Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi gjør oppmerksom på at vi nå vil ha problemer med leveranser inneværende år. Kontakt oss gjerne, så finner vi en løsning sammen!

HANDLE PEDAGOGISKE KVALITETSPRODUKTER PRIVAT?
Lekolar tilbyr nå privatpersoner 30% RABATT og FRI FRAKT på hele vårt sortiment ut året!

Nå kan du kjøpe hele vårt innholdsrike sortiment av pedagogiske produkter, formingsmateriell, sykler, leker, utelek, spill, programmering, aktivitet-, sports- og forbruksprodukter privat med betaling via VIPPS. Se hele vårt soriment på lekolar.no. Minner om at alle våre priser vises UTEN MVA da vi primært selger til skole, barnehage og institusjon.  

For å bestille kontakter du vårt kundesenter med din bestilling via telefon eller mail (33 72 98 00 / bestilling@lekolar.no). Du mottar VIPPS med betalingsinformasjon og godkjenner, så sender vi din bestilling gjennom. Snakk gjerne med vårt profesjonelle kundesenter om produktanbefalinger, pedagogiske råd, øvrige relevante kampanjer, mva og leveringstid Rabatten gjelder ikke på allerede nedprisede nettoprodukter og kan ikke kombineres med andre avtaler eller kampanjer.

Husk også å alltid be om et godt tilbud 🙃
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.