Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi gjør oppmerksom på at vi nå vil ha problemer med leveranser inneværende år. Kontakt oss gjerne, så finner vi en løsning sammen!

Tekstilsløyd

Foruten gleden over å lære et tradisjonelt håndverk spenner tekstilforming over mange viktige områder. Lysten til kreativitet. Selvfølelsen som kommer av å skape. Og muligheten til å få vise og uttrykke hvem man er. Utforsk vårt brede utvalg, helt og holdent utformet for særskilte behov og høye krav i skolen.

FILTER

4 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Refleksstoff sølv

  Refleksstoff sølv

  Art.nr: 40338
  5 ark/pk. Lag egne reflekser til å sy eller lime fast på klær. Klipp til ønsket mønster, kantene rakner ikke. Hvis refleksen skal lime, bruk tekstillim. Kan vaskes i 60°C. Mål pr ark: 21x29 cm
  kr 165,00
 • Skiltholder

  Skiltholder

  Art.nr: 29421
  Selvklebende skiltholder for sikkerhets- og førstehjelpskilt. Skiltene kan henges fra tak eller vegg som flaggskilt. Av transparent plast.
  kr 93,00
 • Førstehjelpskilt, øyeskylling

  Førstehjelpskilt, øyeskylling

  Art.nr: 29226
  Skilt som marker øyedusj. Grønn bunn med fluorisernde symboler i hvitt. Dobbeltsidig. Av hardplast med 4 skruehull til oppheng. Mål: 20x20 cm.
  kr 349,00
 • Førstehjelpskilt, pil

  Førstehjelpskilt, pil

  Art.nr: 29420
  Skilt med retningspil for nødutgang. Grønn bunn med fluoriserende pil i hvitt. Dobbeltsidig. Av hardplast med 4 skruehull til oppheng. Mål: 20x20 cm.
  kr 349,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.