Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

LEKOLAR PANEL

Kjære venner av Lekolar

Det er viktig for oss å være relevante og en god samarbeidspartner for våre kunder. Både når det gjelder produktutvalg, leveranser, kampanjer, kataloger/magasiner og liknende. Deres tilbakemeldinger, ekspertise, kommentarer og ideer er svært viktige for oss, og er en av de viktigste kildene til forbedring og utvikling.

Vi i Lekolar ønsker derfor å etablere et eget «LEKOLAR PANEL» bestående av våre kunder og samarbeidspartnere vi tror kan bidra i denne viktige jobben. Formålet er en gjensidig fora for dialog.

Virker dette interessant? Kunne du tenke deg å være med i panelet?

Send oss en uforpliktende mail på post@lekolar.no. Skriv at du er interessert i å delta, hvor du jobber og dine kontaktdata. Ved å sende din interesse vil du motta mer informasjon om hvordan dette panelet fungerer, og hva det innebærer for oss og for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg

Mvh Lekolar Norge

Espen Kaale

Landssjef