Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KUN HOS LEKOLAR | KUBO!

 Drenge leger med KUBO

KUBO er det nyeste produktet i vårt programmeringssortiment, og vi er stolte av å være eneforhandler av produktet i Norge.

Utviklerne av produktet er danske Tommy Schou Lund Otzen og Daniel Friis Lindegaard. De møtte hverandre på Universitetet for seks år siden, og har sammen nå utviklet KUBO som har som formål å lære barn kodespråk og programmering – gjerne før de har startet på skolen.

KUBO holder til i Odense og har 7 ansatte. Selskapet har som formål at KUBO skal innta europeiske, amerikanske og asiatiske markedet – steg for steg. KUBO roboten har nettopp vunnet prisen som beste "Newcomer" i Nordic Startup Award i København. 

 

Hva lærer du med KUBO?

 

  KUBO Robotten 

KUBO er enkel å forstå og man kommer raskt i gang. Sett de små brikkene, TagTiles, sammen til den ønskede kodingen så går KUBO over brikkene for å lese inn koden. KUBO vil nå utføre de kommandoer man har lagt ut. KUBO kan også utføre lys- og lydkommandoer og egner seg for barn mellom 4-10 år.

 

Kubo og tilbehør

 • Et ekstra godt valg
  KUBO

  KUBO

  Art.nr: 56384
  KUBO er enkel å forstå og man kommer raskt i gang med programmeringen. Sett sammen den ønskede kodingen med små plater og la KUBO gå over platene for å lese inn koden. Når KUBO går over platene memoreres koden og utfører siden den kommandoen man har laget. Gir mulighet til å lage lange kombinasjoner. Man kan også legge til lyd- og lyskommandoer. På kubo-robot.com finnes mange aktiviteter og tips. Inneholder KUBO robot, 46 kodebrikker og en aktivitetsmatte. Alder 4-10 år.
  kr 3 230,00
 • Et ekstra godt valg
  KUBO robot

  KUBO robot

  Art.nr: 56389
  1 stk/pk. Ekstra robot til KUBO.
  kr 2 120,00
 • Et ekstra godt valg
  KUBO klassesett

  KUBO klassesett

  Art.nr: 56385
  Et stort sett som passer for en gruppe på 20-30 barn. Inneholder 10 roboter, 10 pakker med kodebrikker, ladestasjon og 10 aktivitetsmatter. Lærerveiledning på engelsk følger med. Leveres i en praktisk oppbevaringsboks.
  kr 26 490,00
 • KUBO kodebrikker

  KUBO kodebrikker

  Art.nr: 56388
  46 stk/pk. Ekstra kodebrikker til KUBO.
  kr 1 060,00
 • KUBO ladestasjon

  KUBO ladestasjon

  Art.nr: 56390
  1 stk/pk. Ekstra ladestasjon til KUBO
  kr 526,00
 • KUBO aktivitetsmatte

  KUBO aktivitetsmatte

  Art.nr: 56387
  1 stk/pk. Ekstra aktivitetsmatte til KUBO
  kr 428,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.