Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Teknisk vedlikehold

Vi har teknisk vedlikehold i vår nettbutikk. Vennligst kontakt kundeservice på 33 72 98 00 for bestillinger og mer informasjon.

NYHET! NYTT SETT FRA LEGO DUPLO!

LEGO DUPLO S.T.E.A.M. PARK

Barn bruker deres naturlige nysgjerrighet og fantasi til å utforske og bygge, eksperimentere og leke. Hvor langt ruller bilen? Ruller den lenger enn en ball? Hvorfor flyter blader på vannet mens en stein synker?

Som små forskere forsøker de hele tiden å løse nye utfordringer. 

 

LEGO® Education har laget et nytt og spennende sett med 295 deler som introduserer S.T.E.A.M for de yngste forskerne hvor de kan teste årsak og virkning, problemløsing, samarbeid, observasjon og fantasi.

Hva er S.T.E.A.M?

STEM (engelsk akronym for Science, Technology, Engineering & Mathematics) er en tverrfaglig undervisningsidé som sprer seg verden over, helt opp til oss i de nordiske landene. Målet er å øke barns interesse for naturfag, vitenskap, teknologi og matematikk.

Kreativitet og design (Arts) legges også til som et femte viktig kunnskapsområde, og man får derfor ordet S.T.E.A.M.

 

Det er som kjent lettere å lære når noe er interessant og gøy - og LEGO DUPLO engasjerer veldig mange barn verden over.

Velkommen til STEAM PARK!