Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Musikkinstrument

FILTER

34 Produkter
 • Kvintett ensemble

  Kvintett ensemble

  (A2-C6) Quintet Ensemble av utendørs musikkinstrumenter gir et godt utvalg av toner og resonans. Alle kan lage improvisert musikk uten tidligere undervisning. Dette ensemblet tilbyr en rekke toner, som uten problemer lager vakker musikk. Ensemblet består av; Cherub klokker, Sansa-Rimba Mysteria xylofon, Akadinda's varme toner, pluss et sett med 7 rørformede klokker, med Rainbow Sambas som holder takten.
  Pris fra:
  kr 217 800,00
 • Congas L

  Congas L

  Disse iøynefallende utendørstrommene gir farge og moro til en rekke lekeplasser. Congas er to trommer montert på en rustfritt stålsøyle som skal installeres direkte i bakken. Laget med kraftige ABS-deksler, er disse sterke og slitesterke trommene malt i lyse fargekombinasjoner for visuell appell og uimotståelig spillbarhet.
  Pris fra:
  kr 14 000,00
 • Rainbow Sambas

  Rainbow Sambas

  Fargerike utendørs trommer, uimotståelig for alle aldre. Rainbow sambas er morsomt og lett å spille, og vil fylle plassen med musikalsk energi. Med fem trommer av varierende høyde kan venner leke sammen for en givende musikalsk opplevelse. Passer perfekt på lekeplassen.
  Pris fra:
  kr 41 100,00
 • Cajon tromme

  Cajon tromme

  En tromme med opprinnelse fra Peru. Vår tromme har en resonansboks av stål, perfekt for bruk på lekeplassen hele året. Lengde 28 cm, bredde 36 cm, høyde 41 cm. Vekt 14 kg.
  Pris fra:
  kr 24 700,00
 • Alto Pentatonisk

  Alto Pentatonisk

  Alto Pentatonic (C4-C5) er et perfekt tillegg til lekeplassen og andre tilgjengelige utendørsarealer. Her kan flere spille samtidig. Høyde 108 cm, bedde 70 cm. Vekt 8 kg.
  Pris fra:
  kr 15 900,00
 • Soprano Pentatonisk

  Soprano Pentatonisk

  Sopran Pentatonic (C5-C6) Dette Sopran-settet er det perfekte tillegget til ethvert utemiljø, slik at spillerne kan eksperimentere med de musikalske lydene de kan lage i den trygge og harmoniske pentatoniske skalaen. Sopran Pentatonic er den minste av Freechimes - perfekt for mindre barn, men like mye moro for eldre barn og voksne også. Her kan flere spille samtidig. Høyde 76 cm, bredde 70 cm. Vekt 7 kg.
  Pris fra:
  kr 14 200,00
 • Trio ensemble

  Trio ensemble

  (A3 - C6) Dette populære ensemblet er en imponerende og slående trio av; 7 høye Tubular Bells, vår populære store Babel Drum og den fargerike Rainbow Sambas. Med en rekke høyder, rekkevidde og toner er alle sikre på å finne sin favoritt.
  Pris fra:
  kr 135 600,00
 • Congas trio

  Congas trio

  Den tradisjonelle Congatrommen kan nå brukes utendørs!Selges i sett av 3 par. To trommer montert på et stålstativ. Tromemne er av ABS og malt i sterke farger blir de et blikkfang på uteområdet. Bredde 56 cm pr par, høyde 60-80 cm. Vekt 10-13 kg/par.
  Pris fra:
  kr 39 700,00
 • Congas M

  Congas M

  Disse iøynefallende utendørstrommene gir farge og moro til en rekke lekeplasser. Congas er to trommer montert på en rustfritt stålsøyle som skal installeres direkte i bakken. Laget med kraftige ABS-deksler, er disse sterke og slitesterke trommene malt i lyse fargekombinasjoner for visuell appell og uimotståelig spillbarhet.
  Pris fra:
  kr 14 000,00
 • Klokkespill speil vegghengt

  Klokkespill speil vegghengt

  Art.nr: 100107
  C Major Pentatonic (C4 - C6) Vårt vakre klokkespill reflekterer lys og gir et moderne utttykk på lekeplassen. De høypolerte stålrørene kan monteres på nesten alle overflater med universelle monteringsbeslag. Lengde 132 cm, bredde 13 cm, høyde 109 cm. Vekt 18 kg.
  kr 31 500,00
 • Bakkepiano XS

  Bakkepiano XS

  Art.nr: 100139
  Baby Floor Piano C5 - C6 (kromatisk). Vår Baby Floor Piano er det minste av våre to pianoer. Med 13 noter er det kompakt, men høres ut like imponerende som det større Grand Piano. Spillere kan komponere sin egen musikk eller spille populære låter med føttene på dette spennende instrumentet. For å være fullt kromatisk trenger Pianoet ingen strømkilde, noe som gjør den perfekt for alle slags utemiljøer. De sonorøse underflateklokkene låter klart under føttene mens du hopper, danser eller løper over notene. Floor Piano er også tilgjengelig for rullestoler og barnevogner slik at alle kan leke sammen. Lengde 200 cm, bredde 110 cm, høyde 16 cm. Vekt 330 kg.
  kr 821 900,00
 • Metallofon Cavatina

  Metallofon Cavatina

  C Major Diatonic (C4-C6) Sterk, værbestandig og elastisk instrument til lekeplassen. De fargerike tangentene er arrangert som en tradisjonell xylofon eller glockenspiel med lave til høye toner som går fra venstre til høyre. Cavatina er innstilt på C-Major diatonisk skala som dekker to oktaver og gir en ren, klar lyd. Lengde 75 cm, brede 55 cm, høyde 84 cm. Vekt 30 kg.
  Pris fra:
  kr 41 900,00
 • Colossus klokkespill

  Colossus klokkespill

  C Major Pentatonic (C3 - C5) Sett med 11 rør som strekker seg fra 1,6-2,4 m. Denne fantastiske lydskulpturen gir kraftige resonanstoner, og spillerne vil oppleve den rene glede av å lage musikk og spille med lyd utendørs. Eksepsjonelle vibrasjoner garanterer en ekstraordinær sensorisk opplevelse. Hvert rør er 10 cm bredt. Høyde 156-235 cm. Vekt 134 kg.
  Pris fra:
  kr 102 700,00
 • Babel Tromme L

  Babel Tromme L

  En rund tromme i stål for utendørsbruk. G Major Pentatonic (G5 - B4), med lang varighet på tonene. Høyde: 108 cm, bredde 51cm, vekt 17 kg.
  Pris fra:
  kr 40 000,00
 • Soprano Kvartett ensemble

  Soprano Kvartett ensemble

  (C4 - C6) Soprankvartetten er vårt mest populære ensemble og er det perfekte valget for de prosjektene hvor du må presse mest mulig ut av budsjettet ditt og skape en rungende effekt. Denne blandede kvartetten av instrumenter omfatter; Cadenza, en liten Babel Drum og Sopran Pentatonic Freechimes. Spenner over 2 oktaver fra midten C til C6, og snart vil brukerne lage musikk sammen. Ensemblet inneholder også et par medium Congas for å holde takten i gang.
  Pris fra:
  kr 90 400,00
 • Congas S

  Congas S

  Disse iøynefallende utendørstrommene gir farge og moro til en rekke lekeplasser. Congas er to trommer montert på en rustfritt stålsøyle som skal installeres direkte i bakken. Laget med kraftige ABS-deksler, er disse sterke og slitesterke trommene malt i lyse fargekombinasjoner for visuell appell og uimotståelig spillbarhet.
  Pris fra:
  kr 14 000,00
 • Xylofon Duo-Cupla

  Xylofon Duo-Cupla

  C Major Pentatonic (C4-C6) Duo er et særegent instrument med ergonomisk buet design. Det er tilgjengelig fra begge sider og kan brukes av opptil fire spillere samtidig. Den buede designen gjør det enkelt for spillere med begrenset bevegelse, eller i rullestoler, å nå alle notene. Duoen ble designet for å tillate to personer å samhandle og lage musikk sammen uten å se direkte på hverandre; slik at de kan konsentrere seg helt og holdent om den auditive prosessen, komfortabelt og i sin egen plass - perfekt for spillere som lever på det autistiske spekteret eller de med sensoriske prosessproblemer. Legnde 110 cm, bredde 85 cm, maks høyde 85 cm. Vekt 26 kg.
  Pris fra:
  kr 60 300,00
 • Musikkbok 4 sider

  Musikkbok 4 sider

  Musikkboken er designet for å følge Cavatina eller Capella ved hjelp av vår regnbueskala og er en permanent installasjon. Hver note på Capella og Cavatina er anodisert til en strålende, lys farge som koordinerer med musikkarket. Spilleren følger ganske enkelt fargene for å spille en kjent sang. Musikkboken tilbyr en rekke forskjellige melodier og har fire musikkark (åtte sanger). Det gir også en utmerket introduksjon til å lære å lese musikk. Dybde 36 cm, bredde 70 cm, høyde 130 cm. Vekt 19 kg.
  Pris fra:
  kr 38 400,00
 • Bakkepiano XL

  Bakkepiano XL

  Art.nr: 100140
  Grand Floor Piano C5 - C7 (kromatisk). Vår Baby Floor Piano er det minste av våre to pianoer. Med 25 toner er det plass til flere samtidig. Spillere kan komponere sin egen musikk eller spille populære låter med føttene på dette spennende instrumentet. For å være fullt kromatisk trenger Pianoet ingen strømkilde, noe som gjør den perfekt for alle slags utemiljøer. De sonorøse underflateklokkene låter klart under føttene mens du hopper, danser eller løper over notene. Floor Piano er også tilgjengelig for rullestoler og barnevogner slik at alle kan leke sammen. Lengde 340 cm, bredde 110 cm, høyde 16 cm. Vekt 660 kg.
  kr 410 900,00
 • Marimba

  Marimba

  C Major Diatonic (C3-C5) Vår utendørs Marimba er stor nok til at 4 spillere kan spille samtidig. De femten klangplatene er laget av glassforsterket plast og holdes sammen i hver ende av stativet i rustfritt stål av kraftige kabler. Lengde 158 cm, bredde 96 cm, høyde 86 cm. Vekt 37 kg.
  Pris fra:
  kr 30 100,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.