Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi gjør oppmerksom på at vi nå vil ha problemer med leveranser inneværende år. Kontakt oss gjerne, så finner vi en løsning sammen!

Steiner på snor

Art.nr: 118593
16 taktile steiner til å tre på en snor. Øker konsentrasjon, fokus og motorikken. Sortere, telle og katagoriser både taktilt og visuelt. Steinene er ca 4 cm. Snoren 60 cm. Fra 2 år.
Din pris:
kr 419,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Steiner på snor

Andre kjøpte også

 • Et ekstra godt valg
  Lysende baller

  Lysende baller

  Art.nr: 118580
  6 stk/pk. Fasinerende baller med ulike taktile overflater som lyser opp i 60 sekunder når de ristes. De gir ro, trener finmotorikken og øye-hånd koordinasjonen. Rull de i leire for å lage spennende mønster. For de minste barna trenes årsak og virkning og stimulansrespons. Mål: 84 mm.
  kr 1 868,00
 • Et ekstra godt valg
  Sensoriske rør

  Sensoriske rør

  Art.nr: 118800
  De fengslende bevegelsene i disse fire rørene gir en beroligende visuell distraksjon og hjelper deg med å fokusere og roe ned tempoet. Rørene kan ikke åpnes. Mål: H22xB5 cm.
  kr 605,00
 • Et ekstra godt valg
  Formpuslespill til lysbord

  Formpuslespill til lysbord

  Art.nr: 122859
  Et engasjerende innpasningspuslespill til å bruke på lysbord. Utvikler gjenkjenning av former, matchende farger, finmotorikk og øye-hånd-koordinasjon Det at formene lyser opp nedenfra gjør det lettere å se figurene. Du kan legge forskjellige bilder av dyr, mennesker, kjøretøy, bokstaver og tall under figurene og spille memory. Tilpass innholdet til barnas interesser. Mål: B41xH29 cm. Fra 3 år.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Lysende staver

  Lysende staver

  Art.nr: 122870
  12 interaktive staver som lyser opp når du trykker på dem. Lær om årsakssammenheng og få respons på en bevegelse når den lyser (den lyser i 3 minutter). Disse stavene passer inn i mange forskjellige aktiviteter, konstruksjon, matematikk, sensoriske øvelser og rollespill. De kan brukes alene eller sammen med andre lysende produkter. I leken kan stengene gjøres om til en telefon, en slange eller en rakett! De er også morsomme å danse med, kanskje i mørket. De er også morsomme å sette på lysbord for ulike effekter. 6 forskjellige farger. 3-4 timers ladetid gir 6-8 timer strålende leketid. Lades med USB-kabel. Mål: 21,2x3,3 cm. Fra 10 måneder.
  Ingen pris
 • Et ekstra godt valg
  Taktil samling i kurv

  Taktil samling i kurv

  Art.nr: 122863
  En stor, sanselig og spennende samling av teksturer for å vekke barns nysgjerrighet, fasinasjon og undring. Det er et rikt utvalg av farger, materialer og mønstre. Oppfordre barn til å utforske de forskjellige materialene, de krøllete stoffene og den myke fuskepelsen. Barna kan sitte på teppet og til og med sitte i kurven. Utvikle ordforrådet ved å beskrive de forskjellige materialene og tingene. Bruk dem til forskjellige rim og regler eller som materiale i eventyr. Inneholder en kurv, en ball, en liten kurv, en bie, en larve, en sommerfugl, 4 skjerf, en frukt og et lappeteppe. Fra 0 år.
  Ingen pris
 • Liknende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Tusenben veggtavle

   Tusenben veggtavle

   Art.nr: 12149
   Utnytt veggflaten på en smart måte og plasser et tusenben der. De 5 ulike delene trener øye-hånd koordinasjonen, observasjonsevne, finmotorikk, balanse og enkel matematikk. Fin veggleke av tre. Mål: 193x48 cm. Fra 3 år.
   kr 5 919,00
  • Et ekstra godt valg
   Regnespill

   Regnespill

   Art.nr: 56941
   Her trener barna på tall, antall, sekvenser og farger. De trener også på øye-hånd koordinasjon. Inneholder tallene 1-10 samt 55 fargeglade ringer. Leveres i treeske med lokk. Av FCS-merket tre, malt med vannbasert maling. Fra 3 år.
   kr 677,00
  • Et ekstra godt valg
   Puslespill - Magnetiske fisker

   Puslespill - Magnetiske fisker

   Art.nr: 16651
   Dette fantastiske fiskepuslespillet trener hånd- og øye koordinasjon og finmotorikk. Fisk opp de fargeglade fiskene med fiskestangen og slipp de så tilbake på sin plass i havet. 10 brikker av tre. Mål: 29,5x21,5 cm. Fra 3 år.
   kr 174,00
  • Et ekstra godt valg
   Trekuler med aktivitetskort

   Trekuler med aktivitetskort

   Art.nr: 75306
   Her får barna trening i motorikk, rekkefølge og gjenkjenning av farger og former. Leveres i treeske som inneholder 60 treformer (kuler, sylinder, kuber etc) i ulike farger, til å sette på pinnen. Barna følger det mønsteret som av avbildet på de forskjellige instruksjonsbrikkene av tre, individuelt eller som konkurranse. Av FSC-merket tre, malt med vannbasert maling. Fra 3 år.
   kr 567,00
  • Et ekstra godt valg
   Figurer på snor

   Figurer på snor

   Art.nr: 12591
   Settet inneholder 48 ulike figurer innen 4 ulike temar.: kjøretøy, bondegård, safari og sjørøvere. Figurene har hull for å kunne træs på en snor for finmotorisk trening, men kan også brukes i rollelek eller som tilbehør til byggelek. Figurene er malt på begge sider. Inneholder 48 figurer og 4 snorer. Høyde på figur 6 cm. Fra 3 år.
   kr 1 055,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.