Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

FILTER

9 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Dinosaurer

  Dinosaurer

  Art.nr: 74293
  5 stk/pk. Fine og detaljrike dinosaurus. Brachiosaurus, Velociaptor, Tyrannosaurus Rex, Triceratops og Stegosaurus. Mål på T-rex er 14x11 cm. Av PVC, uten ftalater. Fra 3 år.
  kr 683,00
 • Dinosaur store

  Dinosaur store

  Art.nr: 11148
  5 store dinosaurier. Mål på største (Brachiosaurus) 25x24 cm.
  kr 400,00
 • Et ekstra godt valg
  Schleich Dinosaurer

  Schleich Dinosaurer

  Art.nr: 11405
  Et sett med 7 dinosaurer med fine detaljer. Figurene er i god kvalitet og håndmalt i Tyskland. Innholdet kan variere, men antall figurer er det samme. T-Rex 14 cm høy og 25 cm lang. Av PVC uten ftalater. Fra 3 år.
  kr 2 681,00
 • Et ekstra godt valg
  Bully Dinosaursett

  Bully Dinosaursett

  Art.nr: 11135
  5 stk/pk. Fine dinosaurer med mange detaljer. I settet finnes Spinosaurus, Tyrannosaurus, Dimetrodon, Elasmosaurus, Dilophosaurus og Stegosaurus. Tyrannosaurus er ca.12 cm høy. Av TPR. Fra 3 år.
  kr 886,00
 • Et ekstra godt valg
  Dinosaurer

  Dinosaurer

  Art.nr: 10683
  6 stk/pk. Tøffe dinosaurer i enkel utførelse. Lengde ca 16 cm. Av PVC, uten ftalater. Fra 3 år.
  kr 99,00
 • Et ekstra godt valg
  Grotte

  Grotte

  Art.nr: 11149
  En grotte som gir varierende muligheter til all slags lek med figurer, dyr, riddere, drager mm. Kan brukes både ute og inne. Høyde 11,5 cm. Av formpresset polyester. Fra 3 år.
  kr 278,00
 • Et ekstra godt valg
  TOLO Dinosaurer

  TOLO Dinosaurer

  Art.nr: 45011
  6 freidige dinosaurer med ulikt utseende. Bevegelige ben og hode, med klikkelyd som bekrefter bevegelsen. Lengde ca 10 cm. Av ABS-plast. Fra 1 år.
  kr 762,00
 • Et ekstra godt valg
  Dinosaur av tre

  Dinosaur av tre

  Art.nr: 12083
  4 stk/pk. Fine dyr av tre. Dyrenes design og stabile form gjør de enkle å leke med. De er 2,5 cm tykke og behagelig å ta på. Tredyrene er malt med giftfri, vannbasert maling slik at treets struktur lyser gjennom. Inneholder T-rex, Stegosaurus, Brontosaurus og Triceratops. Mål på tyrannosaurus rex: 10x13 cm. Fra 3 år.
  kr 738,00
 • Et ekstra godt valg
  Fotspor dinosaur

  Fotspor dinosaur

  Art.nr: 53384
  8 stk/pk. Fotsporene fra dinosaur kommer garantert til å vekke barnes nysgjerrighet og fantasi. Hver stein viser et fotavtrykk på den ene siden og viser eieren på den andre siden. Perfekt for å oppmuntre til utforskning når barn undersøker, sammenligner og sorterer de åtte fotsporene: Apatosaurus, Deinonychus, Hypsilophodon, Iguanodon, Quetzalcoatlus, Stegosaurus, Triceratops og Tyrannosaurus Rex. Barna kan lage krittavtrykk på papir eller fotspor i sandkassen og sammenligne de ulike sporene. Laget av en unik steinblanding som er slitesterk og tåler utendørs bruk. Steinene er dobbelsidige. Mål: 9x6 cm. Fra 3 år.
  kr 401,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.