Merk

En uventet feil har oppstått. Vær vennlig å forsøke igjen senere

Bekreft

Er du sikker på at du vil slette?
Er du sikker på at du vil slette?
Informasjon! Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Takk for at du hjelper oss å holde en miljøvennlig profil!

Fortsette å handle eller spare bestillingen til senere anledning trykk NEI. Effektivisere ordren din nå trykk JA.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

KJÆRE KUNDE

Vi opplever for tiden noe utfordringer med vår nettside, men den vil være operativ igjen ila kort tid. Kontakt oss gjerne på 33 72 98 00 eller bestilling@lekolar.no for bestillinger, priser eller annen informasjon.

Lekolar webinar

nav.no/cv

Webinarer 2021

På Lekolars webinarer får du som deltager inspirasjon, veiledning og kreative hands on-tips! Vi ser nærmere på produkter som du kanskje allerede har eller som du vil vite mer om. Webinarene er gratis og foregår digitalt i et åpent forum via Microsoft Teams på utvalgte datoer.

Webinarene holdes av Kine Caspersen, pedagog og prosjektleder for programmering ved Lekolar. For påmelding send oss kontaktinformasjon (navn, enhet og epost) og hvilket webinar du ønsker å være med på til post@lekolar.no
Link til webinaret sendes til din mail en uke før webinaret avholdes.

Meld deg på et webinar i dag!

 

 

* Velkommen til gratis webinar med våre svenske kollegaer i Hands on Science, klikk på bildene for registrering og mer informasjon.

Glemt passord?

Vil du bli kunde hos oss?

Du må ha et ha et organisasjonsnummer eller kundenummer for å handle hos oss.

Registrere meg

Tilbakestil passord

Oppgi din e-postadresse så mottar du en link for å velge nytt passord.