Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

OPPDATERING AV NETTBUTIKK!

Vi oppdaterer for tiden vår nettbutikk og det betyr at i perioden tirsdag 9. april til fredag 12. april kan nettbutikkens funksjonalitet, oppdatering av lagersaldo samt våre leveringstider påvirkes. Kontakt vår kundeservice på 3372 9800 mellom kl.0800-1600 eller på mail bestilling@lekolar.no for mer informasjon. Vi beklager ev. bryderi dette medfører!

Musikkinstrument

FILTER

34 Produkter
 • Congas L

  Congas L

  Disse iøynefallende utendørstrommene gir farge og moro til en rekke lekeplasser. Congas er to trommer montert på en rustfritt stålsøyle som skal installeres direkte i bakken. Laget med kraftige ABS-deksler, er disse sterke og slitesterke trommene malt i lyse fargekombinasjoner for visuell appell og uimotståelig spillbarhet.
  Pris fra:
  kr 14 000,00
 • Alto Pentatonisk

  Alto Pentatonisk

  Alto Pentatonic (C4-C5) er et perfekt tillegg til lekeplassen og andre tilgjengelige utendørsarealer. Her kan flere spille samtidig. Høyde 108 cm, bedde 70 cm. Vekt 8 kg.
  Pris fra:
  kr 15 900,00
 • Harmony klokkespill

  Harmony klokkespill

  C Major Pentatonic (C5-C7) Elegant, med en uimotståelig vakker lyd og klarhet, er Harmony perfekt for melodisk utforskning. Som en vertikal marimba eller xylofon er de elleve tykke, anodiserte aluminiumrørene anordnet i lengderetningen, horisontalt og støttet av kraftige nylonbelagte galvaniserte stålkabler. Lengde 70 cm, dybde 86 cm, høyde 155 cm. Vekt 19 kg.
  Pris fra:
  kr 42 100,00
 • Bakkepiano XL

  Bakkepiano XL

  Art.nr: 100140
  Grand Floor Piano C5 - C7 (kromatisk). Vår Baby Floor Piano er det minste av våre to pianoer. Med 25 toner er det plass til flere samtidig. Spillere kan komponere sin egen musikk eller spille populære låter med føttene på dette spennende instrumentet. For å være fullt kromatisk trenger Pianoet ingen strømkilde, noe som gjør den perfekt for alle slags utemiljøer. De sonorøse underflateklokkene låter klart under føttene mens du hopper, danser eller løper over notene. Floor Piano er også tilgjengelig for rullestoler og barnevogner slik at alle kan leke sammen. Lengde 340 cm, bredde 110 cm, høyde 16 cm. Vekt 660 kg.
  kr 410 900,00
 • Congas S

  Congas S

  Disse iøynefallende utendørstrommene gir farge og moro til en rekke lekeplasser. Congas er to trommer montert på en rustfritt stålsøyle som skal installeres direkte i bakken. Laget med kraftige ABS-deksler, er disse sterke og slitesterke trommene malt i lyse fargekombinasjoner for visuell appell og uimotståelig spillbarhet.
  Pris fra:
  kr 14 000,00
 • Marimba

  Marimba

  C Major Diatonic (C3-C5) Vår utendørs Marimba er stor nok til at 4 spillere kan spille samtidig. De femten klangplatene er laget av glassforsterket plast og holdes sammen i hver ende av stativet i rustfritt stål av kraftige kabler. Lengde 158 cm, bredde 96 cm, høyde 86 cm. Vekt 37 kg.
  Pris fra:
  kr 30 100,00
 • Soprano Pentatonisk

  Soprano Pentatonisk

  Sopran Pentatonic (C5-C6) Dette Sopran-settet er det perfekte tillegget til ethvert utemiljø, slik at spillerne kan eksperimentere med de musikalske lydene de kan lage i den trygge og harmoniske pentatoniske skalaen. Sopran Pentatonic er den minste av Freechimes - perfekt for mindre barn, men like mye moro for eldre barn og voksne også. Her kan flere spille samtidig. Høyde 76 cm, bredde 70 cm. Vekt 7 kg.
  Pris fra:
  kr 14 200,00
 • Klokkespill speil vegghengt

  Klokkespill speil vegghengt

  Art.nr: 100107
  C Major Pentatonic (C4 - C6) Vårt vakre klokkespill reflekterer lys og gir et moderne utttykk på lekeplassen. De høypolerte stålrørene kan monteres på nesten alle overflater med universelle monteringsbeslag. Lengde 132 cm, bredde 13 cm, høyde 109 cm. Vekt 18 kg.
  kr 31 500,00
 • Colossus klokkespill

  Colossus klokkespill

  C Major Pentatonic (C3 - C5) Sett med 11 rør som strekker seg fra 1,6-2,4 m. Denne fantastiske lydskulpturen gir kraftige resonanstoner, og spillerne vil oppleve den rene glede av å lage musikk og spille med lyd utendørs. Eksepsjonelle vibrasjoner garanterer en ekstraordinær sensorisk opplevelse. Hvert rør er 10 cm bredt. Høyde 156-235 cm. Vekt 134 kg.
  Pris fra:
  kr 102 700,00
 • Soprano Kvartett ensemble

  Soprano Kvartett ensemble

  (C4 - C6) Soprankvartetten er vårt mest populære ensemble og er det perfekte valget for de prosjektene hvor du må presse mest mulig ut av budsjettet ditt og skape en rungende effekt. Denne blandede kvartetten av instrumenter omfatter; Cadenza, en liten Babel Drum og Sopran Pentatonic Freechimes. Spenner over 2 oktaver fra midten C til C6, og snart vil brukerne lage musikk sammen. Ensemblet inneholder også et par medium Congas for å holde takten i gang.
  Pris fra:
  kr 90 400,00
 • Bakkepiano XS

  Bakkepiano XS

  Art.nr: 100139
  Baby Floor Piano C5 - C6 (kromatisk). Vår Baby Floor Piano er det minste av våre to pianoer. Med 13 noter er det kompakt, men høres ut like imponerende som det større Grand Piano. Spillere kan komponere sin egen musikk eller spille populære låter med føttene på dette spennende instrumentet. For å være fullt kromatisk trenger Pianoet ingen strømkilde, noe som gjør den perfekt for alle slags utemiljøer. De sonorøse underflateklokkene låter klart under føttene mens du hopper, danser eller løper over notene. Floor Piano er også tilgjengelig for rullestoler og barnevogner slik at alle kan leke sammen. Lengde 200 cm, bredde 110 cm, høyde 16 cm. Vekt 330 kg.
  kr 821 900,00
 • Soprano Diatonisk

  Soprano Diatonisk

  Sopran Diatonisk (C5-C6) Dette klokkespillet virker godt i alle utendørs læringsrom og lekeplasser og kan brukes til musikkterapi. De nøyaktig avstemte tonene ligner diatonisk skala på et piano, og tilbyr en fin måte å begynne å lære musikk på en morsom og uformell måte. Høyde 76 cm, bredde 93 cm. Vekt 10 kg.
  Pris fra:
  kr 17 500,00
 • Cajon tromme

  Cajon tromme

  En tromme med opprinnelse fra Peru. Vår tromme har en resonansboks av stål, perfekt for bruk på lekeplassen hele året. Lengde 28 cm, bredde 36 cm, høyde 41 cm. Vekt 14 kg.
  Pris fra:
  kr 24 700,00
 • Kvintett ensemble

  Kvintett ensemble

  (A2-C6) Quintet Ensemble av utendørs musikkinstrumenter gir et godt utvalg av toner og resonans. Alle kan lage improvisert musikk uten tidligere undervisning. Dette ensemblet tilbyr en rekke toner, som uten problemer lager vakker musikk. Ensemblet består av; Cherub klokker, Sansa-Rimba Mysteria xylofon, Akadinda's varme toner, pluss et sett med 7 rørformede klokker, med Rainbow Sambas som holder takten.
  Pris fra:
  kr 217 800,00
 • Xylofon Duo-Cupla

  Xylofon Duo-Cupla

  C Major Pentatonic (C4-C6) Duo er et særegent instrument med ergonomisk buet design. Det er tilgjengelig fra begge sider og kan brukes av opptil fire spillere samtidig. Den buede designen gjør det enkelt for spillere med begrenset bevegelse, eller i rullestoler, å nå alle notene. Duoen ble designet for å tillate to personer å samhandle og lage musikk sammen uten å se direkte på hverandre; slik at de kan konsentrere seg helt og holdent om den auditive prosessen, komfortabelt og i sin egen plass - perfekt for spillere som lever på det autistiske spekteret eller de med sensoriske prosessproblemer. Legnde 110 cm, bredde 85 cm, maks høyde 85 cm. Vekt 26 kg.
  Pris fra:
  kr 60 300,00
 • Symfoni Pentatonisk

  Symfoni Pentatonisk

  Pentatonisk Symphony (C3-C6). 16 aluminiumsrør, håndjustert til høyeste kvalitet for å produsere en rik og harmonisk tone. Flott til improvisasjon, instrumentet kan lett imøtekomme tre venner eller spillere for litt musikalsk moro, og den pentatoniske tuningen betyr at det ikke er feil toner. Lengde 153 cm, bredde 192 cm. Vekt 25 kg
  Pris fra:
  kr 41 400,00
 • Alto Kvartett ensemble

  Alto Kvartett ensemble

  (C3 - C6) Alto Quartet Ensemble ideelt for når du har mer plass til disposisjon og litt mer budsjett. Denne kvartetten består av; en Duo Cupla - som tilbyr både aluminium og glassfiber notet, et sett med 3 keiserchimes, våre Alto Diatonic Freechimes og en komplett Congas Trio. Dette settet kan installeres sammen eller kan deles opp i mindre musikalske grupper. Diatoniske Freechimes legger til en ekstra mulighet for musikalske eksperimenter.
  Pris fra:
  kr 164 400,00
 • Congas M

  Congas M

  Disse iøynefallende utendørstrommene gir farge og moro til en rekke lekeplasser. Congas er to trommer montert på en rustfritt stålsøyle som skal installeres direkte i bakken. Laget med kraftige ABS-deksler, er disse sterke og slitesterke trommene malt i lyse fargekombinasjoner for visuell appell og uimotståelig spillbarhet.
  Pris fra:
  kr 14 000,00
 • Xylofon Sansa-Rimba

  Xylofon Sansa-Rimba

  C Major Diatonic (C4-C6) Sansa-Rimba er en morsom, stimulerende og hyggelig undervisnings- og musikkinstrument. Passer utmeket på lekeplassen, eller som tilleg på en musikalsk sti. Dette utendørsinstrumentet er en smart blanding av to afrikanske instrumenter; Sansa (tommel-piano) og en Marimba (xylofon). Instrumentet bruker diatonisk skala og spenner over to oktaver (C4-C6), og de 15 tonene til Sansa-Rimba er arrangert som et tradisjonelt tommel-piano med skalaen stigende fra sentrum utover. Lengde 55 cm, bredde 57 cm, maks høyde 85 cm. Vekt 12 kg.
  Pris fra:
  kr 37 800,00
 • Marimba Grand

  Marimba Grand

  C Major Pentatonic (C3-C5) Vår Grand Marimba er populær blant både skoler og lekeplassdesignere. Dette musikkinstrumentet produserer en dyp, men lekfull resonanslyd. En stilig finsh kombinert med naturlige farger og materialer gjør at det passer utmerket på lekeplasser. Tangentene på Grand Marimba er laget av hardved og er utstyrt med individuelle resonansrør på undersiden som prijiserer lyden tilbake til spilleren, noe som gir mer volum og en lysere lyd. Ingen ledninger eller strenger, hver tangent er individuelt og sikkert festet til resonatorene for maksimal vibrasjon med en varm, naturlig tone. For å gjøre instrumentet tilgjengelig for alle, er høyden, vinkelen og plassen under instrumentet tilpasset rullestol. Lengde 135 cm, bredde 93 cm, høyde 99 cm. Vekt 47 kg.
  Pris fra:
  kr 82 200,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.