Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!


Med bærekraft og barna i fokus

Bjørnflokan barnehage er en nybygd barnehage og er en av de mest sentrale i Borås. Barnehagen er bygget for 123 barn og skal ha fem grupper for større barn og fire grupper for de minste. Barnehagen beskriver selv sin profil slik:

"Vår profil er bærekraft i barnehagen med barna i fokus, og vi skal jobbe for at vår opplæring fremmer økologisk, miljømessig, økonomisk, sosial og kulturell bærekraft. Barnas medvirkning og innflytelse er en viktig og fremtredende del i dette arbeidet. Vi skal også fra start utvikle utepedagogikk i barnehagen for økt kvalitet i undervisningen."

Da Lekolars interiørarkitekt presenterte interiørforslaget for oss var vår profil og ønsker ivaretatt, samt fokus på bærekraft, funksjon og en dempet fargeskala med jordnære og naturlige farger og materialer som bjørk for å skape ro og harmoni.

Resultatet ble læringsmiljøer som flyter sammen på en konsistent måte med plass til både lek, læring, samling, hvile og måltider.

 

Lekolar takker barnehagen for et godt samarbeid og for tilliten vi fikk til å innrede deres barnehage. Her viser vi en av 3D-tegningene fra prosjektet som viser det kreative området for de eldste barna:

3Dskiss_1200x600.jpg

Et varmt velkommen 

Garderoben gir en umiddelbar varm og velkommen følelse med Flexi garderobemøbler i bjørk. Denne løsningen, som også er svanemerket, har plass til alt av uteklær og sko. Takket være skohyller med rør så faller sand fra sko og støvler gjennom. Både barn og pedagoger kan bruke Fixa-podiet i bjørk til å sitte på under av- ​​og påkledning.

Delikat spiserom

Dette lyse, fine og varme spiserommet er møblert med bord Linnea med lydabsorberende bordplate i beige Stracciatella i kombinasjon med den høye barnestolen Lille My. Lyden dempes på en enkel måte med Floor screen Simple, som også enkelt kan flyttes etter behov. Takket være podiene når også de minste opp til maten. Bildene på veggen kommer fra Kunskapstavlan®.

Bærekraftig & fleksibelt

I samlingsrommet for de minstebarna finnes det rom for alle dagens aktiviteter. Materialer og fargevalg forsetter på alle nivåer og skaper et gjennomgående uttrykk ettersom miljøer endres og møbler bytter plass uten at det forstyrrer det visuelle inntrykket. Møbler i nøytrale farger kan raskt forandres til hva som helst under leken, og kanskje kan FIXA podium bli til store steiner eller en båt. Bordflate i akustikklaminat forbedrer lydnivået i rommet sammen med tekstiler og tepper. Her ser du blant annet Fixa Podie, Teppe RossiniBarnestol HelmiBord ArcusKubusStåkateter Elling og Fixa benk med Fixa kasser. Barna leker med bilbane og speilsteiner.

Også områdene for de litt eldre barna finnes det støydempende og funksjonelle møbler som enkelt kan flyttes for å tilpasses de ulike læringssituasjonene. 

Lekebord åpner for fantasifull lek og læring i tillegg til å være praktisk oppbevaring. Alt fra eventyrstund med Bukkene Bruse eller De 3 små griser til byggelek med arkitektklosser kvadrater. Ved Bord Arcus og krakkene Krakk Top kan barna jobbe på egen hånd eller sammen med andre. Dessuten skapes det mulighet for bevegelse med balansesteiner fra GONGE®

I rommet ved siden kan barna bygge med populære Plus-Plus på deler av vårt skinnesystem Wille, sittende på Krakk Top og samtidig følge med i Fixa speil. Teppe Rossini demper lyden sammen med veggabsorbenter.

Fred & ro

I barnehagen finnes det stille rom hvor barna kan hvile på hvilemadrass Slumra, krype inn et av husene, leke konsentrert eller utforskende lek ved lekebordet eller mykere lek på Fixa myklek.

Møblering for de litt eldre barna er relativt lik med plass for både konsentrert lek og hvile. Her vises blant annet Norden madrasskap, deler av Wille skinnesystem og barn som leker med lekefigurer. De jordnære og harmoniske fargene bidrar til et lunt inntrykk der lekeelementene stikker seg tydelig frem.

Digitale muligheter

Barnehagen har også et IKT-bibliotek med blant annet den populære roboten Blue-Bot, mikroskopegget Easi-Scope og Glow and Go Bot. Her låner pedagogene de ulike digitale verktøy til bruk på sin avdeling for så å levere det tilbake så andre avdelinger får samme gleden. På den måten blir det digitale en naturlig del av den daglige virksomheten og tilgjengelig for både pedagoger og barn.

Kreativt verksted

På den andre siden av veggen er det lagt til rette for kreativt skapende. Her oppdages farge, form og ulike materialer med hjelp av fleksible og funksjonelle møbler. Presentert her med bland annet Kubus oppbevaring på hjul, Fixa gulvstaffeli, Bord Linnea i akustiklaminat, Krakk Top og den smidige materialvognen.

De eldre barnas atelier er lyst og tilgjengelig med den store herlige materialvognen som enkelt rulles frem når man vil være kreativ. Barna har valget mellom å samarbeide ved Bord Arcus og Krakk Top eller jobbe mer konsentrert og fokusert ved vårt fleksible Wille Skinnesystem. Takket være hylleløsningene blir materialet synlig og lett tilgjengelig, noe som igjen fører til økt skaperglede.

Vår svenske innredningsarkitekt Jennie sammen med salgsavdelingen har innredet og møblert Bjørnflokans barnehage. Vi minner om at Lekolar har kostnadsfri befaring med uforpliktende løsningsforslag til alle våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss på 33 72 98 00 eller info@lekolar.no så ser vi sammen på dine behov, ønsker og planer.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.