Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Kitronik Lesson in a Box - The Environment kit for BBC micro:bit

Art.nr: 133844
The Lesson in a Box The Enviroment Pack for micro:bit er en komplett løsning for elever og lærere på mellomtrinnet og ungdomsskolen. Pakken inneholder detaljerte timeplaner, arbeidsbøker, sjekklister og mye mer, og strekker seg over emner som programmering, design, teknologi og biologi. La elevene lære om forholdet mellom planter og deres miljø ved hjelp av Kitroniks Smart Greenhouse Kit, et drivhus i et mikromiljø. Så frø og kode micro:bit for å automatisk overvåke og vanne for den beste vekstopplevelsen. Krever 1 micro:bit per sett (ikke inkludert). Se PDF for mer informasjon.
Din pris:
kr 8 063,00

På lager

Produktfakta

 • Tittel: Kitronik Lesson in a Box - The Environment kit for BBC micro:bit

Dokumenter og filer

Video

Andre kjøpte også

 • Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Art.nr: 133842
  The Lesson in a Box (Simple Robotics) er et komplett sett med elektronikk- og programmeringsdeler, inkludert undervisningsmateriell for lærere og elever. Leksjonsplanene inkluderer oppsummering av leksjoner, hvordan du bruker micro:bit, programmeringseksempler og mye mer. En robust løsning for hele klasserommet med materialer som egner seg for gjentatt bruk. Krever 1 micro:bit og 3 AA-batterier per robot, papp, strikk, tape eller lim (selges separat). Se PDF for mer informasjon.
  kr 6 339,00
 • Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Art.nr: 56903
  Eksperimentsett med 10 spennende eksperimenter for Micro: bit, f.eks. bruk av lysdioder, motorer, LDR og kondensatorer. Engelsk veiledning inkludert. Du trenger ikke tidligere programmeringserfaring.
  kr 330,00
 • Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

  Kitronik LAB:bit educational platform for BBC micro:bit

  Art.nr: 133841
  Kitronik LAB: bit for micro:bit er spesielt designet for klasserommet og tilbyr elevene å lære om programmering på en oppmuntrende og aktiv måte. Selve programmeringen kjøres gjennom MakeCode-blokkeditoren og standardvalg er tilgjengelige som gjør den egnet for elever i alderen 7-10 år. Krever 1 micro:bit, USB-kabel og 3 AA-batterier, alt kjøpes separat. Se PDF for mer informasjon.
  kr 679,00
 • BBC micro:bit V2 - 10 Student Classroom Pack

  BBC micro:bit V2 - 10 Student Classroom Pack

  Art.nr: 123566
  Klassesett som inneholder alt gruppen trenger for å komme igang med micro:bit. Inneholder 10 stk BBC micro:bit V2, 10 stk 1 m USB-kabel, 10 batteriholdere og 20 AAA-batterier.
  kr 4 436,00
 • Kitronik Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit

  Art.nr: 133843
  The Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit er en komplett løsning for elektronikk og programmering for elever og lærere på ungdoms- og videregående skole. Pakken inneholder detaljerte leksjonsplaner, arbeidsbøker, sjekklister og mye mer, alt basert på micro:bit. Krever 11 micro:bit (ikke inkludert). Se PDF for mer informasjon.
  kr 6 566,00
 • Liknende produkter

  • Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

   Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

   Art.nr: 56903
   Eksperimentsett med 10 spennende eksperimenter for Micro: bit, f.eks. bruk av lysdioder, motorer, LDR og kondensatorer. Engelsk veiledning inkludert. Du trenger ikke tidligere programmeringserfaring.
   kr 330,00
  • CyberPi Classroom Coding Pack (4 in 1)

   CyberPi Classroom Coding Pack (4 in 1)

   Art.nr: 129150
   4 stk/pk. En programmerbar mikrodatamaskin for blokkprogrammering eller tekstprogrammering i Python. Den har en fargeskjerm og flere sensorer som mikrofon, akselerometer og gyroskop. CyberPi har muligheten til å koble til et stort antall moduler og sensorer. Leveres med et oppladbart litiumionbatteri (800 mAh), 2 DC-motorporter og 2 servoporter. Servoportene kan kobles til LED -strips, Arduino digitale og analoge sensorer. Programmeres trådløst via datamaskin eller mobil enhet. Innhold: 4 CyberPi, 4 hurtigstartmanualer (engelsk) og 4 USB-C-kabler
   kr 2 107,00
  • Electronic Starter Kit for micro:bit

   Electronic Starter Kit for micro:bit

   Art.nr: 56902
   Med dette settet får du alt du trenger for å koble elektronikk til Micro: bit. Alt kobles til ved hjelp av krokodilleklemmer, slik at det ikke er behov for lodding. Det medfølgende instruksjonsheftet inneholder følgende prosjekter: bevegelsesalarm, fyr, desibelmåler, termometer, viftehastighetsregulator, automatisk vifte og et thereminlignende musikkinstrument. Eksempler på eksperimenter du kan gjøre: kontrollere en lyspære, spille av lyd, måle temperatur, etc.
   kr 474,00
  • BBC micro:bit V2 - Starter Kit

   BBC micro:bit V2 - Starter Kit

   Art.nr: 123565
   Startsett som inneholder alt du trenger for å komme igang med micro:bit. Inneholder BBC micro:bit V2, 1 m USB-kabel, en batteriholder og 2 AAA-batterier.
   kr 463,00
  • Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit 10 pack

   Strawbees Robotic Inventions for the micro:bit 10 pack

   Art.nr: 114454
   Et klasseromssett som inneholderr: 10 Strawbees Robotics boards for the micro: bit, 10 Strawbees micro: bit clip, 10 servomotorer 120 (SM-S2309S), 20 servomotor mounts hvit, 30 servomotor arm, 30 skruer for servomounts og armer, 10 mini skrutrekkere, 10 servo skjøteledning og en plakat. (Inkluderer ikke micro: bit, USB-kabel, batterier, rør eller kontakter.)
   kr 6 561,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.