Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og av miljøhensyn ønsker vi ikke å ekspedere ordre under 300 kroner. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning, trykk NEI. Effektuere ordren din nå, trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Grunnet teknisk oppdatering opplever vi at nettbutikken dessverre er noe treg for tiden. Kontakt oss gjerne på telefon 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no, dersom du ønsker hjelp til bestilling eller ønsker mer informasjon. Takk for forståelsen!

 

Makerspace i skolen: En magisk portal til innovasjon, læring og fremtidens ferdigheter

Se for deg et klasserom summende av kreativitet, hvor elever ikke bare lærer, men skaper. Det er magien ved makerspace i skolen! Disse praktiske verkstedene fulle av verktøy og materialer er mer enn bare arbeidsrom; de er springbrett for innovasjon, samarbeid og livslang læring.

Vi har laget en egen side hvor du kan finne undervisningsopplegg til makerspace - sortert på trinn, fag og kompetansemål. Sjekk ut lekolar-skole.no

 

 

Her er et glimt av magien makerspace gir:

 • Gnistrende innovasjon: Elever er ikke passive forbrukere av kunnskap, de er aktive skapere. Å eksperimentere, mekke og bygge prototyper tenner fantasien og problemløsningsevnen deres.

 • Fremtidens ferdigheter: Glem pugging, makerspace fremmer ferdighetene fremtiden krever. Samarbeid, kommunikasjon, kritisk tenkning og tilpasningsdyktighet blomstrer når elever navigerer prosjekter, feilsøker utfordringer og lærer av feil.

 • Øker engasjement: Praktisk læring er rett og slett mer engasjerende! Makerspace forvandler abstrakte konsepter til konkrete opplevelser, noe som gjør læring relevant og spennende for alle elever, uavhengig av læringsstil.

 • Styrker hver elev: Makerspace er en inkluderende plass for kreativitet. Elever med ulike interesser og talenter finner sin nisje, og bygger selvtillit og selvuttrykk mens de bringer sine unike ideer til live.

 • Tverrfaglig: Makerspace kobler sømløst ulike fag sammen, og viser elever hvordan matematikk, naturvitenskap, teknologi og kunst fletter seg sammen i den virkelige verden. Det handler ikke bare om å bygge ting, men om å bygge forbindelser og forståelse.

 

Makerspace er mer enn et verksted - det er et springbrett til en lysere fremtid!


Så, er du klar til å slippe løs makerspace-magien i skolen din? La oss åpne dørene til en verden av skapelse, samarbeid og uendelige muligheter!

 

FORSLAG PÅ PRODUKTER TIL ET MAKERSPACE

 • Scan Dimension SOL

  Scan Dimension SOL

  Art.nr: 133170
  SOL 3D Scanner gir en rimelig, brukervennlig løsning for å lage digitale kopier av ekte objekter. Den unike kombinasjonen av teknologi for hvitt lys og lasertriangulering gjør at SOL 3D-skanneren kan nå en oppløsning på 0,1 mm med teksturfunksjon. Kameraet fanger opp strukturen og laseren samler opp geometrien. Kalibreringen er rask og automatisk; programvaren er enkel å manipulere og det er ikke nødvendig å justere retninger manuelt. SOL har også en automatisk snurreplate, som automatiserer 3D-skanningsprosessen hele veien.
  kr 13 422,00
 • Makedo Invent

  Makedo Invent

  Art.nr: 141860
  360 deler/pk. Verktøy og skruer for å kutte, brette og skjøte papp. Å bygge med papp fremmer kreativiteten. Inneholder 14 Safe-Saw, 7 Skrutrekkere, 7 Fold-Roller, 240 Screw, 80 Screw+ og 12 Mini-Tool. For 12-24 barn. Fra 5 år
  kr 2 639,00
 • Cricut Maker 3

  Cricut Maker 3

  Art.nr: 134231
  Skjæremaskin som kan skjære i over 300 materialer. Den kan klippe, tegne, skrive, prege, gravere og legge til dekorative effekter. Brukes sammen med Design-space-appen (for iOS, Android, Windows og Mac) via Bluetooth. Pakken inkluderer Cricut Maker 3, premium Fine-Poit-blad + etui, velkomstkort, USB-kabel, strømadapter, gratis prøveabonnement på Cricut Access (for nye abonnenter, 100 ferdige prosjekter på nett, materialer å øve med).
  kr 9 699,00
 • Kreativt skaperglede

  Kreativt skaperglede

  Art.nr: 144276
  Stort sett alt du trenger for kreativskaperglede. Inneholder 80 piperensere, 600 plastøyne i forskjellige størrelser, 200 g paljetter i forskjellige farger og fasonger, 200 g fasetterte paljetter, 100 g fjær, 500 g knapper, 500 pom poms i blandede størrelser og farger, 230 fargede ispinner og 90 glitrende piperensere . Alt leveres i et praktisk plastkasse, perfekt for å fta med seg rundt, både innendørs og utendørs. Mål bak 40x30x19 cm. Fra 3 år. PVC-fri.
  kr 890,00
 • Makeblock Ultimate Robot Kit V2.0

  Makeblock Ultimate Robot Kit V2.0

  Art.nr: 129124
  Et avansert programmerbart robot-sett som inneholder mer enn 550 mekaniske deler og elektroniske moduler til å bygge 10 ulike roboter og mange andre «maker – prosjekter».
  kr 5 872,00
 • Wille oppbevaringsvogn liten

  Wille oppbevaringsvogn liten

  Art.nr: 73191
  En fleksibel materialvogn som kan brukes både ute og inne. Vognen har store snurrehjul som gjør den lett å kjøre på de fleste underlag. Vognen har et lite rom på siden og 4 oppbevaringsbokser med lokk, 40x30x19 cm, som er laget for å tåle fukt og temperaturforandringer. Kurvoppbevaring på øverste del av vognen. Vognen er forsinket og pulverlakkert med UV-bestandig lakk. Mål: 69x42x82 cm. Kompletter gjerne vognen med kroker og smarte oppheng på sidene, følger ikke med. Maksvekt 50 kg.
  kr 5 719,00
 • Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Art.nr: 133842
  The Lesson in a Box (Simple Robotics) er et komplett sett med elektronikk- og programmeringsdeler, inkludert undervisningsmateriell for lærere og elever. Leksjonsplanene inkluderer oppsummering av leksjoner, hvordan du bruker micro:bit, programmeringseksempler og mye mer. En robust løsning for hele klasserommet med materialer som egner seg for gjentatt bruk. Krever 1 micro:bit og 3 AA-batterier per robot, papp, strikk, tape eller lim (selges separat). Se PDF for mer informasjon.
  kr 6 719,00
 • BBC micro:bit V2 - 10 Student Classroom Pack

  BBC micro:bit V2 - 10 Student Classroom Pack

  Art.nr: 123566
  Klassesett som inneholder alt gruppen trenger for å komme igang med micro:bit. Inneholder 10 stk BBC micro:bit V2, 10 stk 1 m USB-kabel, 10 batteriholdere og 20 AAA-batterier.
  kr 4 702,00
 • Cricut EasyPress 3

  Cricut EasyPress 3

  Art.nr: 139508
  Den perfekte pressen for varmeoverføringsprosjekter. Kombiner hastigheten til en varmepresse, enkelheten til et strykejern og fleksibiliteten fra Cricut Heat-appen. Send enkelt tid og temperaturinnstillinger via Bluetooth. Isolert sikkerhetsbase og automatisk avstengning. Et perfekt supplement til Cricut-skjæremaskinen. Pakken inkluderer Cricut EasyPress og sikkerhetsbase.
  kr 5 851,00
 • Green screen med stativ

  Green screen med stativ

  Art.nr: 130623
  Greenscreen med pop-up teknikk. Åpne aluminiumstrekket og løft håndtaket til ønske høyde og lås det fast. Mål på lerret: B148xH180 cm
  kr 3 943,00
 • Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Kitronik Inventor´s Kit for BBC micro:bit

  Art.nr: 56903
  Eksperimentsett med 10 spennende eksperimenter for Micro: bit, f.eks. bruk av lysdioder, motorer, LDR og kondensatorer. Engelsk veiledning inkludert. Du trenger ikke tidligere programmeringserfaring.
  kr 350,00
 • Podcastutstyr, startsett til 4

  Podcastutstyr, startsett til 4

  Art.nr: 144765
  Et startsett av høy kvalitet for å starte en podcast. Med dette settet kan du være opptil 4 personer samtidig. Inneholder en RØDEcaster Pro II, 4 RØDE PodMic, 4 NTH-100 hodetelefoner, 4 PSA 1 + Professional Studio Arm og 4 Pulse 2 m XLR/XLR-kabel.
  kr 57 120,00
 • Electronic Starter Kit for micro:bit

  Electronic Starter Kit for micro:bit

  Art.nr: 56902
  Med dette settet får du alt du trenger for å koble elektronikk til Micro: bit. Alt kobles til ved hjelp av krokodilleklemmer, slik at det ikke er behov for lodding. Det medfølgende instruksjonsheftet inneholder følgende prosjekter: bevegelsesalarm, fyr, desibelmåler, termometer, viftehastighetsregulator, automatisk vifte og et thereminlignende musikkinstrument. Eksempler på eksperimenter du kan gjøre: kontrollere en lyspære, spille av lyd, måle temperatur, etc.
  kr 502,00
 • LEGO® Education SPIKE™ Essential Set 10 stk

  LEGO® Education SPIKE™ Essential Set 10 stk

  Art.nr: 133174
  10 sett/pk. Et sett består av 449 deler. SPIKE Essential er et undervisningsverktøy som passer perfekt for å starte med programmering på småskolen. Du kan velge mellom enklere ikonbasert programmering og Scratch ordbasert blokkoding. Enkel maskinvare - inkludert en intelligent hub med to porter, to små motorer, et lyspanel og en fargesensor - gir elevenes kreasjoner liv. Settet inneholder også et fargerikt utvalg av LEGO klosser, reservedeler og en holdbar oppbevaringsboks med fargekodede sorteringsbrett for å lette byggeprosessen. SPIKE Essential er en del av LEGO Learning System og tilbyr ferdige undervisningsopplegg på 45 minutter i mange ulike fag. Vi tilbyr også evalueringsmatriser og videoer for å støtte lærere. Fra 6 år.
  kr 36 652,00
 • Piximakey Education Animation

  Piximakey Education Animation

  Art.nr: 136805
  Piximakey Education Animation kombinerer det fysiske og digitale for kreative animasjoner. Trekofferten inneholder stativer, bakgrunner og spesialutviklet stop motion leire. Det følger en gratis app med settet som kombinerer bilder, bevegelse og lyd. Ta opp film, rediger og del. Fra 3 år.
  kr 2 783,00
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime, stor skolepakke

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, stor skolepakke

  Art.nr: 111974
  Dette settet inneholder 10 pakker med 111971 LEGO® Education SPIKE Prime sett og 1 sett 130606 LEGO® Education SPIKE Prime ekspansjonssett.
  kr 46 450,00
 • Sphero BOLT PowerPack

  Sphero BOLT PowerPack

  Art.nr: 113446
  15 Sphero Bolt-roboter med bærbar veske for lading og lagring. Med en veske som har et integrert kjølesystem, lades robotene trygt fra ett sted. Innhold: • Veske med ladefunksjon og lagring. • 15 Sphero Bolt-roboter • 15 gradeskiver • 15 gjennomsiktige turbodeksler • 15 taperuller • 124 klistremerker • Sphero Edu-app tilgjengelig for nedlasting på iOS, Android, Kindle, Mac, Windows og Chrome • Sphero Play-appen er tilgjengelig for nedlasting på iOS og Android • Swift Playgrounds-app tilgjengelig for nedlasting på iOS. Fungerer med Sphero Arcade og Sphero Mall lekeplasser.
  kr 35 510,00
 • Sphero Mini Activity EDU Pack - 16 Units

  Sphero Mini Activity EDU Pack - 16 Units

  Art.nr: 130882
  Sphero Mini Activity EDU-pack har alt du trenger for å komme i gang. Spill med Sphero Play-appen eller lær programmering og kode med Sphero Edu-appen.
  kr 17 244,00
 • Sphero indi Classroom Pack

  Sphero indi Classroom Pack

  Art.nr: 135013
  Klassesett med ressurser og verktøy som trengs for å vekke interesse for programmering. Introduserer og oppmuntrer til beregningstenkning, STEAM og datavitenskapelige prinsipper. Skjermløs programmering med innebygd fargesensor. Videre utvikling med flere alternativer finner du i den gratis Sphero Edu Jr-appen.
  kr 16 137,00
 • Sphero BOLT

  Sphero BOLT

  Art.nr: 113444
  Applikasjonsstyrt robot med LED-matrise og avanserte sensorer, som gir uendelige muligheter for kreativitet under programmering. Programmerbar 8x8 LED-matrise som åpner et uendelig sett med koding- og spillfunksjoner. Bruk sensorer til å spore hastighet, akselerasjon og retning, eller kjøre uten å måtte styre roboten takket være kompasset. Den har også infrarød kommunikasjon, så den kan "snakke" med andre BOLT. Utstyrt med Bluetooth og et ripebestandig skall. Programmeres med Sphero Edu-appen fra nesten hvilken som helst mobil eller stasjonær enhet. Lag og tilpass spill og lær hvordan du kan kode gjennom tegning, blokk- eller tekstprogrammering.
  kr 2 067,00
 • Sphero Nubby cover til SPRK+ orange

  Sphero Nubby cover til SPRK+ orange

  Art.nr: 115129
  Med Sphero Nubby Cover kan du kjøre Sphero i litt tøffere terreng. Passer for bruk med Sphero i grus, betong eller vann.
  kr 296,00
 • Flashforge Adventurer 3 Pro 2

  Flashforge Adventurer 3 Pro 2

  Art.nr: 144770
  3D-printer med en utskriftshastighet på 200 mm/s, en ny ekstruderviftestruktur og en fleksibel PEI-plattform i stål. Automatisk nivellering. Avtakbart munnstykke med Snap-on Design. 240 °C dyse standard, 265 °C dysetilbehør. Se pdf for mer informasjon.
  kr 10 500,00
 • Flashforge PLA PRO 0,5 kg

  Flashforge PLA PRO 0,5 kg

  Filament som passer til de fleste 3D-skrivere på markedet. Både filamentet og utskriftene har utmerket seighet og slagstyrke. Ekstrudertemperatur: 190 ~ 220 ℃; plattformtemperatur: 25 ~ 60 ℃; utskriftshastighet: 40 ~ 60 mms; filamentdiameter: 1,75 mm og kjølevifte: på. Mål: 19,5x19,5 cm. Egenvekt: 684 g.
  Pris fra:
  kr 219,00
 • Flashforge Adventurer 4 Pro

  Flashforge Adventurer 4 Pro

  Art.nr: 144769
  3D-printer med høy utskriftskvalitet. 30-punkts automatisk nivelleringssystem, 4X raskere utskriftshastighet, 3-vifte ekstruder og kompatibilitet med flere materialer. Skriveren har et helt nytt automatisk nivelleringssystem som lar utstyret automatisk utføre nivelleringsoperasjoner med bare noen få trykk på skjermen, noe som eliminerer behovet for manuell mutterjustering og frigjør hendene. Med berøringsskjermens operativsystem og klare og intuitive grensesnitt er det enkelt å komme i gang med utskrift. Se pdf for mer informasjon.
  kr 19 100,00
 • Flashforge Creator 3 3D-printer

  Flashforge Creator 3 3D-printer

  Art.nr: 133134
  Veldig brukervennlig og nyttig 3D-skriver med doble skrivehoder (IDEX). Klassisk design med en ramme laget helt i stål. Et helinnkapslet byggekammer hvor du kan skrive ut identiske eller speilvendte modeller på samme byggeplate, skrive ut modeller i vannløselig materiale og bruke to forskjellige materialer i samme modell (materialene må være kompatible). Skriver ut ved høye temperaturer opp til 300 °C. Den store og klare berøringsskjermen i farger gjør det enkelt å administrere og overvåke utskriftene. Det innebygde HD-kameraet hjelper deg med å overvåke skriveren eksternt. Kommuniserer via tilkobling via USB, Wi-Fi, Ethernet eller skyen.
  Ingen pris
 • Makeblock xTool P2 Laserskjærer med luftrenser

  Makeblock xTool P2 Laserskjærer med luftrenser

  Art.nr: 142507
  En kraftig stasjonær laserskjærer som er sikker og enkel å bruke. En smartskriver spesielt utviklet for utdanning og kreativitet. Med høy oppløsning, vidvinkelobjektiv og AI-visjon, har laserskriveren evnen til å autoidentifisere materialer og omdanne tegninger til konkrete objekter. Laserskjæreren er utstyrt med et smart kamera for materialidentifikasjon som også kan oppdage bøyde objekter for gravering og et panoramakamera for å overvåke hele arbeidsområdet. Laserskjæreren har et gjennomsiktig beskyttelseslokk med tonet glass, integrert vifte for utblåsing og automatisk sikkerhetslås for lokket når skriveren er i bruk. Pakken inkluderer en luftrenser med HEPA-filter i tre deler med forskjellige egenskaper: forfilter fanger opp større, vanlige partikler, mellomfilter filtrerer ut skadelige partikler ned til 0,3 µm, og hovedfilteret fjerner skadelige gasser og ubehagelige lukter. Destillert vann (batterivann) er ikke inkludert. Frostvæske er inkludert. Pakken inneholder også et lite sett med materialer i tre, bølgepapp og akryl for å komme i gang. Maksimal skjæredybde er 18 mm. Høyeste graveringhastighet er 600 mm/s. Arbeidsområdet er 600x308 mm. Maskinens mål er 100×63,9×26,8 cm. Instruksjoner er inkludert.
  kr 83 539,00
 • MDF til laserskjærer eikefinér 4 mm 10 stk

  MDF til laserskjærer eikefinér 4 mm 10 stk

  Art.nr: 143784
  Tilbehør til laserkutter. MDF-plate i eikefinér. Mål: 40x30 cm.
  kr 1 398,00
 • Makey makey

  Makey makey

  Art.nr: 56659
  Makey Makey passer alle aldre og oppmuntrer barna til å teste og bruke fantasien. Koble USB-kabelen til PC og fest ledningene i bananer eller leire og de kan da brukes istedet for tastaturet. F eks kan du spille en melodi ved hjelp av bananer. Inneholder: 1 Makey Makey, 1 USB-kabel, 7 krokodilleklemmer (til kontaktene på framsiden), 6 koblingstråder (til kontaktene på baksiden). Instruksjon på engelsk.
  kr 1 187,00
 • MDF til laserskjærer valnøttfinér 4 mm 10 stk

  MDF til laserskjærer valnøttfinér 4 mm 10 stk

  Art.nr: 143785
  Tilbehør til laserkutter. MDF-plate av god kvalitet i valnøttfinér. Mål: 40x30 cm.
  kr 1 798,00
 • MDF til laserskjærer Lønnfinèr 4 mm 10 stk

  MDF til laserskjærer Lønnfinèr 4 mm 10 stk

  Art.nr: 143786
  Tilbehør til laserkutter. MDF-plate av god kvalitet i lønnfinèr. Mål: 40x30 cm.
  kr 1 520,00
 • Metalltråd 0,5 mm 8x50 m

  Metalltråd 0,5 mm 8x50 m

  Art.nr: 46822
  8x50 m/pk. Metalltråd Ø0,5 mm i 8 farger.
  kr 584,00
 • MDF til laserskjærer svartmalt 3 mm 10 stk

  MDF til laserskjærer svartmalt 3 mm 10 stk

  Art.nr: 143783
  Tilbehør til laserkutter. MDF-plate der den ene siden er malt og den andre siden er MDF-finish. Mål: 40x30 cm.
  kr 450,00
 • MDF til laserskjærer hvitmalt 3 mm 10 stk

  MDF til laserskjærer hvitmalt 3 mm 10 stk

  Art.nr: 143782
  Tilbehør til laserkutter. MDF-plate der den ene siden er malt og den andre siden er MDF-finish. Mål: 40x30 cm.
  kr 300,00
 • Makeblock LaserBox Pro Pappbiter

  Makeblock LaserBox Pro Pappbiter

  Art.nr: 124434
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Kartongbiter for laserskjæring og lasergravering.
  kr 469,00
 • littleBits Kodesett

  littleBits Kodesett

  Art.nr: 56865
  littleBits Code Kit introduserer enkel programmering gjennom spill og oppfinnelser. Elektroniske byggeklosser programmeres med grafisk blokkprogrammering. Man trenger ingen direkte forkunnskaper for å komme i gang. Elevene får enkle trinn for trinn-instruksjoner i littleBits app. Alle litteBits er fargekodede, magnetiske og kan gjenbrukes. Inneholder 16 elektroniske byggeblokker, USB-adapter og USB-kabel, oppladbart batteri, feste til servomotor, magnetiske fester med borrelås, borrelåsbånd, mekanisk arm og monteringsplate.
  kr 2 435,00
 • Makeblock LaserBox Pro Trebiter

  Makeblock LaserBox Pro Trebiter

  Art.nr: 124431
  Tilbehør til Makeblocks LaserBox Pro. Hver treplate er belagt med selvklebende papir for å forenkle utskriftsprosessen og forhindre at kantene gulner under utskrift. Platene er også merket med strekkoder slik at skriveren raskt og enkelt kan identifisere materialet. Behandlet for å tåle vann og korrosjon og for å forhindre sprekker.
  kr 1 863,00
 • Gummiark til laserskjærer grønn 2,3 mm 5 stk

  Gummiark til laserskjærer grønn 2,3 mm 5 stk

  Art.nr: 143792
  Tilbehør til laserskjærer. Grønn gummplate i A4-format, som er miljøvennlig og fremstilt av naurlige råvarer. Gummien avgir ingen skadelig gass og lukter vesentlig mindre enn andre gummiprodukter ved laserskjæring.
  kr 2 620,00
 • Akrylark til laserskjærer 9 farger 3 mm

  Akrylark til laserskjærer 9 farger 3 mm

  Art.nr: 143791
  9 stk/pk. Tilbehør til laserkutter. Akrylplate i 9 ulike farger med blank overflate. Mål: 297x210 mm (A4)
  kr 810,00
 • Akrylark til laserskjærer svart 3 mm 5 stk

  Akrylark til laserskjærer svart 3 mm 5 stk

  Art.nr: 143788
  Tilbehør til laserkutter. Svart akrylplate med blank finish. Mål: 40x30 cm.
  kr 500,00
 • Akrylark til laserskjærer hvit 3 mm 5 stk

  Akrylark til laserskjærer hvit 3 mm 5 stk

  Art.nr: 143789
  Tilbehør til laserkutter. Hvit akrylplate med blank finish. Mål: 40x30 cm.
  kr 500,00
 • Akrylark til laserskjærer sølv 3 mm 5 stk

  Akrylark til laserskjærer sølv 3 mm 5 stk

  Art.nr: 143787
  Tilbehør til laserkutter. Speilblankt akrylark som kan brukes både utendørs og innendørs. Mål: 40x30 cm
  kr 1 480,00
 • Kryssfiner til laserskjærer 3mm 10 stk

  Kryssfiner til laserskjærer 3mm 10 stk

  Art.nr: 143781
  Høykvalitets kryssfinerplate laget av poppel, spesielt nyttig for laserskjærere. Poppel har lavere tetthet enn bjørk, noe som gjør det lettere å skjære med mindre kraft på laserkutteren. Mål: 40x30 cm.
  kr 870,00
 • Mayku FormBox

  Mayku FormBox

  Art.nr: 113162
  Mayku lager enkelt og raskt en plastform av et objekt. Plastformen kan deretter brukes til å lage avstøpninger i betong, gips, såpe eller lysmasse. Eller hvorfor ikke klippe ut formen og bruke den som den er? Vakuum-maskinen brukes sammen med en støvsuger for å skape et undertrykk. (Kjøpes separat, art.nr. 117216.) Ark i termoplast, støpemasse, prøveprosjekter og universaladapter til støvsugere er inkludert. Mål H31,5xL46,6xW27,4 cm.
  kr 12 745,00
 • Panospace One 3D Printer

  Panospace One 3D Printer

  Art.nr: 56691
  Panospace One er en brukervenlig, ferdigmontert 3D-skriver med forkalibrert byggeplate. Den har stor kapasitet i forhold til sin størrelse. Munnstykket varmes raskt opp og utskrift kan startes allerede etter 1 minutt. Programvaren Panobuilder lastes ned gratis fra www.3dpanospace.com. Kompatibel med både PC og Mac. Teknisk spesifikasjon: Utskriftshastighet opp til 150 mm/s, touchdisplay, 15 mikron X og Y posisjoneringsnøyaktighet, byggevolum: 150x150x150 mm, extruder: 1, munnstykkediamater: 0,4 mm. Tilkopling med USB ellr Micro SD-kort. Dimensjoner på skriveren: 407x288x333 mm, nettovekt: 7,8 kg, lagertykkelse: 0,1-0,25 mm, materiale: PLA-plast standard 1,7 mm, 326 g ruller.
  kr 9 629,00
 • Nebbtang

  Nebbtang

  Art.nr: 45796
  Nebbtang med myke håndtak. Brukes til å bøye, snurre eller holde tråder eller andre detaljer. Lengde 130 mm. Av stål med håndtak av TPR.
  kr 98,00
 • Smykketang avbiter

  Smykketang avbiter

  Art.nr: 46412
  Liten avbitertang med myke håndtak. Klipper av tynne metalltråder og biter fra siden. Lengde 110 mm. Av stål med håndtak av TPR.
  kr 98,00
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime, liten skolepakke

  LEGO® Education SPIKE™ Prime, liten skolepakke

  Art.nr: 111973
  Dette settet inneholder 5 pakker med 111971 LEGO® Education SPIKE Prime og 1 sett 130606 LEGO® Education SPIKE Prime ekspansjonssett.
  kr 24 142,00
 • LEGO® Education store byggeplater

  LEGO® Education store byggeplater

  Art.nr: 19286
  Byggeplater til LEGO. Dette settet inneholder en grå 38x38 cm byggeplate, to grønne 25x25 cm byggeplater og en blå 25x25 cm byggeplate. La den blå være sjøen, den grønne være gresset osv. Fra 3 år.
  kr 497,00
 • SAM Labs Classroom Kit

  SAM Labs Classroom Kit

  Art.nr: 56863
  Lagersalg -50%! Ordinær pris 17858,-. Ytterligere rabatter gis ikke.
  kr 8 929,00
 • Innovasjonsvogn

  Innovasjonsvogn

  Art.nr: 81872-609
  Mobil oppbevaringshylle for skapende arbeid i skolemiljøet. Hyllen har skuffer og kasser til oppbevaring av alt du trenger til Makerspace. Leveres med høvelbenk, skrutvinge og mye oppbevaringsplass. 12 store plastkasser h30 cm, 9 treskuffer h9 cm og 6 treskuffer h13 cm. Laget av 18 mm bjørk kryssfiner. Total bredde inkl skrustikke er 181 cm.
  kr 28 525,00
 • Multibord u/kasser

  Multibord u/kasser

  Art.nr: 37804
  Av hvitpigmentert bjørk kryssfiner. Sammenleggbart bord 160x160 cm med plass til 16 oppbevaringskasser. Høyde 72 cm. Med hjul.
  kr 28 911,00
 • Oppbevaringsvogn 4 seksjoner

  Oppbevaringsvogn 4 seksjoner

  Art.nr: 36728
  Hvitpigmentert bjørk kryssfiner. Kraftige låsbare hjul. Mål: 138x47,5x81 cm. Plastkasser følger ikke med.
  kr 7 396,00
 • Vario skriveplate

  Vario skriveplate

  Art.nr: 82504
  Et justerbart bord med bordplate som kan felles ned og da fungere som en whiteboardtavle. Kan også brukes som lærerbord eller ståkateter. Høyden justeres med gassfjær 73-118 cm. Hvitlakkert stålrør i RAL9016. 2 låsbare hjul. Platen måler 64,5x64,5 cm og er i høytrykkslaminat.
  kr 11 068,00
 • Norden materialskap 2 tette/2 glass bjørk 100x47x210 cm

  Norden materialskap 2 tette/2 glass bjørk 100x47x210 cm

  Materialskap med stamme i direktelaminat. Fronter i direktelaminat eller høytrykkslaminat. Inneholder 5 hyller, hvorav 3 flyttbare. 2 dører i herdet glass med sylinderlås og 2 tette dører med håndtak. Dørene kan åpnes i 170° vinkel.
  Pris fra:
  kr 9 684,00
 • Bord Kløver X 153x120xh68-109 cm

  Bord Kløver X 153x120xh68-109 cm

  Praktisk bord i kløverform som gjør at mange får plass. Bordplate i høytrykkslaminat. Høydejusterbart med gasspatron. Mål: 153x120x68-109 cm
  Pris fra:
  kr 13 405,00
 • UPis1

  UPis1

  UPis1 er formet for å fremme en ergonomisk sittestilling. En moderne sitteplass som passer perfekt for en som alltid er på farten eller ikke klarer å sitte stille. Tilbyr en fleksibel løsning for de som midlertidig jobber ved skrivebordet eller for læreren som lett kan sette seg ned ved siden av en elev. Justerbar høyde 45-63 cm. Laget i polypropenplast. 50% resirkulert materiale. Mykt sete. Sklisikker bunnplate.
  Pris fra:
  kr 3 021,00

INNREDNINGSTIPS TIL ET MAKERSPACE

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.