Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

MØBLER & INNREDNING

MØBLER & INNREDNING

Treskjelett

Tipsnummer 8017 Vanskelighetsgrad: Middels
Gå tur i skogen. Be alle samle sammen pinner og steiner i ulike lengder og størrelser. Be noen av barna om å legge seg ned på asfalten. Be et annet barn tegne omrisset av sin venn, ved hjelp av utekritt. Be dem plassere de ulike skjelettdelene som de har funnet i skogen. Det er enklere å jobbe i grupper, og ta gjerne med bilde av et skjelett som de kan følge. Diskuter de ulike skjelettdelenes funksjon og navn.
Passer til 10 barn
kr 108,00

I settet inngår:

Et ekstra godt valg

Utendørskritt

Art.nr 46571
20 stk/pk. Gatekritt til tegning på asfalt, plater...
kr 54,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.