bygge med. Å lage fantasifulle kreasjoner utvikler kreativitet, problemløsning og finmotorikk. Med PLUS-PLUS kan du bygge både todimensjonalt og tredimensjonalt. Laget av næringsmiddelgodkjent PE. Fra 3 år.
  kr 535,00
 • Et ekstra godt valg
  PLUS-PLUS MINI regnbuefarger

  PLUS-PLUS MINI regnbuefarger

  Art.nr: 136109
  1200 stk/pk. Mini byggeklosser i regnbuefarger som er morsomme og kreative å bygge med. Å lage fantasifulle kreasjoner utvikler kreativitet, problemløsning og finmotorikk. Med PLUS-PLUS kan du bygge både todimensjonalt og tredimensjonalt. Laget av næringsmiddelgodkjent PE. Fra 3 år.
  kr 535,00

Lek og lær med bokstaver og tall

 • Lag tall med PLUS-PLUS

  Lag tall med PLUS-PLUS

  Tipsnummer 9474
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Øv på tall
 • Bokstaver med Magna-Tiles

  Bokstaver med Magna-Tiles

  Tipsnummer 9386
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Bruk Magna-Tiles som en del av språkutviklingen
 • Magna-Tiles tall

  Magna-Tiles tall

  Tipsnummer 9396
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Lær tall med Magna-Tiles
 • Fiske med Magna-Qubix

  Fiske med Magna-Qubix

  Tipsnummer 9388
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Lær mens du fisker
 • Bygge, tegne, klippe

  Bygge, tegne, klippe

  Tipsnummer 9424
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Lær bokstaver å kjenne
 • Lytt til lyden

  Lytt til lyden

  Tipsnummer 9426
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Hvilken bokstav hører til lyden?
 • Blekksprut med tall og antall

  Blekksprut med tall og antall

  Tipsnummer 9176
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Regn med blekkspruten
 • Binært alfabet

  Binært alfabet

  Tipsnummer 9292
  Lag et perlekjede ved hjelp av det binære alfabet.
 • Tall og antall, magnetiske

  Tall og antall, magnetiske

  Tipsnummer 9171
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Sifferpinner med magnet.
 • Siffersteiner

  Siffersteiner

  Tipsnummer 9180
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Regn med steiner!
 • Sifferfigurer

  Sifferfigurer

  Tipsnummer 9177
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Morsomme sifferfigurer
 • Bokstavhotell

  Bokstavhotell

  Tipsnummer 9162
  Bygg et bokstavhotell og la ulike ting flytte inn.
 • Tiervenner

  Tiervenner

  Tipsnummer 9178
  Hvilke tiervenner hører sammen?
 • Pop Fidget - først ferdig

  Pop Fidget - først ferdig

  Tipsnummer 9459
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Regn, popp og vinn!
 • Tren matte med Pop Fidget

  Tren matte med Pop Fidget

  Tipsnummer 9403
  Vanskelighetsgrad: Ganske lett
  Bruk Pop Fidget som kuleramme
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.