Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

LEGO® Education BricQ Motion kombinerer mer enn 500 LEGO-klosser og unike elementer med leksjoner som er basert på naturfaglige læreplaner fra barnehage og opptil ungdomsskolen.

BricQ Motion inspirerer gjennom eksperimenter med krefter, bevegelse og interaksjoner med sport som tema. Elever blir aktivt engasjert når de bygger kule modeller ved bruk av spesielle elementer som tannhjul, vektstenger, akslinger og trinser. BricQ Motion inneholder enkle, hands-on aktiviteter som fører til kule aha-opplevelser idet elevene setter klossene i bevegelse.

Klasseromssett og personlige byggesett gjør det fleksibelt å bruke i klasserommet, hjemme eller andre steder, uten behov for teknologi. LEGO® Education BricQ Motion støttes av gode veiledninger for faglig utvikling.

LEGO® Education BricQ Motion sortiment

 • LEGO® Education BricQ Motion Essential Set

  LEGO® Education BricQ Motion Essential Set

  Art.nr: 123353
  523 deler. Et sett for eksperimenter i STEAM-emnene tilpasset grunnskole og ungdomsskole. Elevene kan utforske f.eks. bevegelse og kraft gjennom praktiske øvelser med LEGO-klosser og andre byggekompnenter. Inneholder 4 minifigurer, mekaniske elementer (tannhjul, fjærer, pneumatikk, vekter, hjul osv.), Oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett, konstruksjonsinstruksjoner og 2 sett (ett hver for grunnskole og ungdomsskule) på 7 45-minutters leksjoner med bl.a. filmer, lærerveiledninger og evalueringsmatriser.
  kr 1 295,00
 • LEGO® Education BricQ Motion Essential Personal Pack 1+12

  LEGO® Education BricQ Motion Essential Personal Pack 1+12

  Art.nr: 123354
  Inneholder 123353 samt 12 personlige pakker med 62 deler. Bygg videre på klasseromsundervisning uavhengig av hvor elevene befinner seg. Dette tillegget til LEGO® Education klasseromsett gjør det mulig for lærerne å fortsette undervisningen i henhold til LK20 og skape forutsetninger for et godt læringsutbytte med hjemmeundervisning. Dette kompletterende settet for elever på grunnskolen og ungdomsskolen inneholder 62 deler, byggeinstruksjoner og undervisningsopplegg tilpasset for en elev. Det inneholder også ekstra lærerressurser samt elevark, som hjelper eleven til å reflektere rundt hva de lærte i løpet av opplegget. Fra 6 år.
  kr 2 895,00
 • LEGO® Education BricQ Motion Prime Set

  LEGO® Education BricQ Motion Prime Set

  Art.nr: 123355
  562 deler. Et sett for eksperimenter i naturfag og matematikk. Dette settet med tilhørende undervisningsopplegg åpner for mange muligheter for tverrfaglig arbeid inne STEAM-emnene tilpasset elever på mellomtrinnet og ungdomsskolen. Elevene kan utforske f.eks. bevegelse og kraft gjennom praktiske øvelser med LEGO-klosser og andre komponenter. Inneholder 4 minifigurer, mekaniske elementer (tannhjul, fjærer, pneumatikk, vekter, hjul osv.), Oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett, konstruksjonsinstruksjoner og 7 stk 45 minutters leksjoner med bl.a. filmer, lærerveiledninger og evalueringsmatriser. Fra 10 år.
  kr 1 295,00
 • LEGO® Education BricQ Motion Prime Set 1+12

  LEGO® Education BricQ Motion Prime Set 1+12

  Art.nr: 123356
  Inneholder 123355 samt 12 personlige pakker med 78 deler. Bygg videre på klasseromsundervisning uavhengig av hvor elever befinner seg. Det individuelle læringssettet gjør det mulig for lærerne å gjennomføre hjemmeundervisningen i henhold til LK20. Dette kompletterende settet for mellomtrinnet og ungdomsskolen inneholder 78 deler, byggeinstruksjoner og undervisningsopplegg tilpasset for en elev. Det inneholder også ekstra lærerressurser samt elevark, som hjelper eleven til å reflektere rundt hva de lærte i løpet av opplegget. Fra 10 år.
  kr 2 895,00
Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.