Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

EN SKOLE I BEVEGELSE

Daglig fysisk aktivitet forbedrer konsentrasjonsevnen og dermed innlæringen, i tillegg blir skolens atmosfære roligere.  

Lekolar har sammen med ekspert og foreleser i sport og helse på høyskolen i Helsingborg, Mark Siegbahn, tatt frem to produktpakker som kan få en hel skole på bena.  

Det er øvelser der pedagogene enkelt kan lage bedre forutsetning for samarbeid, motivasjon, stolthet og glede. Produktpakkene senker terskelen for skoler som enkelt vil ta det første steget mot en mer bevegelsesrettet skole.

Pakken KLASSERO skaper ro i klasserommet og fokuserer på morsomme hjernepauser til bruk under undervisningen. PULSGLEDE pakken får fart på pausene og nullstiller systemet før elevene skal i gang med neste oppgave. Dette er en start men både Mark og Lekolar har planer og ambisjoner om å ta frem langt flere pakker med ulike mål og innhold.

 

Produkter tatt fram i samarbeid med Mark Siegbahn & Christoffer Pedersen

 • Aktivitetspakke klassero

  Aktivitetspakke klassero

  Art.nr: 112375
  Trygghet, stille og rolig er avgjørende forutsetnigner for framgangsrik læring. Settet Klassero inneholder derfor øvelser for å øke selvfølelsen hos hver elev samt skape trygghet i gruppen. Gjennom enkle øvelser i ulike gruppesammensetnigner oppmuntres det til samhold i gruppen slik at de klarer utfordrende oppgaver. Settet inneholder kjegler med tall, øyebind, nuppeballer, hoppetau og sjal samt et hefte med 18 ulike øvelser.
  kr 850,00
 • Aktivitetspakke Pulsglede

  Aktivitetspakke Pulsglede

  Art.nr: 112374
  Med settet Pulsglede lager du som lærer gode forutsetninger for elevene til å klare skoledagen litt lettere samt å prestere bedre i skolearbeidet. På en naturlig og morsom måte viser aktivitetskortene fine samarbeidsøvelser som på sikt skaper et dypere fellesskap blandt elevene samt en større forståelse for hverandres likheter og ulikheter. I settet inngår det rockeringer, erteposer, kjegle, innebandyballer, myk ball, stor terning, samarbeidsbånd, reaksjonsball, ankelbåd samt et hefte med 23 aktiviteter.
  kr 1 900,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.