Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.

KJÆRE KUNDE

Vi har dessverre problemer med vårt telefonsystem, men leverandøren jobber med saken og vi håper å være tilbake så fort som mulig. Vår nettbutikk er selvsagt åpen, eller send oss en mail på bestilling@lekolar.no eller info@lekolar.no, så hører dere fra oss så fort linjene er åpne igjen.

Miljørelaterte spørsmål er viktig for oss og noe vi har hatt fokus på i mange år. Våre produkter brukes av de viktigste menneskene i verden, nemlig barna, og vi har bestemt oss for å ta ansvar for miljøet for generasjonene som kommer etter oss.

Miljøpolicy 

Vår forretningsidé går ut på at vi skal tilby de produktene som barnehage og skole trenger for å utvikle sine læringsmiljøer. Et langsiktig miljøperspektiv med miljøtilpassede prosesser og rutiner spiller en viktig rolle i læringsmiljøer.

Derfor skal Lekolar:

    • Ta hensyn til miljøaspektet i all vår virksomhet.
    • Jobbe for å fremme en giftfri og miljømessig bærekraftig utvikling gjennom å ta økonomiske tiltak for å begrense selskapets miljøpåvirkning. Samt jobbe aktivt for et sirkulært sortiment hvor gjenvinning og renovering er en naturlig del allerede i produktutviklingen.
    • Forholde seg til og behandle lover og forskrifter som et absolutt minimumskrav.
    • Betrakte miljøarbeid som en kontinuerlig forbedringsprosess der bruk av livssyklusanalyser utgjør en svært viktig komponent.
    • Basert på denne policyen skal vi utforme mål som skal revideres og forbedres kontinuerlig for å tilpasse oss gjeldende omstendigheter, forhold, risiko og nye erfaringer innenfor miljøområdet.

 

PDF av vår miljøpolicy ser dere her

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.