Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Caran d'Ache tegnemateriell

Caran d'Ache Caran d'Ache

Tegnemateriell fra Caran d'Ache

Caran d'Ache fargeblyanter, tusjer, akvarellfargestifter, oljepastellfargestifter og voksfargestifter er av høy kvalitet og passer utmerket til tegning og fargelegging.

Nå har vi 40% på alt tegnemateriell fra Caran d'Ache i uke 37-38!

Rabatten gjelder i uke 37 og 38 så langt lageret rekker, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller på nettoprisede produkter. Ønsker du å benytte deg av tilbudet - kontakt kundeservice på 33 72 98 00 | bestilling@lekolar.no, og oppgi kode CdA.

Klikk for å se tegnemateriell fra Caran d'Ache 

 

Over 100 år med kvalitet

Caran d'Ache ble grunnlagt i 1915 og produserer kunstneriske produkter av høy kvalitet med bærekraftig utvikling. Caran d'Ache produktene produseres i Genève, akkurat som for 100 år siden. Caran d'Ache produktene har høyt pigmentinnhold og en utmerket lysstyrke, noe som gjør fargene holdbare og derfor et økonomisk godt valg.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.