Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Miljø & resirkulering

Et ekstra godt valg
Miljømerking
Mål
Trinn
10 Produkter
 • Transparent kompostbeholder

  Transparent kompostbeholder

  Art.nr: 53219
  Lær om nedbrytning, kompostering, livssykluser og miljø. Inneholder en klar plastkasse med tre vanntette klare rom, tre termometre og veiledning. 30,5x22x10cm, fra 4 år.
  kr 861,00
 • Lekeball Recycle

  Lekeball Recycle

  Art.nr: 71380
  En lekeball for alle aldre av resirkulert gummi med gummiblære. Ø 24,5 cm. OBS! For lengst holdbarhet på ballen føler du instruksjonene under fliken "dokument". Bruk alltid nippelolje når du pumper ballen.
  kr 246,00
 • Et ekstra godt valg
  Flano - Resirkulering

  Flano - Resirkulering

  Art.nr: 56537
  Et eventyr om miljø, gjenvinning og kretsløpet. Eventyret forteller om forsøpling i naturen og det finnes øvelser der barna hjelper til med å sortere søppel. Inneholder 18 bilder og eventyrtekst. Av FSC-merket papir.
  kr 302,00
 • Et ekstra godt valg
  Hvordan ta vare på miljøet?

  Hvordan ta vare på miljøet?

  Art.nr: 55122
  Samtalekort om hvordan vi kan værne om miljøet. Viser 2 ulike forslag med bilder på hva som er riktig respektivt feil å gjøre angående miljøet. Selvrettende system på baksiden av kortet. Av kraftig papp. Inneholder 34 kort. Fra 3 år.
  kr 401,00
 • Et ekstra godt valg
  Gjenvinningsspill

  Gjenvinningsspill

  Art.nr: 133860
  Perfekt spill for å lære resirkulering. Barna plukker opp et kort og legger det så på det riktige stedet. Det er totalt 30 kort som representerer 5 gjenvinningskategorier: glass, metall, papir og papp, plast og ikke-resirkulerbare. En 8-siders lærerveiledning på engelsk viser riktig sted for hvert kort og gir også omfattende informasjon om hvert gjenvinningsområde. Fra 5 år.
  kr 600,00
 • Min planet og energien

  Min planet og energien

  Art.nr: 130493
  Her kan barna oppdage opprinnelsen til energi og hvordan den transformeres for å nå husene og byene, mens de lærer om jordens forskjellige energikilder.
  kr 311,00
 • Siku søppelbil

  Siku søppelbil

  Art.nr: 13976
  Med søppelkasse som kan tømmes i containeren som kan åpnes. Mål: 23 cm. Fra 3 år.
  kr 438,00
 • Et ekstra godt valg
  Vårt oppdrag: Rydd i skogen

  Vårt oppdrag: Rydd i skogen

  Art.nr: 135054
  Et samarbeidsspill der barn lærer hvor viktig det er å plukke søppel og sortere det riktig for å beskytte miljøet vårt. For 2-6 deltakere. Fra 4 år.
  kr 765,00
 • Resirkulere og sortere

  Resirkulere og sortere

  Art.nr: 52133
  Øv på å sortere papir, plast og glass med disse tre store søppelkassene og 36 resirkulerbare gjenstander. Festes med borrelås.
  kr 789,00
 • Et ekstra godt valg
  Puslespill - miljø 4 stk

  Puslespill - miljø 4 stk

  Art.nr: 136220
  4 stk/pk. Fine puslespill som viser hvordan vi kan ta vare på miljøet. De viser miljøer fra hagen, byen, havet og skogen. Under puslespillet er det et plastunderlag med motivet trykket på, som du kan se på hvis det føles for vanskelig. Med 28 eller 35 brikker i puslespillet. Mål: 30x21 cm. Fra 3 år.
  kr 1 122,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.