Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

NYHET! Svanemerkete dukkehus, parkeringshus og bondegårder

 • Et ekstra godt valg
  Bondegård Lekolar liten natur

  Bondegård Lekolar liten natur

  Art.nr: 11195
  En bondegård i tradisjonell design med utskjærte døråpninger og trykte vinduer. Med båser til dyrene og avtagbart tak. Leveres ferdig montert. Av lakkert FSC-merket kryssfiner. Svanemerket, lisensnummer 5095 0005. Mål: 54x34x29 cm. Fra 2 år.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Bondegård Lekolar stor natur

  Bondegård Lekolar stor natur

  Art.nr: 17469
  En stor bondegård med uthus og gårdsplass. Bondegården har mange vinduer, båser til dyrene, gjerde og tak som kan tas av. Leveres ferdig montert. Av tykk FSC-godkjent kryssfiner. Svanemerket, lisensnummer 5095 0005. Dyr følger ikke med. Mål: 74x54x29 cm. Fra 2 år.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Parkeringshus stort natur

  Parkeringshus stort natur

  Art.nr: 14591
  Parkeringshus i 3 etasjer som passer i de fleste miljøer. Med heis, 2 ramper mellom etasjene, bensinpumper og markeringer for parkeringsplasser. Leveres ferdig montert. Av kraftig, lakkert FSC-godkjent kryssfiner. Svanemerket, lisensnummer 5095 0005. Mål: 74x54x43 cm. Fra 3 år.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Parkeringshus medium natur

  Parkeringshus medium natur

  Art.nr: 14592
  Parkeringshus i 2 etasjer som passer i de fleste miljøer. Med heis, rampe mellom etasjene, bensinpumper og markeringer for parkeringsplasser. Trenger du plass til flere biler er parkeringshuset kompatibelt med stort og lite parkeringshus. Leveres ferdig montert. Av kraftig, lakkert FSC-godkjent kryssfiner. Svanemerket, lisensnummer 5095 0005. Mål: 64x50x29 cm. Fra 3 år.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Parkeringshus lite natur

  Parkeringshus lite natur

  Art.nr: 14593
  Parkeringshus i 1 etasje som passer i de fleste miljøer. Trenger du plass til flere biler er parkeringshuset kompatibelt med stort og medium parkeringshus. Leveres ferdig montert. Av kraftig, lakkert FSC-godkjent kryssfiner. Svanemerket, lisensnummer 5095 0005. Mål: 54x31x18 cm. Fra 3 år.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Dukkehus Lekolar stort natur h54

  Dukkehus Lekolar stort natur h54

  Art.nr: 17466
  Et stort dukkehus i 3 etasjer i moderne design. Med store åpninger som gjør det mulig å leke fra flere sider samtidig. Trapp mellom 2 etasjer. Leveres ferdig montert. Dukkemøbler følger ikke med. Av lakkert FSC-godkjent kryssfiner. Svanemerket, lisensnummer 5095 0005. Mål: 64x54x54 cm. Fra 2 år.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Dukkehus Lekolar medium natur h44

  Dukkehus Lekolar medium natur h44

  Art.nr: 17467
  Et stort dukkehus i 2 etasjer i moderne design. Med store åpninger som gjør det mulig å leke fra flere sider samtidig. Trapp mellom etasjene. Leveres ferdig montert. Dukkemøbler følger ikke med. Av lakkert FSC-godkjent kryssfiner. Svanemerket, lisensnummer 5095 0005. Mål: 60x50x44 cm. Fra 2 år.
  Ingen pris
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.