Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

LEKEAPPARATER

LEKEAPPARATER

Fiske med Magna-Qubix

Tipsnummer 9388 Vanskelighetsgrad: Ganske lett
Magnetiske Magna-Qubix gir store mulighet til å utforske magnetisme. Her brukes klossene i en fiskeutfordring. Lag en enkel fiskestang av pinne, snøre og en magnet i enden. Sjekk at magneten fester seg i Magna-Qubix. Legg deretter ut Magna-Qubix klossene på gulvet eller i en eske (vanskeligere å se hva du får på kroken). Klossenes ulike farger og former avgjør poengsummen du får. La barna fiske opp klosser. Hvor mange klarer de å fiske på f.eks. et minutt og hvor var fangsten verdt? La barna samarbeide om man vil unngå konkurranse mellom barna. Hvor mange "penger" tjener man på fangsten om man "selger" den til fiskehandleren? Betal barna med lekepenger for de ulike fiskesortene de har fisket. Hvor mye ble det? Hva kunne man tenke seg å bruke pengene på?
Passer til 3 barn
kr 305,00

I settet inngår:

Magna-Tiles Qubix 29 deler

Art.nr 15653
Stable, sortere og lag 3D-former med disse magneti...
kr 305,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.