Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Flytt læring, lek og opplevelser utendørs!

Flytt læring, lek og opplevelser utendørs!

Lekolar slår et slag for å flytte læring og lek ut. Det er mye mer enn man tror som med fordel kan gjøres utendørs med enkle pedagogiske og kreative ideer,  løsninger og produkter.

 

Vi har tatt utgangspunkt i skolen og barnehagens ulike læringssituasjoner, og gir deg her noen forslag til miljøer, kulisser, oppgaver og aktiviteter på uteplassen.

Vi gir deg tips til følgende læringssituasjoner:

 

 

Vi tør å påstå at alt blir litt mer spennende, morsomt og engasjerende ute, alt fra full fart aktiviteter til et avskjermet rekreasjonssted alene, eller sammen med gode venner.

 

Test gjerne noen av våre tips nedenfor. Eller kontakt oss så sender vi deg inspirasjonsmagasinet gratis.

 

Ta også gjerne en titt på «de gode gamle utelekene» i linken nedenfor. Mange morsomme aktiviteter som krever minimalt med utstyr for å glede mange

DE GODE GAMLE UTELEKENE

Lykke til!