Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever dessverre problemer med mailsystemet vårt for øyeblikket, og jobber med å løse dette. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 dersom du har spørsmål. Nettbutikken er åpen, så logg deg gjerne inn for direkte tilgang til dine avtalepriser og bestillinger. Takk for forståelsen!

Digitale produkter & tilbehør

Et ekstra godt valg
Mål
Farge
Trinn
83 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education SPIKE™ Prime, grunnsett

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, grunnsett

  Art.nr: 111971
  LEGO® Education SPIKE ™ Prime er et tverrfaglig undervisningsverktøy innenfor matematikk, naturfag, kunst og håndverk og teknologi. Settet passer for elever på 5. – 10. trinn og kan programmeres både med blokkprogrammering (Scratch) og tekstbasert programmering (Python). Det programmerbare huben er en avansert, men brukervennlig enhet som har 6 inn- / utporter, et 5x5-lyspanel, Bluetooth-tilkobling, en høyttaler, et 6-akset gyroskop og et oppladbart batteri. Inkluderer også motorer og sensorer som sammen med LEGO-komponenter lar elevene bygge roboter og andre interaktive modeller. Oppbevaringsboks og sett med sorteringsbrett er inkludert. Det er også inkludert en app med ferdige undervisningsopplegg og nettbaserte leksjonsplaner
  kr 4 712,00
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education SPIKE™ Prime, liten skolepakke

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, liten skolepakke

  Art.nr: 111973
  Dette settet inneholder 5 pakker med 111971 LEGO® Education SPIKE Prime og 1 sett 130606 LEGO® Education SPIKE Prime ekspansjonssett.
  kr 22 775,00
 • Flashforge Creator 3 3D-printer

  Flashforge Creator 3 3D-printer

  Art.nr: 133134
  Veldig brukervennlig og nyttig 3D-skriver med doble skrivehoder (IDEX). Klassisk design med en ramme laget helt i stål. Et helinnkapslet byggekammer hvor du kan skrive ut identiske eller speilvendte modeller på samme byggeplate, skrive ut modeller i vannløselig materiale og bruke to forskjellige materialer i samme modell (materialene må være kompatible). Skriver ut ved høye temperaturer opp til 300 °C. Den store og klare berøringsskjermen i farger gjør det enkelt å administrere og overvåke utskriftene. Det innebygde HD-kameraet hjelper deg med å overvåke skriveren eksternt. Kommuniserer via tilkobling via USB, Wi-Fi, Ethernet eller skyen.
  kr 34 008,00
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education SPIKE™ Prime, stor skolepakke

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, stor skolepakke

  Art.nr: 111974
  Dette settet inneholder 10 pakker med 111971 LEGO® Education SPIKE Prime sett og 1 sett 130606 LEGO® Education SPIKE Prime ekspansjonssett.
  kr 43 821,00
 • Flashforge Adventurer 3 3D-printer

  Flashforge Adventurer 3 3D-printer

  Art.nr: 133132
  En liten og kompakt 3D-printer. Hurtigkobling for dyse, avtakbar byggeplate og meget rask oppvarming gir høy grad av fleksibilitet. Stillegående med kun 45 desibel under drift, wifi-tilkobling, innebygd HD-kamera og et utskriftsområde på 15x15x15 cm gjør den til et utmerket valg for skoler og nybegynnere.
  kr 5 908,00
 • Dokumentkamera

  Dokumentkamera

  Art.nr: 112062
  Dokumentkamera med USB-tilkobling. Lengden på halsen gjør den perfekt for visning av en hel A4-side. Kameraet har innebygde LED-lys som belyser motivet. Kameraet fungerer med PC og Mac, og kan også kobles direkte til en interaktiv flatskjerm. Kan også brukes som et webkamera. Optisk linse med vidvinkel, oppløsning: 1280x720, fokusområde: 5 cm ~ uendelig, samplingsfrekvens for mikrofon: 8000 / 16000Hz, mikrofonen har støyreduksjon. Inneholder: 1 kamera, 1 kamerabase, 1 USB-kabel, instruksjoner og HUE Intuition-programvare. Farge: Svart.
  kr 1 951,00
 • Dokumentkamera

  Dokumentkamera

  Art.nr: 55208
  Et dokumentkamera som er laget med tanke på barnehage og skole. Koples til datamaskinen og visualiserer objekt, bilde eller tekster på skjermen. Både barn og lærere kan dele arbeidet sitt med hele klassen, slik at alle kan se. Zoom inn en blomsterstilk eller se på en bille. Det er enkelt å bruke både av yngre barn og lærere. God skarphet og bildekvalitet med 3.0 MP. Innebygd lys. Bevegelig metallarm. Kompatibelt med PC og Mac. Fra 3 år.
  kr 3 302,00
 • Hopspot sett

  Hopspot sett

  Art.nr: 56846
  Hopspot er et interaktivt læremiddel designet for å skape læring gjennom bevegelse. Via danske apper til iPad, høytalere og trådløse brett, som reagerer på berøring, programmerer barna sine egne spill. Med Hopspots kan man lage digital teknikk, istedet for å ta den passivt imot. Innehoder: 12 brett, 1 stativ med Bluetoothenhet, høytaler og ladere for alle brett, fri tilgang til Hopspots app inkl. alle spill og øvelser.
  kr 76 290,00
 • Osmo Base for iPad

  Osmo Base for iPad

  Art.nr: 56680
  Osmo iPad Base er en ekstra base og reflektor til iPad til å bruke sammen med spill fra Osmo. Inneholder: 1 base for iPad samt 1 reflektor. Obs! Osmo iPad Base krever iPad (følger ikke med). Kompatibel med følgende modeller: iPad 2, iPad (3:e generasjonen), iPad (4:e generasjonen), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, 9,7", iPad 10,2" og 10,5" iPad/Pro. Fra 5 år.
  kr 581,00
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education SPIKE™ Prime, ekspansjonssett

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, ekspansjonssett

  Art.nr: 111972
  Dette tilleggssettet til LEGO® Education SPIKE™ Prime inneholder 603 deler som store hjul, fargesensor og motor. Settet tilbyr over 10 timer undervisning i naturvitenskap, teknikk, ingeniørvitenskap, kunst og matematikk (forkortet STEAM på engelsk), som vil inspirere elevene i alderen 10-15 år og deres lærere til å bygge mer avanserte modeller og forberede disse for robotkonkurransenes morsomme og utfordrende verden.
  Ingen pris
 • Beskyttelse til lesebrett m/håndtak

  Beskyttelse til lesebrett m/håndtak

  Art.nr: 28651
  Slagfast beskyttelse til lesebrett type iPad air 10". Håndtaket kan bøyes og brukes som støtte. Alle innganger og funksjoner på lesebrettet er tilgjengelige også når brettet ligger i beskyttelsen. Laget av EVA. Mål: 26x26x2,5 cm. Lesebrettets mål skal være 24x17 cm.
  kr 464,00
 • Trekk til lesebrett

  Trekk til lesebrett

  Art.nr: 28652
  Praktisk vanntett veske til lesebrett. Transparent overflate for filming og fotografering direkte fra vesken gjør den perfekt til utflukter og uteaktiviteter. Mål: 27x22 cm.Svart.
  kr 187,00
 • iPadtrekk Robust Rødt

  iPadtrekk Robust Rødt

  Art.nr: 50103
  Beskyttende og støtsikkert trekk til iPad gen. 5 og 6 (9,7"). Trekket har et nedfellbart stativ. Baksiden er transparent. Trekket blokkerer ikke kameraet og gir tilgang til ladeporten. Laget av PC og TPU. Rødt
  kr 832,00
 • Et ekstra godt valg
  Piximakey Education Animation 2 stk

  Piximakey Education Animation 2 stk

  Art.nr: 136806
  Piximakey Education Animation kombinerer det fysiske og digitale for kreative animasjoner. Trekofferten inneholder stativer, bakgrunner og spesialutviklet stop motion leire. Det følger en gratis app med settet som kombinerer bilder, bevegelse og lyd. Ta opp film, rediger og del. Fra 3 år.
  kr 5 273,00
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education EV3 Ultralydsensor

  LEGO® Education EV3 Ultralydsensor

  Art.nr: 111356
  Ultralydsensoren er en digital sensor som kan måle avstanden til et objekt foran sensoren. Sensoren sender ut høyfrekvente lydbølger og måler hvor lang tid det tar før lydbølgene spretter tilbake til sensoren. Lydfrekvensen er så høy at lyden ikke blir hørt. Avstanden til et objekt kan måles i tommer eller cm. Det betyr at du kan programmere en robot for å holde deg en viss avstand foran en vegg. Hvis du bruker måleenheten cm, er den målbare avstanden 3-250 cm (med nøyaktighet +/- 1 cm). Hvis du bruker måleenheten, er den målbare avstanden 1-99 inches (med nøyaktighet +/- 0,394 inches). Verdien på 255 cm eller 100 tommer betyr at sensoren ikke oppdager noen gjenstander foran seg. Et fast lys rundt sensoren betyr at den er i målestilling. Hvis lampen blinker, er sensormodus "Forekomst" aktiv. I hendelsesmodus oppdager sensoren om det er en annen aktiv ultralydsensor i nærheten. Når den prøver å finne andre ultrasoniske sensorer, avgir den ikke sin egen lyd, men lytter bare til andre sensors lyder.
  kr 453,00
 • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, romutfordring

  LEGO® MINDSTORMS® Education EV3, romutfordring

  Art.nr: 111967
  Går ut av LEGO® Education sortiment i juni 2021. Selges så langt lageret rekker
  kr 3 768,00
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education EV3 Trykksensor

  LEGO® Education EV3 Trykksensor

  Art.nr: 111359
  Trykkføleren er en analog sensor som oppdager om den røde knappen trykkes og slippes. Dette betyr at trykksensoren kan programmeres til å fungere basert på tre tilstander: trykket ned, ikke trykket ned eller hurtigtrykk (dvs. trykket ned og umiddelbart sluppet opp). Med innspill fra trykksensoren kan du programmere en robot for å oppfatte og styre verdier som en svaksynt kan gjøre, dvs. ved å føle omgivelsene med hendene. Du kan bygge en robot med en trykksensor som ligger mot overflaten under roboten. Da kan du programmere roboten til å handle (for å stoppe!) Når den beveger seg over kanten av et bord, dvs. når sensorknappen slippes. En kjempende robot kan programmeres for å komme videre mot en utfordrer til den trekker seg tilbake. Kombinasjonen av de to tilstandene "trykket ned" og deretter "trykket opp" tilsvarer "hurtigtrykk".
  kr 280,00
 • iPadtrekk BumpKase svart

  iPadtrekk BumpKase svart

  Art.nr: 50104
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 855,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 428,00
 • Flashforge PETG PRO 1,0 kg

  Flashforge PETG PRO 1,0 kg

  Filamant Flashforges PETG Pro er et PETG-forbruksmateriale med høyere ytelse, med høyere varmebestandighet og bedre seighet. Samtidig har den egenskapene til stabil utskriftsstørrelse og ikke-vridning av PETG-forbruksvarer. Råmaterialet er FDA-kompatibelt med kontakt med mat og fullstendig biologisk nedbrytbart, så filamentet er miljøvennlig og trygt å bruke. Ekstrudertemperatur: 220 ~ 240 ℃; plattformtemperatur: 70 ~ 80 ℃; utskriftshastighet: 40 ~ 60 mms; filamentdiameter: 1,75 mm og kjølevifte: på. Mål: 21,5x21,5 cm. Nettovekt: 1.197 kg.
  Pris fra:
  kr 268,00
 • Et ekstra godt valg
  LEGO® Education EV3 Fargesensor

  LEGO® Education EV3 Fargesensor

  Art.nr: 111358
  Fargesensoren er en digital sensor som kan lese farger og lys som treffer det lille vinduet foran på sensoren. Sensoren kan brukes i tre forskjellige modus: fargemodus, reflektert lysstyrke og omgivelseslysstyrke. I fargemodus gjenkjenner fargesensoren syv farger, nemlig svart, blått, grønn, gul, rød, hvit og brun. Den kan også lese verdien uten farge. Siden sensoren har muligheten til å skjelne farger, kan du for eksempel programmere at roboten vil sortere fargede baller eller objekter, at den vil uttale fargene den ser eller stoppe når den ser rød farge. I Reflected Brightness-modus måler fargesensoren lysstyrken på lyset som reflekteres fra en rød lampe. En skala fra 0 (veldig mørk) til 100 (veldig lys) brukes for å rapportere lysstyrken. Dette betyr at du for eksempel kan programmere roboten for å kjøre på en hvit overflate til den oppdager en svart strek eller for å tolke et fargekodet ID-kort. I Ambient Brightness-modus måler fargesensoren lysstyrken som kommer inn i rommet fra for eksempel vinduer eller kommer fra lamper, lommelykter, etc. En skala fra 0 (veldig mørk) til 100 (veldig lys) brukes for å rapportere lysstyrken. Du kan deretter programmere roboten, for eksempel til å slå av alarmen når solen står opp om morgenen eller for å stoppe all aktivitet hvis lyset slukker. Fargesensorens målefrekvens er 1 kHz. For maksimal nøyaktighet ved avlesning når du bruker fargemodus eller reflektert lysstyrke-modus, må lyssensoren holdes i en viss vinkel og lukke - men ikke i kontakt med - overflaten som skal leses.
  kr 394,00
 • Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.