Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Miljørelaterte spørsmål er viktig for oss og noe vi har hatt fokus på i mange år. Våre produkter brukes av de viktigste menneskene i verden, nemlig barna, og vi har bestemt oss for å ta ansvar for miljøet for generasjonene som kommer etter oss.

Miljøpolicy 

Vår forretningsidé går ut på at vi skal tilby de produktene som barnehage og skole trenger for å utvikle sine læringsmiljøer. Et langsiktig miljøperspektiv med miljøtilpassede prosesser og rutiner spiller en viktig rolle i læringsmiljøer.

Derfor skal Lekolar

    1. Ta hensyn til miljøaspektet i all vår virksomhet.
    2. Jobbe for en økologisk bærekraftig utvikling gjennom å iverksette forebyggende tiltak for å begrense selskapets miljøpåvirkning og redusere risikoen for forurensning.
    3. Lover og alminnelige bestemmelser skal være et minimumskrav.
    4. Se på miljøarbeid som en kontinuerlig prosess som innebærer at miljøarbeidet skal være en løpende forbedringsprosess.
    5. Ta utgangspunkt i policyen og utarbeide et handlingsprogram som skal revideres fortløpende, slik at det alltid er tilpasset de rådende betingelser samt nye erfaringer på området.

 

PDF av vår miljøpolicy ser dere her

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.