Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

Alice i kunnskapslandet

"Hvor er du på vei, og vil du virkelig dit?"

Lekolar har eventyr som tema og denne gangen er det klassikeren Alice i Eventyrland som blir benyttet som et tverrfaglig tema til inspirasjon i både skole og barnehage.

Vi har dog tatt oss en viss frihet til å leke med historiens uttrykk og gitt den de nødvendige pedagogiske tilnærminger. Vi treffer de velkjente figurene Larven, Hattemakeren, Kaninen og Dronningen i dette herlige absurde eventyret som rommer alt fra språk og matematikk til gode verdier og dyp livsfilosofi.

Å arbeide tverrfaglig og tematisk i skole og barnehage krever både struktur og planlegging. Belønningen er ikke bare økt læring men også lystbetont engasjement hos både pedagoger og elever.

De tverrfaglige emnene passer for barn 3-9 år.

Klikk på magasinbildene og les hele magasinet, eller kontakt oss så sender vi et eksemplar. 

 

Undervisningsforslag til eventyrlig læring

Vi har tatt frem et hefte med inspirasjonstips og undervisningsforslag til deg som arbeider som pedagog eller lærer i skole eller barnehage.

Klikk på bildet for å lese eller laste ned heftet.  

       

 Lykke til!

PRODUKTTIPS - ALICE I KUNNSKAPSLANDET