Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Høstterminen er i gang

NYTT HØSTMAGASIN med pedagogiske aktiviteter og kreative formingstips

I disse dager mottar våre kunder et helt nytt høstmagasin fra oss fylt med pedagogiske aktiviteter og kreative formingstips for skole og barnehage.

Temaene denne gangen er blant annet læringsmiljøer, sensorisk skyggespill, hverdagshelter, mobilfri undervisning og mye mer.

 Vi i Lekolar ønsker deg en kreativ og utviklende høst!

Skole og SFO Barnehage

Bla i magasinet elektronisk ved å trykke på bildet over, eller kontakt oss så sender vi deg et eksemplar gratis i posten.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.