Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Stoler

Ergonomiske møbler i skolen og førskolen er en forutsetning for å skape et behagelig og sunt læringsmiljø for både elever og pedagoger. Før du velger stoler kan det være greit å tenke på hvordan de skal brukes. Da er valg av farge og funksjon mye enklere både i skole og barnehage.
Et ekstra godt valg
Produktserie
Mål
Farge
Material
6 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Klappstol Smart

  Klappstol Smart

  Klappstolen Smart er perfekt til arrangementer, foredrag eller som en fleksibel ekstrastol. Smart kan brukes både innendørs og utendørs da den er vanntett og UV-behandlet. Sete og rygg i slitesterk polypropylenplast. Stativ i pulverlakkert stål. Vogn for lagring og transport finnes på art nr 138614.
  Pris fra:
  kr 610,00
 • Transportvogn for klappstol Smart

  Transportvogn for klappstol Smart

  Art.nr: 138614
  En fleksibel vogn for oppbevaring og flytting av sammenleggbare Smartstoler ( art nr. 138613). Galvanisert stål. Plass til 50 stoler. Fire hjul, hvorav to har bremser.
  kr 5 990,00
 • Barstol Joy-S sh 65 cm

  Barstol Joy-S sh 65 cm

  Stabelbar stol laget av glassfiberforsterket polypropylen. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maksimalt antall stoler som kan stables: 4 stk.
  Pris fra:
  kr 1 487,00
 • Stol Joy-S

  Stol Joy-S

  Stabelbar stol laget av glassfiberforsterket polypropylen. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maks antall stoler som kan stables: 7 stk.
  Pris fra:
  kr 1 113,00
 • Plaststol Ego-Rock

  Plaststol Ego-Rock

  Art.nr: 138085-97
  Stabelbar stol med base laget av glassfiberforsterket polypropylen og rygg av polykarbonat. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maksimalt antall stoler som kan stables: 10 stk.
  kr 1 726,00
 • Barstol Joy-S sh 75 cm

  Barstol Joy-S sh 75 cm

  Stabelbar stol laget av glassfiberforsterket polypropylen. Kan brukes både innendørs og utendørs. UV-bestandig. Maksimalt antall stoler som kan stables: 4.
  Pris fra:
  kr 1 487,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.