Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

Mål
Farge
Trinn
13 Produkter
 • Skrivebordsunderlag

  Skrivebordsunderlag

  Skrivevennlig overflate og preget dekorativ kant. Anti-skli beskyttelse. PVC. Mål: 65x52 cm.
  Pris fra:
  kr 138,00
 • Ståbrett Gymba

  Ståbrett Gymba

  Lagersalg -50%! Ordinær pris 3253,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  Pris fra:
  kr 1 627,00
 • Ståmatte Balanse

  Ståmatte Balanse

  Art.nr: 59126
  Øker elevenes bevegelsesmuligheter i løpet av dagen i ulike læremiljøer. Balansematten er myk og tilpasser seg barnas føtter. Ståmattens mykhet gjør at man synker ned i matten og får en mer dynamisk ståposisjon. Ved bruk aktiveres små muskler i føttene, noe som bidrar til økt balanse og koordinasjon. Balansematten er kledd med avtagbart trekk som kan vaskes i maskin. Mål: 46x46x6 cm.
  kr 1 887,00
 • Ståmatte m/knotter

  Ståmatte m/knotter

  Art.nr: 28709
  Antrasittgrå gulvmatte for arbeidsplassen med knotter på oversiden som gir utmerket avlastning ved stående arbeid. De store knottene gir god komfort og øker blodsirkulasjonen. Rengjøres med fuktig klut. Mål: 60x45 cm.
  kr 1 520,00
 • Balanseball Design

  Balanseball Design

  Kroppen har godt av varierende arbeidsstillinger og en balanseball bidrar til aktiv sitting i løpet av dagen. Passer fint i ulike læresituasjoner i klasserommet eller i arbeidsrommet. Det kraftige trekket gir økt komfort og er mykt å sitte på. Tyngden i bunnen gjør at ballen holder seg på plass når den ikke er i bruk. Det fine trekket i filt fungerer også som lydabsorbent. Ball av PVC, uten forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe følger med.
  Pris fra:
  kr 2 781,00
 • Taktil ståmatte massasje

  Taktil ståmatte massasje

  Art.nr: 59116
  Denne taktile ståmatten gir trykk på spesifikke deler av føttene og gir stimulanse og energi til hele kroppen. Med bare noen minutter på massasjematten øker blodsirkulasjonen og energinivået samtidig som smerte og stress avtar. Massasjematten kan enkelt brukes både stående og sittende eller for å lage taktile stier og aktiviteter. Matten kan enkelt rulles sammen for oppbevaring. Av EVA. Mål: 120x31x1,8 cm.
  kr 869,00
 • Musematte

  Musematte

  Art.nr: 77094
  Antrasittgrå musematte med opphøyd gelepute (26mm) som gir en mer avslappet arbeidsvinkel for håndleddet. Størrelse 26x23 cm.
  kr 277,00
 • Håndleddstøtte gele

  Håndleddstøtte gele

  Art.nr: 28713
  Gir ekstra komfort og støtte samt stabilt overflategrep ved skriving. Kan tilpasses to forskjellige høyder og former seg etter håndledd og hånd. Mål: 55x8x4 cm.
  kr 511,00
 • Fotmassasjerull

  Fotmassasjerull

  Art.nr: 117962
  Ergonomisk designet rulle som gir full kontakt med fotsålene og stimulerer blodsirkulasjonen i kroppen. Kan også brukes til å stimulere muskler i armer og hender. Av EVA og PP. Lengde 17cm, ø 7cm.
  kr 268,00
 • StandUp krok

  StandUp krok

  Art.nr: 28707
  Krok til StandUp matte gjør det enkelt å henge opp matten når den ikke er i bruk. Kroken skal ikke festes men henges på bordkanten eller hyllekanten. Kroken er av metall.
  kr 259,00
 • Ståmatte Design rund

  Ståmatte Design rund

  Art.nr: 59109-90
  Ståmatte Design er en fin og ergonomisk ståmatte som avlaster kroppen ved stående arbeid og fordeler belastningen mellom føttene. Kroppen har godt av varierende arbeidsstillinger og en ståmatte øker blodsirkulasjonen og forbrenningen samt minsker trykk på rygg og føtter. Slitesterkt filtmateriale med oppheng i lær. Mål: Ø67x2 cm.
  kr 2 356,00
 • Balansebrett Aktiv

  Balansebrett Aktiv

  Art.nr: 120989
  Med en aktiv balanseplate forbedrer du både koordinering og balanse og bidrar til sterkere ankler og knær. Ved bruk stimuleres blodsirkulasjonen, og den myke svikten på balanseplaten gjør det behagelig å stå på både med og uten sko. Farge antrasitt. AV EVA, tre. Mål: 60x39x10 cm. Maksimal vekt 150 kg
  kr 2 156,00
 • Ergoslider™ Rollermouse

  Ergoslider™ Rollermouse

  Art.nr: 123767
  Ergoslider™ har en ekstremt lav og elegant design. Dette for å gi brukeren den absolutt beste komforten, for en forebyggende naturlig stilling uten spenning under daglig arbeid med en datamaskin. Alle knappefunksjoner er sentrert på det tydelige kontrollpanelet, for samtidig tilgang og naturlige tastaturtrykk. Den behagelig myke håndflatestøtten gir en behagelig hvile for håndflaten, som er avtagbar og også kan suppleres ved behov, med en større og dypere støtte for økt komfort. Den unike avtagbare rullestangen på Ergoslider™, muliggjør enkelt vedlikehold fra skitt og væske, for å oppnå en langsiktig og problemfri drift. Ergoslider er enkel å installere (plug & play), og oppfyller med 5-knapps funksjoner og rullefelt med venstreklikk funksjon.
  kr 3 996,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.