Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Teknisk vedlikehold

Vi har teknisk vedlikehold i vår nettbutikk. Vennligst kontakt kundeservice på 33 72 98 00 for bestillinger og mer informasjon.

Bestill møbler NÅ!

 

Høstterminen nærmer seg raskt! 

Sommeravslutninger nærmer seg, og det er på tide å se over eksisterende møbler og inventar, og vurdere behovet for noe nytt for kommende skole-/barnehageår. 

Vårt standard møbelsortiment har vanligvis fire til seks arbeidsukers leveringstid, men pga sommerferieavvikling hos våre leverandører kan leveringstiden være noe lenger.

 

* Lagervarer med 1 - 2 ukers leveringstid
Noen ganger er tiden en viktig faktor, og man trenger møbler til f.eks. et klasserom raskt. Dette kjenner vi til og har derfor fylt våre lagre med møbler vi tror kan dekke et slikt umiddelbart behov. Alle møblene du finner i brosjyren nedenfor kan vi levere på kort tid.

  

Trykk på bildet for å bla i brosjyren.