Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

ET EKSTRA GODT VALG

NYHET

- ET EKSTRA GODT VALG! 

 Du vil nå finne symbolet "Et ekstra godt valg" på mange av våre produkter fremover. Dette er produkter som er et ekstra godt valg for både barn, personale, miljøet, samt for de som produserer våre produkter.

Lekolar er leverandør av produkter som daglig brukes av barn og ungdom, samt voksne som jobber med barn og unge. Siden Lekolar er en nordisk organisasjon får de respektive land glede og nytte av alle de lokale krav og lovverk til miljø, sikkerhet og kvalitet gjeldene i Sverige, Danmark, Finland og Norge.

I Sverige er det stort fokus på et prosjekt igangsatt av den svenske regjeringen kalt «Giftfri Barnehage».  I prosjektets ekspertgruppe for leker, møbler og tekstiler deltar Lekolar. På oppdrag fra regjeringen er det utarbeidet en kravspesifikasjon til utvalgte produkter som skal hjelpe kommunene å gjøre giftfrie innkjøp til barnehagene. Kravene til disse utvalgte produktene er svært tøffe.

 

Garanterer for alle våre produkter

Vi garanterer for alle våre produkter og kan med sikkerhet melde at de overholder alle lokale lover/krav og gjeldende EU-regulativ innenfor de ulike kategoriene. Men akkurat produktene merket med dette symbolet leverer på ekstra tøffe krav og vilkår, og er derfor et ekstra godt valg for alle parter.

Lekolar jobber hele tiden med sine produkter og sitt sortiment for å sikre at ingen av våre produkter distribueres med ulovlige, tvilsomme eller farlige emner eller materialer.

 

Code of Conduct

I tillegg må alle våre produsenter og leverandører signere vår helt egne Code of Conduct for bærekraftig utvikling, rettferdig handel og utbredt samfunnsansvar.

Les gjerne mer om vårt arbeide med miljø, sikkerhet og kvalitet her i nettbutikken.

>>HER KAN DU LESE MER OM GIFTFRITT MILJØ FOR BARN OG UNGE

Nedenfor finner du smakebiter på produkter innenfor denne kategorien. Men vi har langt flere. Se etter symbolet i katalogen eller på våre nettsider.

KUNST OG HÅNDVERK

 • Et ekstra godt valg
  Readymix Svanemerket

  Readymix Svanemerket

  500 ml. Høypigmentert og vannbasert dekkende maling. Tørker raskt med matt overflate. En utmerket maling for for både nye og mer erfarne kunstnere. Malingen er vannløselig innen den har tørket, men tørket nesten vannfast. Beskytt alltid underlag og klær når du maler. Art Medium gjør malingen blank. Svanemerket, lisensnummer 50570007. Kompletter med vår praktiske pumpe 41007. Fra 3 år.
  Pris fra:
  kr 73,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensorisk maling 6x180 ml

  Sensorisk maling 6x180 ml

  Art.nr: 41446
  Brukes som vanlig maling. Når malingen har tørket får den en grov, strukturert overflate. Tørketid ca 30 min. Vaskes bort fra hender med såpe og vann. Inneholder fargene gul, rød, blå, grønn, svart og hvit. Fra 3 år.
  kr 437,00
 • Akvarellmaling flytende 10x30 ml

  Akvarellmaling flytende 10x30 ml

  Art.nr: 76334
  Innhold: sitrongul, rød, cerise, rødfiolett, blå, marineblå, blå/grønn, grønn, brun og svart. Den flytende konsistensen gjør at den er lett å arbeide med, både på papir og papp. Malingen kan blandes og tynnes ut med vann. Pensler og annet verktøy rengjøres i vann. Malingen er pigmentrik, hvilket gjør den vanskelig å vaske av. Fra 3 år.
  kr 378,00
 • Et ekstra godt valg
  Akrylmaling Lekolar 9x250 ml

  Akrylmaling Lekolar 9x250 ml

  Art.nr: 41134
  9x250 ml. Vannbasert og lysekte med mye pigment. Kan brukes på de fleste underlag. Pensler og verktøy rengjøres i vann umiddelbart før malingen tørker. Gir en halvblank og vannfast overflate. Tørketid ca. 15 min. Malingen kan smitte av før den er helt tørr, beskytt alltid klær og underlag. Innholder primærgul, kadmiumgul, primærrød, primærblå, ultramarin, smaragdgrønn, brent umbra, svart og hvit.
  kr 494,00
 • Et ekstra godt valg
  Effektliner glitter 6x28 ml

  Effektliner glitter 6x28 ml

  Art.nr: 41517
  Rød, blå, lilla, gull, sølv og diamant effektliner for alle underlag. Tørker med glittereffekt. Også til tekstiler som kan vaskes i 40°C etter 24 timers tørking.
  kr 251,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.