Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Staffeli med hjul kritt/whiteboard

Art.nr: 41924
Mobil dobbeltsidig kritt/whiteboard-tavle med oppbevaringsrom. Vognen har 3 åpne rom nederst og 1 langgt åpent rom oppe på hver side. 4 låsbare hjul. Mål: 80x42x100 cm. Totalvekt 22 kg. Leveres umontert, monteringsanvisning følger med. Stamme av heltre bøk med plater i kryssfiner lakkert med vannbasert lakk. Arbeidsflate på den ene siden er whiteboard og den andre siden krittavle. Rengjør stamme med fuktig klut og mildt såpevann. Arbeidsflatene kan tørkes av med whiteboardrengjøring eller tavlesvamp. CE-merket
Din pris:
kr 3 347,00

På lager

Merker og symboler

Et ekstra godt valg

Produktfakta

 • Tittel: Staffeli med hjul kritt/whiteboard
 • Vaskeanvisning: Tørk av med fuktig klut

Andre kjøpte også

 • Staffeli 2-sidig

  Staffeli 2-sidig

  Art.nr: 46825
  2-sidig staffeli med 2 hyller (12x66,5 cm) til plass for maling, pensler mm. Den ene siden er justerbar mellom 124-164 cm (målt fra bakken). Whiteboard på begge sider (64x50 cm). Tegnerull 77215 passer til. Basemål 64x61 cm.
  kr 1 025,00
 • Et ekstra godt valg
  Gulvstaffeli med akrylplast

  Gulvstaffeli med akrylplast

  Art.nr: 41926
  Dobbeltsidig gulvstaffeli med arbeidsflate av akrylglass og et grunt rom på hver side til penner, fargestifter eller andre ting. Papir eller plastfilm kan også festes direkte på glassplaten med maskeringstape. Det kan også males direkte på glasset med f eks vidusmaling. Håndtak på toppen. Mål: 64x40x106 cm, arbeidsflate 55x98 cm. Totalvekt 10 kg. Leveres umontert, monteringsanvisning følger med. Laget av FSC-sertifisert tre, stamme av heltre bøk og plater i kryssfiner behandlet med vannbasert lakk. Arbeidsflate av akryl. Rengjør med fuktig klut og mildt såpevann innen malingen har tørket. CE-merket.
  kr 3 017,00
 • Staffeli

  Staffeli

  Art.nr: 74152
  2-sidig staffeli med 2 hyller. Med plass for malekopper på siden, hull Ø66 mm. En side med krittavle og en side med whiteboardtavle. Sammenleggbart for enkel oppbevaring. Regulerbar høyde 120-136 cm. Basismål 64x61 cm. Passende papirrull er 77215.
  kr 1 642,00
 • Et ekstra godt valg
  Bordstaffeli med akrylplast

  Bordstaffeli med akrylplast

  Art.nr: 41925
  Dobbeltsidig bordstaffeli med arbeidsflate av akrylglass og et grunt rom på hver side til penner, fargestifter eller andre ting. Papir eller plastfilm kan også festes direkte på glassplaten med maskeringstape. Det kan også males direkte på glasset med f eks vidusmaling. Håndtak på toppen. Mål: 53x30x67 cm, arbeidsflate 45x53 cm. Totalvekt 6 kg. Leveres umontert, monteringsanvisning følger med. Laget av FSC-sertifisert tre, stamme av heltre bøk og plater i kryssfiner behandlet med vannbasert lakk. Arbeidsflate av akryl. Rengjør med fuktig klut og mildt såpevann innen malingen har tørket. CE-merket.
  kr 1 920,00
 • Et ekstra godt valg
  Gulvstaffeli dobbelt på hjul

  Gulvstaffeli dobbelt på hjul

  Art.nr: 41922
  Øverst på staffeliet er det en rundstav med plass til tegnepapir på rull. Papir eller plastfilm kan også festes direkte på glassplaten med maskeringstape. Du kan også males direkte på glasset med f eks vidusmaling. Oppbevaringsrom på begge sider. Håndtak på den ene siden gjør det enklere å flytte staffeliet. Låsbare hjul. Mål: liggende arbeidsflate 145x98 cm, yttermål 167x135x68 cm. Totalvekt 50 kg. Laget av bøk kryssfiner behandlet med vannbasert lakk. Arbeidsflate av akryl. Rengjør stamme og akrylglass med fuktig klut og mildt såpevann før malingen har tørket. CE-merket.
  kr 9 491,00
 • Liknende produkter

  • Whiteboardtavle 19x26 cm

   Whiteboardtavle 19x26 cm

   Art.nr: 78719
   1 side med ruter og 1 side ulinjert. En whiteboardpenn i holder følger med. Ramme av PE-plast og tavle av PP-plast.
   kr 85,00
  • Whiteboardark selvklebende

   Whiteboardark selvklebende

   Art.nr: 28710
   25 stk/pk. Portable whiteboardark på rull som fester ved statisk elektrisitet på alle slette flater og som fungerer som vanlig whiteboard. Kan også henges opp. Mål: 60x80 cm pr. ark. Leveres i praktisk eske som kan henges opp på veggen eller flipovertavlen.
   kr 164,00
  • Små whiteboardtavler

   Små whiteboardtavler

   Art.nr: 59103
   4 stk/pk. Praktiske magnetiske tavler som kan brukes på begge sider. Plastrammer i 4 forskjellige farger. Bruk whiteboard penner.Mål: 24x33 cm.
   kr 416,00
  • Krittavle på rull selvklebende

   Krittavle på rull selvklebende

   Art.nr: 20221
   Svart, selvklebende tavle på rull. 45x200 cm. Passer til tavlekritt og krittpenner som finnes i vårt sortiment. Tørkes enkelt av med fuktig klut eller tavletørker for whiteboard. Kan klippes til ønsket størrelse eller form, og fester på de fleste slette underlag. Tapet og malte flater kan skades om tavlen dras av.
   kr 420,00
  • Et ekstra godt valg
   Selvlysende skrivetavler

   Selvlysende skrivetavler

   Art.nr: 12043
   4 stk/pk. Selvlysende skriveplater der barna kan velge mellom 7 ulike lysende bakgrunner. Ved å tegne med whiteboardpenn på tavlen blir det barna tegner selvlysende. Gir spennende effekter og lager engasjement. Tavlene lades og oppbevares i medfølgende ladestasjon. 4 timers lading gir 10-12 timer lek. Bruk avvaskbare penner, gjerne fluoriserende for å forsterke effekten. Av ABS. Mål: 35x26 cm. Fra 3 år.
   kr 3 628,00
  Glemt passord?

  Vil du bli kunde hos oss?

  Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

  Registrere meg

  Tilbakestil passord

  [SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.