Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noen tekniske utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Sensoriskt_1200x500.jpg

Sensoriske sensasjoner

Med sensorisk materiell oppfordres barna til å utforske verden med alle sansene. Alle små sansefornemmelser er nødvendige når hjernen utvikler evnen til å tolke og bearbeide alle inntrykk fra omverdenen. Lag gjerne et sanserom på skolen, SFO eller i barnehagen, hvor barna kan pause ut en liten stund.

Å jobbe med sansene gjennom ulike sensoriske produkter kan gjøres på mange ulike måter. Bruk produkter som skifter farge eller skaper skygger som f.eks. lysbord, lysende kuber, steiner og baller, projektor og projeksjonsduk. Bruk gjerne mørketelt også, da stenges alle andre inntrykk ute og opplevelsen av farger, former og lys blir plutselig annerledes og mye sterkere.

Speil i ulike former og størrelser kan også være en del av den sensoriske opplevelsen. Lek med speil er ikke bare morsomt, det er også viktig for alt fra de yngste barnas opplevelse av "jeg", til en dypere forståelse for matematikk, perspektiv og symmetri. En kloss blir plutselig to, og et halvt hjerte
blir helt når det plasseres helt inntil speilet. Hva med å lage et speilrom? Eller kanskje bruke Fixa speilgrotter med tak og vegger dekket av speil, og som gir barna en helt spesiell opplevelse. Speilgrottene finnes i to størrelser med tre ulike utførelser; hjørner, tunneler og et krypinn. Disse kan brukes hver for seg eller settes sammen til en reflekterende labyrint. 

Vi vet hvor viktige de visuelle, taktile og sensoriske opplevelsene er. Med våre sensoriske bord er det enkelt å forberede et spennende og utforskende miljø. Fyll de sensoriske kassene med vann og olje i ulike farger, med is, lekesand eller glatte steiner. Eller med noe kaldt, flytende, grovt, duftende, mykt eller klissete. Kanskje med nyplukkede blomster som dufter vår, eller med julekrydder? For å oppnå en ekstra effekt kan du plassere et lysbord under kassene, slik at barna får se hvordan fargene skifter, lyset reflekteres og skygger dannes. Våre sensoriske bord er et møbel med mange funksjoner – som skapt for å la barna føle, lukte, se og høre. 

NYHET! Barnas egen projektor

En sensorisk lyskilde som barna selv kan jobbe med og kontrollere. Eksperimenter med skygger og byggemateriell f.eks. med gjennomsiktige og vanlige klosser for å se forskjellen. Lyset er ufarlig for barns øyne.

Vi har mengder av sensoriske produkter og pedagogiske tips som gjør det enkelt for deg som pedagog eller lærer og skape sensasjonelle sensoriske områder på skolen/SFO og i barnehagen. Gi barna mulighet til fritt å utforske med musikk, lys, farger og former. Sanselek er utviklende og fantasifult, i tillegg til å gi en deilig og avslappende pause. Her viser vi et lite utvalg, klikk for å se vårt sensoriske sortiment.

Sjekk ut den populære Sanselabben på Teknisk Museum i Stockholm, perfekt for elever og barnehagebarn. >

Hva med et sensorisk område utendørs? Vi har samlet produkter som passer like bra ute som inne - klikk for å lese mer >

Sensoriske produkter for alle sanser

 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A1

  Lysbord A1

  Art.nr: 124565
  Tynt og lett sensorisk lysbord i det store A1-formatet, ideelt for å utforske med lys. 3 lysstyrker. Mål: 59x84 cm.
  kr 5 538,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A2 skiftende farger

  Lysbord A2 skiftende farger

  Art.nr: 122913
  Et sensorisk lysbord i A2-størrelse som kan endre mellom 8 forskjellige farger. 3 forskjellige lysstyrker.
  kr 4 280,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A2

  Lysbord A2

  Art.nr: 122912
  Tynt og lett sensorisk lysbord for eksperiment med forskjellige materialer og farger. Kombiner med forskjellige tilbehør for forskjellige opplevelser. Oppmuntrer den estetiske og visuelle sansen. 3 forskjellige lysstyrker. Dimensjoner: 59x42 cm. Alder 3-11 år.
  kr 2 915,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A3 skiftende farger

  Lysbord A3 skiftende farger

  Art.nr: 122914
  Et sensorisk lysbord i A3-størrelse som kan endre mellom 8 forskjellige farger. 3 forskjellige lysstyrker.
  kr 2 402,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord A3 med skiftende farger

  Lysbord A3 med skiftende farger

  Art.nr: 122910
  Et fleksibelt sensorisk lysbord - med 12 forskjellige farger og en 30 sekunders stemmeopptaksfunksjon. Bare vri på hjulet for å velge farge. Barna kan enkelt spille inn tankene og observasjonene sine og trenger ikke være i stand til å skrive. Fra 3 år.
  kr 2 670,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord Ø60 cm

  Lysbord Ø60 cm

  Art.nr: 122911
  Dette sensoriske lysbordet passer fint når flere skal jobbe samtidig. Leveres med 4 metallklemmer for å feste papir eller materiale. Ø60 cm. Fra 3 år.
  kr 3 712,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensorisk lysende steiner

  Sensorisk lysende steiner

  Art.nr: 12046
  12 stk/pk. Oppladbare og lysende, runde steiner som kan stables, rulles eller sorteres. En fin ressurs til sensorisk stimulering og en ny måte å oppmuntre til eksperimentering. Steinene er i 3 ulike størrelser og har gode matematiske egenskaper. Velg å vise et fargespekter som endres automatisk, eller still inn på sekvens. Lades i dockingstasjon som følger med. Fulladet på 4 timer og lyser da i 10-12 timer. 3 ulike størrelser, mål: Ø4,5-15 cm. Av ABS-plast. Fra 1 år.
  kr 3 726,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende snurrer

  Lysende snurrer

  Art.nr: 118577
  3 snurrebasser som lyser i forskjellige farger når du snurrer dem. De gjør seg ekstra godt i et mørkt rom/telt til senoriske opplevelser. De er ladbare og lades enkelt i den medfølgende ladestasjonen. De er fulladet etter 3-4 timer. USB-kabel inkludert. De varer omtrent 6-8 timer når de er fulladet.
  kr 2 149,00
 • Optiske fibre

  Optiske fibre

  Art.nr: 118667
  Fasinerende og beroligende lysstråler som skifter farger enten av seg selv eller med en fjernkontroll. En spennende og koselig sensorisk detalj i koserommet, sanserommet eller i et mørkt telt. 100 tråder av høy kvalitet, 150 cm lange
  kr 4 309,00
 • Manetakvarium, svart

  Manetakvarium, svart

  Art.nr: 118676
  Et opplyst akvarium med maneter. En visuell, sensorisk opplevelse som blir satt veldig pris på. Det er forskjellige lysalternativer for å ha en farge eller lysshow av 6 forskjellige farger. De kunstige manetene beveger seg på en naturlig og realistisk måte. Luftpumpen presser luft i vannet som får maneten til å bevege seg. Led-pærer. Etter 4 timer slås den automatisk av. Mål: 15x35 cm.
  kr 1 069,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensorisk byggekuber lysende

  Sensorisk byggekuber lysende

  Art.nr: 15171
  12 stk/pk. Fantastiske byggeklosser som endrer farge når de snus fra den ene siden til den andre. Fine og kombinere med transparente klosser, for å lyse opp en iglo eller et farget vindu. Hver kube drives av 2xAA batterier (følger ikke med). Settet inneholder 4x15 cm kuber og 8x7,5 cm kuber. Av polypropen. Fra 0 år.
  kr 3 285,00
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklosser isblokk

  Byggeklosser isblokk

  Art.nr: 15152
  25 deler. Bygg et istårn med disse gjennomsiktige, glinsende byggeklossene som ligner på isbiter. Bygg hus, tårn og isvegger. Prøv gjerne å bygge med klossene i virkelig snø. Laget av harpiks. Mål: 21x7x10 cm. Fra 1 år.
  kr 2 319,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende byggeklosser

  Lysende byggeklosser

  Art.nr: 118578
  12 forskjellige fargede byggesteiner (blå, grønn, gul, oransje, rosa og lilla) som lyser i 3 minutter når du rister dem. Bygging blir enda mer spennende i mørket med lysende byggesteiner og gir sensoriske opplevelser. De lades med de medfølgende USB-kablene. Det tar omtrent 3-4 timer. Når de er fulladet, lyser de i omtrent 2,5 timer. Mål 21x10x7 cm. Fra 10 måneder.
  kr 2 700,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende ringer

  Lysende ringer

  Art.nr: 118579
  Bruk disse lysende sensoriske ringene til å bygge med. De er oppladbare og lyser i 1 min når du rister dem. Hver ring har en ulik struktur på utsiden som er spennende å føle på. De bygges enkelt i høyden av de minste barna med den medfølgende pinnen. Inkludert i pakken er også en dockingstasjon hvor du lader alle 5 ringene.
  kr 2 700,00
 • Plasmakule

  Plasmakule

  Art.nr: 118670
  Denne kulen ligner noe på noe fra Dr. Frankensteins laboratorium! Lyseffektene flytter seg til fingrene når du rører kulen. Det er en spennende sensorisk interiørdetalj og er veldig morsom å leke med. Alt er innelukket, og det kjennes ingenting når du berøre kulen. Mål: 20 cm.
  kr 694,00
 • Et ekstra godt valg
  Glitrende treringer

  Glitrende treringer

  Art.nr: 118584
  Tre vakre slette treringer i ulike størrelser med glitrende bånd. Ringene kan stables, rulles og bygges med og gir fine sensoriske opplevelser. Fra 10 mndr.
  kr 1 786,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske gulvplater

  Sensoriske gulvplater

  Art.nr: 118677
  4 stk. En fantastisk og taktil lysende opplevelse som oppmuntrer til bevegelse og å oppdage platene. De er fylt med en flytende gele og hvert trinn eller trykk på dem får geleen til å bevege seg og skape forskjellige mønstre. De tåler å hoppes på, kjøre over med rullestol eller lekebil. De fungerer også på et bord der du kan trykke på dem med fingrene. Et fint tillegg i et rom eller å lage et spesielt sted for et barn. Mål: 30x30 cm.
  kr 2 209,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske rør

  Sensoriske rør

  Art.nr: 118800
  De fengslende bevegelsene i disse fire rørene gir en beroligende visuell distraksjon og hjelper deg med å fokusere og roe ned tempoet. Rørene kan ikke åpnes. Mål: H22xB5 cm.
  kr 676,00
 • Sanserør 100 cm, svart

  Sanserør 100 cm, svart

  Art.nr: 118673
  Fargeskiftende boblerør som passer overalt. Gir en beroligende sensorisk effekt for de fleste. Tilbyr en mulighet for visuell og kommunikativ utvikling. Sanserøret avgir en lav brummende lyd som de fleste opplever som beroligende. Mål: 10x100 cm. Vi anbefaler å feste boblerøret ordentlig, gjerne med holderen 118674. Ekstra adapter kan kjøpes på art nr 118675.
  kr 1 678,00
 • Sanserør m/baller

  Sanserør m/baller

  Art.nr: 118672
  Et bredere boblerør med bobler som går gjennom en midtre søyle som gjør at fargede baller faller sakte til bunnen. Sanserøret avgir en lav brummende lyd som de fleste opplever som beroligende. Gir en avslappende sensorisk opplevelse. Fjernkontroll inkludert. Høyde 100 cm.
  kr 2 354,00
 • Byggespeil rundt

  Byggespeil rundt

  Art.nr: 15159
  Passer fint som base for byggeklosser. Ved å bruke speil når man bygger får man andre illusjoner og nye perspektiv. Av kryssfiner og speil med sikkerhetsfilm på baksiden. Mål: Ø50 cm, 3,5 cm tykk. Fra 3 år.
  kr 2 073,00
 • Et ekstra godt valg
  Taktile blinkeballer

  Taktile blinkeballer

  Art.nr: 58211
  4 stk/pk. Sensoriske baller som blinker når de spretter. Alle ballene har ulike taktile overflater og er gode å ta på for nysgjerrige hender. Bruk de i lek og tren motorikk og koordinasjon i ulike kast- og fangøvelser. Av TPU. Ø10 cm.
  kr 332,00
 • Mørketelt

  Mørketelt

  Art.nr: 118668
  Et fleksibelt, stort mørketelt som er enkelt å sette opp og ta ned. Ideell for å skape et sensorisk mørkt rom for å utforske lysende objekter eller skape et rolig sted med dempet belysning. Åpne helt ned slik at du enkelt kan komme inn og ut, selv med rullestol. Mål 120x120x180 cm.
  kr 2 669,00
 • Et ekstra godt valg
  Lommelykt klassesett

  Lommelykt klassesett

  Art.nr: 53380
  6 stk/pk. Oppladbare lommelykter som er enkle i bruk. LED-pærene gir en konstant lysstyrke i opp til 2 timer og lades i ladestasjon når batteriet er svakt. Gir fine sensoriske opplevelser. Fargekoordinerte knapper og brytere. Fulladet på 3-4 timer.
  kr 1 717,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysende baller

  Lysende baller

  Art.nr: 118580
  6 stk/pk. Fasinerende sensoriske baller med ulike taktile overflater som lyser opp i 60 sekunder når de ristes. De gir ro, trener finmotorikken og øye-hånd koordinasjonen. Rull de i leire for å lage spennende mønster. For de minste barna trenes årsak og virkning og stimulansrespons. Mål: 84 mm.
  kr 1 998,00
 • Lysbord A2, 65x47 cm

  Lysbord A2, 65x47 cm

  Art.nr: 58112
  Et lysbord oppmuntrer til kreativ læring og barna får mulighet til å se lysets effekter og jobbe med kontraster. På et lysbord kan man gjøre mye. F.eks. jobbe med farger og former, lage mønster, sette sammen, jobbe med begrep som mange-få, stor-liten, undersøke naturen mm. Oppmuntrer den estetiske, sensoriske og visuelle sansen. Robust lysbord som er enkelt å flytte. LED belysning med levetid på 50 000 timer. Mål: 65x47 cm, arbeidsflate 58,5x41 cm.
  kr 3 186,00
 • Et ekstra godt valg
  Puslespillbrikker til lysbord

  Puslespillbrikker til lysbord

  Art.nr: 58215
  56 deler. Lag sensoriske mønster på lysbordet med disse puslebrikkene.
  kr 1 026,00
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklosser Lyxo klare farger

  Byggeklosser Lyxo klare farger

  Art.nr: 15153
  94 deler. Fantastiske klosser i glassklare farger i forskjellige former. Her kan man lage fantasifulle og vakre arkitekturer av lys. Kan med fordel brukes på lysbord eller sammen med speil. 14 transparente plater 14x14 cm følger med. Av akrylplast. Leveres i oppbevaringseske av tre. Fra 3 år
  kr 5 233,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske rør

  Sensoriske rør

  Art.nr: 55215
  4 sensoriske rør som kan fylles med sensoriske effekter. 8 solide lokk, 4 med ventilasjonshull samt en aktivitetsguide. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Mål: 31,5 cm lange, Ø6 cm. Leveres uten innhold. Fra 2 år.
  kr 602,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord m/ramme

  Lysbord m/ramme

  Art.nr: 118666
  Et stabilt og solid lysbord med en smart plastramme for sand og kladdete lek. Lysbordet kan brukes på et bord eller direkte på gulvet. Det er 6 store knapper for å endre farge som stimulerer sansene og evnen til å observere. Plastrammen holder sand og leire/maling på plass som gir mulighet for taktile og sensoriske opplevelser med lys. Måler 60x60x12 cm. Vekt 10,2 kg.
  kr 4 914,00
 • Et ekstra godt valg
  Oppdagelsesklosser

  Oppdagelsesklosser

  Art.nr: 58288
  8 stk/pk. Klosser i ulike størrelser. Kan fylles med små ting for å gi ulike sensoriske effekter. Klossene har ramme av tre og vindu av akrylplast. Ved å løsne på to skuer kan man enkelt bytte innhold i klossen. Mål på største kloss 14x14 cm. Fra 3 år.
  kr 993,00
 • Sanserør 1,5 m inkl switchbox

  Sanserør 1,5 m inkl switchbox

  Art.nr: 58121
  Et interaktivt sanserør som øker den sensoriske opplevelsen i et rom. De attraktive boblene skaper en visuell interesse og bidrar til en behagelig ro. Plasser gjerne sanserøret i et hjørne, på et mykt underlag eller med speil bak for å forsterke opplevelsen. Ved hjelp av fjernkontrollen kan man bytte farge på LED-pærene i røret. Rekkevidde på fjernkontrollen er opp til 30 m og den lades uten ledning. Røret er Ø15 cm. Basen måler Ø41,5 cm, høyde 21 cm. Ledning 3,5 m. Vi anbefaler at sanserøret festes i veggen med det transparente veggfestet, 10759, for best stabilitet og sikkerhet. Sanserøret koples til vanlig strømuttak via en transformator.
  kr 22 680,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord Jeanette L64xB64 h30 cm

  Lysbord Jeanette L64xB64 h30 cm

  Plate av plexiglass. Låsbare hjul. 1,8 m ledning følger med.
  Pris fra:
  kr 6 915,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord Jeanette L124xB64 h40 cm

  Lysbord Jeanette L124xB64 h40 cm

  Plate av plexiglass. Låsbare hjul. 1,8 m ledning følger med.
  Pris fra:
  kr 12 534,00
 • Sensorisk lysende kube

  Sensorisk lysende kube

  Art.nr: 116659
  En lyskube som gir en mild og behagelig glød og kan brukes både innendørs og utendørs. Perfekt for sensoriske rom, hvile og koselige rom eller som bakgrunnsbelysning. Ved hjelp av fjernkontrollen kan du velge mellom 16 forskjellige farger, eller stille inn slik at de skifter automatisk med en jevn overgang mellom nyanser. Kan også brukes som krakk til å sitte på. Lyskuben er batteridrevet og lades i en standard stikkontakt. Fulladet batteri kan vare i 8 timer. Mål: 40x40 cm. Produktet er godkjent i henhold til kapslingsklasse IP65.
  kr 978,00
 • Sensorisk lysende pyramide

  Sensorisk lysende pyramide

  Art.nr: 116663
  Lag et sensorisk rom for å utforske de forskjellige sansene i stillhet. Med den vakre pastellfargede formen, som kan endre seg i 16 forskjellige farger, blir atmosfæren rolig og stemningsfull og lokker til videre utforsking og opplevelser. Med en fjernkontroll kan fargen på lyskilden justeres til en konstant farge eller til en langsomt varierende fargeendring. Pyramiden er oppladbart og har en vannbestandighet klasse IP65. Den tåler belastninger på opptil 80 kg. Mål: H48xB25 cm
  kr 797,00
 • Lysende bord

  Lysende bord

  Art.nr: 116660
  Spennende sensorisk lysbord som enkelt skifter farge. Perfekt i et litt mørkere rom hvor du vil utforske forskjellige sanser. Bordet kommer med en fjernkontroll der du kan bytte til 16 forskjellige nyanser, alt fra ultrablå til varmrød. Med et fulladet batteri kan det lyse i 5-8 timer avhengig av program. Ladingen skjer via 5V DC-enheten som er inkludert. Etter 8 timers lading kan den brukes hvor som helst. Ekstra strømledning/adapter for våre lysende former: 116666. Bordet kan belastes opp til 80 kg og er egnet for bruk i nærvær av en voksen. Mål: H60xB70 cm.
  kr 2 233,00
 • Sensorisk lysende kule

  Sensorisk lysende kule

  Art.nr: 116661
  Lag et sensorisk rom for å utforske de forskjellige sansene i stillhet. Med den vakre pastellfargede kulen, som kan endre seg i 16 forskjellige farger, blir atmosfæren rolig og stemningsfull og lokker til videre utforsking og opplevelser. Med en fjernkontroll kan fargen på lyskilden justeres til en konstant farge eller til en langsomt varierende fargeendring. Ballen er oppladbar og har en vannbestandighet klasse IP65. Den tåler belastninger på opptil 80 kg. Mål: H40xB55 cm
  kr 664,00
 • Sensorisk lysende stein

  Sensorisk lysende stein

  Art.nr: 116662
  Lag et sensorisk rom for å utforske de forskjellige sansene i stillhet. Med den vakre pastellfargede formen, som kan endre seg i 16 forskjellige farger, blir atmosfæren rolig og stemningsfull og lokker til videre utforsking og opplevelser. Med en fjernkontroll kan fargen på lyskilden justeres til en konstant farge eller til en langsomt varierende fargeendring. Figuren er oppladbart og har en vannbestandighet klasse IP65. Den tåler belastninger på opptil 80 kg. Mål: H20xB55 cm
  kr 616,00
 • Sensorisk lysende egg H42 cm

  Sensorisk lysende egg H42 cm

  Art.nr: 116664
  Lag et sensorisk rom for å utforske de forskjellige sansene i stillhet. Med den vakre pastellfargede formen, som kan endre seg i 16 forskjellige farger, blir atmosfæren rolig og stemningsfull og lokker til videre utforsking og opplevelser. Med en fjernkontroll kan fargen på lyskilden justeres til en konstant farge eller til en langsomt varierende fargeendring. Egget er oppladbart og har en vannbestandighet klasse IP65. Den tåler belastninger på opptil 80 kg. Mål: H42xB27 cm
  kr 700,00

Speilrom og speilklosser

 • Et ekstra godt valg
  Speilhus Triangel

  Speilhus Triangel

  Art.nr: 36814
  Speilhus med 3 innvendige og 3 utvendige bruddsikre speil i plastlaminat.. Mål: 130x65x115 cm.
  kr 18 412,00
 • Et ekstra godt valg
  Speilklosser tolvsidig

  Speilklosser tolvsidig

  Art.nr: 113006
  Stabelbare speilskimrende sensoriske byggeklosser som stimulerer til spennende konstruksjoner i sanserom med svak belysning. Byggesteinene skal ikke brukes utendørs, i sand eller vann, da overflaten kan bli skadet. Heller ikke i direkte sollys da de kan gi skarpe lysrefleksjoner. Tre størrelser på byggeklossene: 8 cm, 12 cm og 15 cm. Av plast. Fra 0 år.
  kr 2 373,00
 • Et ekstra godt valg
  Speilbokstaver

  Speilbokstaver

  Art.nr: 50499
  26 stk/pk. Utskjærte, dobbeltsidige speilbokstaver som er laget av høyreflekterende 2 mm akrylplast. Bokstavene er ikke bare estetisk fine å se på, men har også mange andre bruksområder, f eks å kjenne bokstavenes form, spore bokstavenes kanter, leke med og lage enkle ord. Alle bokstavene har ett 3 mm hull slik at de kan henges opp i klasserommet eller andre steder. Inneholder de gemene bokstavene a-z. Høyde 7 cm. Fra 3 år.
  kr 419,00
 • Et ekstra godt valg
  Speiltall

  Speiltall

  Art.nr: 52098
  10 stk/pk. Utskjærte dobbelsidige tall 0-9 som er laget av høyreflekterende 2 mm akrylplast. Tallene har mange bruksområder f eks vise tallenes form, spore rundt tallet og å leke med. Alle har et hull Ø3 mm slik at de kan henges opp. Høyde 7 cm. Fra 3 år.
  kr 195,00
 • Speil 15x10 cm plast

  Speil 15x10 cm plast

  Art.nr: 53414
  10 stk/pk. Til optikk- og refleksjonsøvelser. Kan klippes til mindre biter.
  kr 162,00
 • Et ekstra godt valg
  Speilende steiner, tall og klosser

  Speilende steiner, tall og klosser

  Art.nr: 113094
  Barna blir oppslukt av disse fasinerende speilende produktene; steiner, tall og byggesteiner. Finn forskjeller, stable, bygg eller sorter. Brukes innendørs og på myke underlag. Av ABS.
  kr 3 514,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske speilkuler

  Sensoriske speilkuler

  Art.nr: 58187
  4 stk/pk. Sensoriske, reflekterende speilkuler i 4 ulike størrelser. Det kan være spennende å se ansiktet sitt forstørret. Sortere etter størrelse, studer form og antall eller bare rull ballene. Laget av slitesterkt, rustfritt stål uten å være tunge. Mål: Ø6, 8, 10 og 15 cm. Fra 0 år.
  kr 475,00
 • Et ekstra godt valg
  Sorteringskasse med speil.

  Sorteringskasse med speil.

  Art.nr: 12070
  En enkel og tiltalende sensorisk sorteringskasse som passer sammen med barnas interesser og utviklingsbehov. De små barna elsker å putte baller og lignende i hullene og repeterer igjen og igjen. Tilbehør følger ikke med. Av tre og polystyrenplast. Mål: 40x40x20 cm. Hull i ulike størrelser mellom 7-10 cm. Brukes innendørs og med fordel på mykt underlag, da skarpe kanter kan lage riper i overflaten. Rengjøres med myk klut. Fra 1 år.
  kr 2 190,00
 • Et ekstra godt valg
  Byggeklosser med speil

  Byggeklosser med speil

  Art.nr: 15218
  32 fine sensoriske klosser med speilende, glatt metallfinish. Klossene har lav vekt og er enkle å gripe. Kan brukes til å stable, bygge og sortere eller til å diskutere egenskaper. Oppmuntrer til samarbeid. Inneholder kuber, rektangler og pyramider. Brukes innendørs og med fordel på mykt underlag, da skarpe kanter kan lage riper i overflaten. Rengjøres med myk klut. Av ABS. Mål: 10x5 cm.
  kr 2 134,00
 • Et ekstra godt valg
  Speilsteiner sølvfarget

  Speilsteiner sølvfarget

  Art.nr: 12090
  20 stk/pk. Barna blir oppslukt av disse fine og blanke sensoriske steinene. Kan fint brukes til å bygge svaiende tårn eller månelandskap i miniatyr. Finnes i fire ulike størrelser og har fine matematiske egenskaper. Noter forskjellene, sorter og legge de i rekkefølge. Fire ulike størrelser fra Ø4,5-Ø15 cm. Brukes innendørs og med fordel på mykt underlag, da skarpe kanter kan lage riper i overflaten. Rengjøres med myk klut. Av ABS. Fra 10 mndr.
  kr 1 752,00
 • Stort veggspeil

  Stort veggspeil

  Art.nr: 58181
  Et stort speil som kan plasseres enten stående eller liggende. Et fint tilskudd i et sensorisk rom eller til rollelek. Veggfeste følger med. Mål: 150x100 cm. Av akrylplast.
  kr 4 309,00
 • Byggespeil rundt

  Byggespeil rundt

  Art.nr: 15159
  Passer fint som base for byggeklosser. Ved å bruke speil når man bygger får man andre illusjoner og nye perspektiv. Av kryssfiner og speil med sikkerhetsfilm på baksiden. Mål: Ø50 cm, 3,5 cm tykk. Fra 3 år.
  kr 2 073,00
 • Speil til vegg 2 stk

  Speil til vegg 2 stk

  Art.nr: 122124
  Fleksible, sensoriske plastspeil. Plasser barna foran speilet som på egen hånd kan undersøke speilet og lyseffektene som endrer rommet. Kan også brukes som duk på bord ved å klippe som løpere. Du kan deretter plassere gjenstander på speilduken. Vi anbefaler å bruke dobbeltsidig tape for å feste speilene på veggen. Mål: 75x100 cm. Tykkelse 1 mm
  kr 556,00
 • Et ekstra godt valg
  Evighetsspeil

  Evighetsspeil

  Art.nr: 118589
  Se inn i speilet så får du illusjonen av en glitrende tunnel med et perlebånd av lys som barna blir fascinert og fanget av. Skap en fantastisk sensorisk effekt med dette spennende speilet som henges på veggen. Drevet av 3 AA-batterier (ikke inkludert). Mål: 50 cm.
  kr 3 186,00
 • Evighetsspeil

  Evighetsspeil

  Art.nr: 118665
  Skap et rolig og avslappet miljø med dette runde sensoriske speilet med fargede LED-pærer og reflekterende speil som gir deg visjonen om at det fortsetter uendelig. Et veldig fascinerende speil for barna. Mål: 23 cm. Drevet av 3xAA-batterier (ikke inkludert).
  kr 410,00

Projektor & projisering

 • Et ekstra godt valg
  Barnas projektor

  Barnas projektor

  Art.nr: 124514
  En sensorisk lyskilde som barna selv kan jobbe med og kontrollere. Eksperimenter med skygger og byggemateriell f.eks. med gjennomsiktige og vanlige klosser for å se forskjellen. Lyset er ufarlig for barns øyne. Gir kun lys, kan ikke kobles. Lades i vegguttak med medfølgende ledning, Beskyttelse i silikon følger med. Av tre og akryl. Fra 3 år.
  kr 2 560,00
 • Projektor ASUS ZenBeam

  Projektor ASUS ZenBeam

  Art.nr: 118052
  En projektor som er enkel å flytte og lett å vinkle. Kan festes til et stativ og gir et godt bilde til tross for størrelsen. Fint til sensoriske opplevelser. Innebygget batteri, høytaler og WiFi. DLP-projektor - 3D - 500 lumen - 1280x720 - 16: 9 - fast objektiv med kort kastavstand. Vekt 497 g. Mål: B12xD12xH3,5 cm.
  kr 10 611,00
 • Projektor ASUS F1

  Projektor ASUS F1

  Art.nr: 118053
  Veldig smidig projektor som gir et stort og fleksibelt bilde. Fin til sensoriske opplevelser. LED / DLP, Full HD 1920x1080, 1200 Lumen, 28dB (eco), 0,8: 1. Wi-Fi, innebygd 2.1 lyd. Vekt 1,8 kg. Mål: B25xD21xH7,5 cm
  kr 18 096,00
 • Glitterpanel, håndmodell

  Glitterpanel, håndmodell

  Art.nr: 118051
  3 stk/pk. Glitrende paneler som er lette å holde i. Vri og vend på panelene for å få glittervæsken til å bevege på seg. Fine til sensorisk oppdagelse og øker ordforrådet. I fargene lilla, sølv og gull. Av tre. Fra 1 år.
  kr 753,00
 • Projektor med lys og lyd

  Projektor med lys og lyd

  Art.nr: 118669
  Denne lille projektoren lyser opp rommet med fantastiske sesnoriske farger, så det ligner havets bølger. Den har høyttalere og kan kobles til en mobiltelefon, datamaskin, nettbrett eller spille av musikkfiler fra et TF-kort. Lader via USB. Mål 12,6x12,6x10,5 cm.
  kr 688,00
 • Projeksjonsnett

  Projeksjonsnett

  Art.nr: 58125
  Dette produktet lager fantastiske sensoriske effekter når det brukes som projeksjonsduk. Nettet kan festes i taket og lager da et koslig rom der barna kan trekke seg tilbake for å hvile eller det kan bli et fasinerende sted for fortellinger og eventyr. Kjegleformet, Ø65 cm oppe og Ø250 cm nede. Høyde på stoff 3 m. Av polyester.
  kr 1 134,00

Sensoriske produkter til hørsel & lytting

 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske mysteriekuler

  Sensoriske mysteriekuler

  Art.nr: 58188
  6 stk/pk. Speilkuler som ser identiske ut, men som har induviduelle egenskaper. Noen vingler når de rulles, eller snur seg og ruller en annen vei. Noen lager lys når de vris eller ristes. Den reflekterende overflaten gir et forvrengt bilde som fasinerer barn. Kulene er av rustfritt stål og lette å håndtere for små barn. Ballene utvikler observasjonsevnen, øye-og håndkoordinasjonen og den auditive sansen. Mål: Ø10 cm. Fra 0 år.
  kr 882,00
 • Et ekstra godt valg
  Lydrør av plast

  Lydrør av plast

  Art.nr: 121727
  Lag regnlyd med dette lydrøret. Det er beroligende, fascinerende og spennende. Mål: 21 cm. Fra 6 mndr.
  kr 278,00
 • Et ekstra godt valg
  Lydrør av plast stort

  Lydrør av plast stort

  Art.nr: 121728
  En kombinasjon av farge og lyd der regnet øser ned, men ingen blir våte. Mål: 41 cm. Fra 1 år.
  kr 434,00
 • Et ekstra godt valg
  Innspillingsbare prateknapper 6 stk

  Innspillingsbare prateknapper 6 stk

  Art.nr: 115282
  Ta opp lys og spill av i opp til 10 sekunder. Med hvert trykk kommer den valgte lyden eller den ebskjeden å spilles høyt og tydelig. Batterier som kan byttes følger med. Du kan lage pratende skjermer, hjelpe barn med å fort få dokumentert tankene sine, gi beskjeder eller lage "følg meg" spill. Ø435 cm. Fra 1 år.
  kr 978,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske lydegg

  Sensoriske lydegg

  Art.nr: 58228
  6 stk/pk. 3 par med lyd som passer sammen. Eggene har en behagelig tyngde i håndene. Barna kan her trene den autitive sansen. Mål: 6,3x4,7 cm.
  kr 593,00
 • CD Avslapning

  CD Avslapning

  Art.nr: 51025
  Avslapningsmusikk for ro og harmoni
  kr 346,00
 • Tromme

  Tromme

  Art.nr: 55324
  En bølgetromme som imiterer lyden av bølgene ved stranden. Fylt med metallperler. Ø25 cm. Fra 3 år.
  kr 198,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys Sensoriske aktivitetsklosser

  Plantoys Sensoriske aktivitetsklosser

  Art.nr: 12339
  9 stk/pk. Fine treklosser i ulike farger som stimulerer den sensoriske sansen. Inneholder 3 klosser med lyd for den audiative sansen, 3 klosser med ulik tekstur for den taktile sansen og 3 klosser som stimulerer den visuelle sansen. Laget av plantet gummitre og malt med økologisk, vannbasert og giftfri maling. Mål: 3,5x3,5 cm. Leveres med oppbevaringspose av stoff. Fra 1 år.
  kr 414,00
 • Lydbokser

  Lydbokser

  Art.nr: 56046
  Består av to trebokser som hver inneholder 6 tresylindre med røde respektive blå lokk. Når sylindrene ristes gir de fra seg ulike lyder og barnet skal blandt annet sette sammen og gradere begge settene. Gir øvelse i hørsel og konsentrasjon.
  kr 372,00

Taktile produkter

 • Et ekstra godt valg
  Taktil Snurre

  Taktil Snurre

  Art.nr: 16363
  Her gjelder det å være konsentrert og nøye. Spinn pilen, stikk handen i posen og kjenn etter hvilket kort som passer med det pilen viser på ruletten. Den som får flest riktige kort vinner. Et sensorisk spill der man trener den taktile sansen. 1-4 spillere. Fra 3 år.
  kr 467,00
 • Et ekstra godt valg
  Memo hverdag taktilt

  Memo hverdag taktilt

  Art.nr: 58229
  Et taktilt memo med ulik overflate på fotografiene av hverdagsobjekter. Kan spilles som klassisk memoryspill, eller med bind for øynene forsøke å finne par som passer sammen. Inneholder 34 kort av kraftig papp. Mål: 9x9 cm. Fra 3 år.
  kr 550,00
 • Vektteppe 4 kg

  Vektteppe 4 kg

  Art.nr: 118658
  Ideell for sanserom, klasserom eller på hvilerommet. Det myke teppet med vekt bidrar til fred og trygghet. Den taktile berøringen er bra for de som har problemer med å sortere bort inntrykk. Den ekstra vekten kan lindre angst og stress. Velg vekten på teppet i henhold til størrelsen på barnet. 4 og 5 kg for de fleste barn, 7 kg for unge mennesker og voksne. Mål: 100x150 cm.
  kr 2 281,00
 • Vektteppe 5 kg

  Vektteppe 5 kg

  Art.nr: 118660
  Ideell for sanserom, klasserom eller på hvilerommet. Det myke teppet med vekt bidrar til fred og trygghet. Den taktile berøringen er bra for de som har problemer med å sortere bort inntrykk. Den ekstra vekten kan lindre angst og stress. Velg vekten på teppet i henhold til størrelsen på barnet. 4 og 5 kg for de fleste barn, 7 kg for unge mennesker og voksne. Mål: 150x200 cm.
  kr 2 560,00
 • Vektteppe 7 kg

  Vektteppe 7 kg

  Art.nr: 118661
  Ideell for sanserom, klasserom eller på hvilerommet. Det myke teppet med vekt bidrar til fred og trygghet. Den taktile berøringen er bra for de som har problemer med å sortere bort inntrykk. Den ekstra vekten kan lindre angst og stress. Velg vekten på teppet i henhold til størrelsen på barnet. 4 og 5 kg for de fleste barn, 7 kg for unge mennesker og voksne. Mål: 150x200 cm.
  kr 3 078,00
 • Et ekstra godt valg
  Klemmepute

  Klemmepute

  En 25 cm myk klemmepute som man kan putte hendene inn i og klemme så hardt man vil. Med denne i fanget kommer den sensoriske følelsen av trygghet, ro og varme.
  Pris fra:
  kr 831,00
 • Et ekstra godt valg
  Taktil og visuell domino

  Taktil og visuell domino

  Art.nr: 118706
  Store sensorisk dominobrikker med røff taktil overflate på begge sider. Illustrert med bilder med gode kontraster for å skape visuelle og taktile ulikheter. Passer fint for de med nedsatt syn. 28 kort. Mål: 13x6,5 cm.
  kr 504,00
 • Et ekstra godt valg
  Paradis gulvplater

  Paradis gulvplater

  Art.nr: 118671
  En pakke med 10 sensoriske væskefylte gulvplater med tallene 1-10. En fantastisk visuell og taktil opplevelse som oppmuntrer til bevegelse og oppdagelsesglede. En morsom måte å lære tallene på. Væsken inni skaper skiftende mønstre som lokker til å berøre, trykke, hoppe på og på igjen. Veldig holdbar. De klarer også å bli kjørt på av for eksempel en rullestol for på den måten å endre mønsteret på dem. Platene kan også brukes på et bord, de ligger stille. Selv et lite trykk skaper en dramatisk visuell effekt. Mål: 40x40 cm.
  kr 6 469,00

Sensoriske produkter & følelser

 • Et ekstra godt valg
  Lydlotto - følelser

  Lydlotto - følelser

  Art.nr: 55123
  Barna lytter og forsøker å kjenne igjen ulike lyder som latter, gråt, nysing, gjesping mm og skal prøve å assosiere lyden med bildet på spillebrettet. Inneholder 12 brett i størrelse 16x16 cm, 60 brikker og en guide for nedlastning av lyd. Et stort sett for opptil 12 barn. Spilletid ca 26 min. Fra 3 år.
  kr 741,00
 • Et ekstra godt valg
  Følelsesteiner

  Følelsesteiner

  Art.nr: 118590
  12 emosjonelle steiner med motiv som hjelper til med å forklare hvordan man føler seg når ordene ikke strekker til. Ved å velge en stein kan man sammen utforske hva som utløste følelsen og hvordan man taklet den. De sensoriske steinene kan også brukes i mindfulness-aktiviteter. De fungerer like bra inne og ute. Aktivitetskort inkludert. Mål: Ca 45 mm.
  kr 543,00
 • Følelsesteiner ansikt

  Følelsesteiner ansikt

  Art.nr: 118592
  12 emosjonelle og sensoriske steiner som viser ansikter med forskjellige emosjonelle uttrykk. Ved å lære å gjenkjenne forskjellige ansiktsuttrykk og forstå de forskjellige følelsene, har barna muligheten til å uttrykke sine egne følelser og innlevelse med andre. Følelsene som vises er glad, trist, sint, redd, bekymret, overrasket, forvirret, lei, rolig, stolt, sjenert og flau.
  kr 543,00
 • Et ekstra godt valg
  Taktile følelsesteiner

  Taktile følelsesteiner

  Art.nr: 118591
  Disse 12 taktile, sensoriske steinene er designet for å hjelpe barn til å konsentrere seg og føle seg trygge. Ved å holde eller gni på en av steinene, gjør de det lettere å fokusere på oppgaven de har foran seg.
  kr 543,00

Møbler til sanserom

 • Bamp bean bag

  Bamp bean bag

  Alle barn elsker Bamp. Hvite sømmer. Ytterstoff av Polytex 100% PES, fylt med EPS-kuler, tråd 100% nylon. Mål 57x63x47 cm.
  Pris fra:
  kr 1 456,00
 • Et ekstra godt valg
  Sittesekk Mysig

  Sittesekk Mysig

  Mål: 100x140 cm. 100% bomull. Økotex. Stor og herlig sittesekk i glade farger. Ytterstoffet kan tas av og vaskes i 60°C, ikke tørketrommel. Rommer 300 liter kuler i innerposen.
  Pris fra:
  kr 3 718,00
 • FATBOY stonewashed original

  FATBOY stonewashed original

  Mål: 180x140 cm. 100% slitesterk stenvasket bomull fylt med 360 liter EPS-kuler. Yttertrekket kan vaskes på vrangen i 30°C.
  Pris fra:
  kr 4 370,00
 • Et ekstra godt valg
  Lekebord Lekolar h33

  Lekebord Lekolar h33

  Lekebord med 6 oppbevaringsrom. Alle Lekolars garasjer, bondegårder og dukkehus passer på lekebordet. Lekematter som demper lyden kan kan kjøpes i tillegg. Låsbare hjul. Av kraftig FSC-godkjent kryssfiner av bjørk. Leveres ferdig montert. Innvendig på oppbevaringsrom: B31 D39 H20 cm. Mål: 99x84x33 cm. Fra 1 år.
  Pris fra:
  kr 8 073,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord Jeanette L64xB64 h30 cm

  Lysbord Jeanette L64xB64 h30 cm

  Plate av plexiglass. Låsbare hjul. 1,8 m ledning følger med.
  Pris fra:
  kr 6 915,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord Jeanette L124xB64 h40 cm

  Lysbord Jeanette L124xB64 h40 cm

  Plate av plexiglass. Låsbare hjul. 1,8 m ledning følger med.
  Pris fra:
  kr 12 534,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord Jeanette L64xB64 h40 cm

  Lysbord Jeanette L64xB64 h40 cm

  Plate av plexiglass. Låsbare hjul. 1,8 m ledning følger med.
  Pris fra:
  kr 8 218,00
 • Et ekstra godt valg
  Lysbord Jeanette L64xB64 h59,5 cm

  Lysbord Jeanette L64xB64 h59,5 cm

  Plate av plexiglass. Låsbare hjul. 1,8 m ledning følger med.
  Pris fra:
  kr 8 579,00

Sensoriske tips & idéer

 • Lysterapi

  Lysterapi

  Tipsnummer 9324
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Koble av i en rolig og avslappet atmosfære.
 • Sensorisk byggelek

  Sensorisk byggelek

  Tipsnummer 9103
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Lag en lysende fargefest.
 • Reflekterende overflate

  Reflekterende overflate

  Tipsnummer 9323
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Speil, speil...
 • Følebilder

  Følebilder

  Tipsnummer 9327
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Dekorative bilder.
 • Stjerneformer

  Stjerneformer

  Tipsnummer 1152
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Fargelære på en ny måte!
 • Marmorering

  Marmorering

  Tipsnummer 4058
  Marmorering utendørs
 • Taktile bokstaver, struktur

  Taktile bokstaver, struktur

  Tipsnummer 9157
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Taktile bokstaver med ulik struktur.
 • Tall og antall

  Tall og antall

  Tipsnummer 4057
  Tren talloppfattelse i naturen
 • Sensorisk EarthDay

  Sensorisk EarthDay

  Tipsnummer 9269
  Finn ting og fenomener som symboliserer jordkloden...
 • Duftbokser

  Duftbokser

  Tipsnummer 8008
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Hva lukter denne boksen?
 • Klokkespill

  Klokkespill

  Tipsnummer 1170
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Fargerikt klokkespill.
 • Hvor smaker det?

  Hvor smaker det?

  Tipsnummer 8012
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Hvor smaker det søtt?
 • Følepinner

  Følepinner

  Tipsnummer 8010
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Lag enkle følepinner.
 • Taktile bokstaver, natur

  Taktile bokstaver, natur

  Tipsnummer 9156
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Taktile bokstaver i naturmateriale.
 • Terning

  Terning

  Tipsnummer 8006
  Vanskelighetsgrad: Middels
  Kast terningen og vi hvor på kroppen terningen vis...
 • Taktile bokstaver, tekstil

  Taktile bokstaver, tekstil

  Tipsnummer 9158
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Taktile bokstaver i tekstil.
 • Føleboks

  Føleboks

  Tipsnummer 9348
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Gjett hva som finnes i esken.
 • Mal med lyd

  Mal med lyd

  Tipsnummer 8007
  Vanskelighetsgrad: Lett
  Hvordan vil det høres ut å male en sirkel eller en...
 • Føleboks

  Føleboks

  Tipsnummer 8009
  Vanskelighetsgrad: Lett
  La barna oppdage og trene den sensoriske evnen.
 • Sunne tall

  Sunne tall

  Tipsnummer 9172
  Tall for hele kroppen!
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.