Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

💥LEKOLAR PRIVATSALG💥
Mange har spurt oss om å få kjøpe våre pedagogiske kvalitetsprodukter privat. Nå kan du kjøpe hele vårt innholdsrike sortiment av formingsprodukter, pedagogisk materiell, sykler, leker,  spill, aktivitet og sport og forbuksprodukter privat med betaling via VIPPS.

Lekolar er rigget for salg primært til skole, barnehage og institusjon når det kommer til produkter, priser, frakt, mva og leveringstid for å nevne noe. Vi starter derfor forsiktig opp med dagens betingelser/forhold, og tilbyr vårt innholdsrike sortiment av trygge pedagogiske kvalitetsprodukter under de betingelser som foreligger per i dag. Dette vil vurderes løpende. Aktuelle kampanjer gjelder også for privatsalg.  

For å bestille kontakter du vårt kundesenter med din bestilling via telefon eller mail (33 72 98 00 / bestilling@lekolar.no). Du mottar VIPPS med betalingsinformasjon, du godkjenner og vi sender så din bestilling gjennom. Snakk med kundesenteret om at mva og eventuelt frakt tilkommer, samt hvilken leveringstid og sted du kan forvente. Husk også å be de om et godt tilbud 🙃

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.