Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med telefonsystemet vårt for øyeblikket og jobber med å løse det. Send oss gjerne henvendelser på info@lekolar.no eller bestilling@lekolar.no. Takk for forståelsen!

Pulsbånd Activio Smart Belt, klassesett 25 stk

Art.nr: 119616
25 stk/pk. Effektive brystbelter som gir en nøyaktig måling av puls. Pulsbåndet har innebygd akselerator som kan måle avstand og trinn. Beltet har også en minnefunksjon slik at man kan lese informasjonen i en gratis app fra Activo der alle verdier vises og kan spares. Batterilevetid 1000 t. Midjebånd er justerbar L30-44 cm.
Din pris:
kr 43 549,00

Lav lagerbeholdning. Risiko for leveringstid

Produktfakta

 • Tittel: Pulsbånd Activio Smart Belt, klassesett 25 stk

Andre kjøpte også

 • Pulsbånd Activio Smart Belt

  Pulsbånd Activio Smart Belt

  Art.nr: 118110
  Activio Smart Belt gen2 er et veldig effektivt brystbelte som gir en nøyaktig måling av puls, beltet fungerer like bra for individuell trening som for gruppetrening. Beltet er utmerket til forskjellige aktiviteter som sykling, løping eller gymnastikkundervisning. Takket være den innebygde akseleratoren kan du også måle avstand og trinn. Beltet har også en minnefunksjon, som betyr at du kan kjøre en økt med beltet på og etterpå lese informasjonen i en gratis app fra Activo der alle verdier vises og kan huskes. Batterilevetid 1000 t. Midjebånd er justerbar L30-44 cm.
  kr 1 893,00
 • Pulsbånd Activio Smart Belt, klassesett 10 stk

  Pulsbånd Activio Smart Belt, klassesett 10 stk

  Art.nr: 119617
  10 stk/pk. Effektive brystbelter som gir en nøyaktig måling av puls. Pulsbåndet har innebygd akselerator som kan måle avstand og trinn. Beltet har også en minnefunksjon slik at man kan lese informasjonen i en gratis app fra Activo der alle verdier vises og kan spares. Batterilevetid 1000 t. Midjebånd er justerbar L30-44 cm.
  kr 17 042,00
 • Et ekstra godt valg
  Balansere aktivitetene

  Balansere aktivitetene

  Art.nr: 130497
  Hjelper barn med å identifisere hvilke aktiviteter de vanligvis utfører og tenke på hvordan de kan balansere dem. Hensikten med spillet er å få barna til å forstå risikoen ved å gjøre noe for mye og fordelene ved å gjøre forskjellige aktiviteter på fritiden. Inneholder 8 sekskantede kategorikort og 42 sekskantede aktivitetskort. Fra 5 år.
  kr 323,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensorisk byggekuber lysende

  Sensorisk byggekuber lysende

  Art.nr: 15171
  12 stk/pk. Fantastiske byggeklosser som endrer farge når de snus fra den ene siden til den andre. Fine og kombinere med transparente klosser, for å lyse opp en iglo eller et farget vindu. Hver kube drives av 2xAA batterier (følger ikke med). Settet inneholder 4x15 cm kuber og 8x7,5 cm kuber. Av polypropen. Fra 0 år.
  kr 3 449,00
 • Aktivitetskort - Pulsglede

  Aktivitetskort - Pulsglede

  Art.nr: 112385
  Ved hjelp av disse inspirasjonene kan du raskt komme igang med pulsøkende aktiviteter som gjør at elevene klarer skoledagen litt lettere samt at de presterer bedre i skolearbeidet. Heftene inneholder fine samarbeidsøvelser som på sikt skaper bedre fellesskap blandt elevene. Passer fint til bruk i mikropauser og som pauseaktiviteter i en aktiv skoledag. Heftet Pulsglede innehholder 23 ulike aktiviteter.
  Ingen pris
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Erteposer med bokstaver

   Erteposer med bokstaver

   Art.nr: 70040
   29 stk/pk. Fargeglade erteposer med trykte nordiske bokstaver som innbyr til mange muligheter for lek og læring. Av nylon, fylt med plastpellets av polypropen. Mål 10x10 cm. Fra 3 år.
   kr 738,00
  • Spordas Skyfloater Ø122 cm

   Spordas Skyfloater Ø122 cm

   Art.nr: 121977
   En stor, letthåndterlig ball med lav vekt. Brukes f.eks. til den offisielle sporten kin-ball. Mange tradisjonelle balløvelser blir kreative og morsomme med denne gigantiske ballen som trener balanse, bevegelighet og oppmerksomhet. Ballen kan kastes eller sparkes og brukes både innendørs og utendørs. Mål: ø 122 cm. Blære av lateks og trekk av nylon.
   kr 4 521,00
  • Et ekstra godt valg
   NinjaLine hinderløype

   NinjaLine hinderløype

   Art.nr: 110193
   En allsidig og morsom hinderløype som kan endres fra enkel til vanskelig. I settet følger det med en line med 12 ulike festepunkter samt 11 ulike fester til å sette på linen. Oppbevaringspose følger med. Totallengde 11 m. Fra 6 år.
   kr 2 175,00
  • Oppbevaringsvogn + aktivitetspakke

   Oppbevaringsvogn + aktivitetspakke

   Art.nr: 71452
   Oppbevaringsvogn 71907 med mange produkter for en aktiv pause. Inneholder oppbevaringsvogn med 8 plastkasser samt 2 fotballer av gummi str 4, 6 tennisballer, 6 sprettballer av gummi Ø6 cm, 1 frisbee, 1 flyball, 3 hoppetau av TPE, 2 slengtau av TPE, 10 Squeeze myke baller Ø10 cm, 1 basketball str 5, 2 hoppestrikk, 2 pk gåklosser og 1 stor myk terning. Fra 3 år.
   kr 2 357,00
  • Et ekstra godt valg
   Aktiv programmering

   Aktiv programmering

   Art.nr: 56624
   Å programmere med kroppen er et skritt i riktig retning. Dette spillet introduserer barna for tidlig programmering kombinert med aktivitet, uten elektronikk. Disse aktivitetene fremmer samarbeid, grovmotorikk, problemløsing og sekvenstrening. Inneholder 20 kvadratiske teppebiter (23x23 cm), 20 dobbeltsidige programmeringskort og tilbehør. Teppe av EVA. Fra 5 år.
   kr 617,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.