Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Biler og tog byr på rollelek og samspill så vel som kommunikasjon. Biler kan også være et gøyalt matteverktøy for å ordne, sortere og klassifisere.

DENNE UKEN GIR VI DEG 40% PÅ ALLE TOG, BILER OG TILBEHØR 
Priser er eks. mva/frakt/montering. Rabatten gjelder til 5. juli 2020 så langt lageret rekker, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller på nettoprisede  produkter. Ønsker du å benytte tilbudet kontakt kundeservice på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no. Husk å merke bestillingen med koden UKENS TILBUD/BILER.


Her finner du hele vårt sortiment (klikk på bildene)

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.